Kayınvalidemle oturmaya alışamadım, bir akıl verin ne yapayım?

keşke dublekse geçmeseydınız.
şuan bende aynı durumun içindeyım.
kayınvalıdem sahurda laf soktu benım dublekste merağım var dedi.
yanı o dubleks ıstıyo.
evını sattırıp dubleks alırsak bıdaha ayrılamam.
ben ayrı ıstıyorum dubleksın aynı evden bi farkı yokki.

üstelık kayınbaba gorumcelerde varmış..
için rahat olsun bence.eşinle konuş.
3 çocugun var dublekse cıkmasaydın evı bahane ederdın.
vallahı ne dıyecegımı bılmyıorum..

Evet bende şimdi keşke diyorum ama fayda vermiyor.Ailemde bana hak veriyor, kardeşim abla merak etme inceldiği yerden kopar sen bunları hergün hergün çekmek zorunda değisin diyor.Anneme anlatıyorum oda ne yapsın kayınvalidemgille aramız bozulmasın istiyor.Ama geçen dedi kreş gibi sizin ev diye.Birde ben rahattım şimdiye kadar alışamadım sonradan olmuyormuş, keşke zamanı döndürebilsem...

Evet zaten öyle herşeye karışıp laf falan soksalar bir dakka durmam.
Bitmek bilmeyen kalabalıktan bunaldım, kaldıramıyorum ayaklarımı uzatıp kafamı dinlemek istiyorum.O beğenmediğim evimdeki rahatımı arıyorum şimdi:43:

aklıma bişey geldi, çocuğun varmış 9 yaşında, onu bahane edip, uzak biyerden iyi bi okul bulup geleceği ve eğitimi için oraya gitmesine karar verin, eee okul da uzak gidip gelemez, siz taşınmak zorunda kalın,:21:

Evet bende şimdi keşke diyorum ama fayda vermiyor.Ailemde bana hak veriyor, kardeşim abla merak etme inceldiği yerden kopar sen bunları hergün hergün çekmek zorunda değisin diyor.Anneme anlatıyorum oda ne yapsın kayınvalidemgille aramız bozulmasın istiyor.Ama geçen dedi kreş gibi sizin ev diye.Birde ben rahattım şimdiye kadar alışamadım sonradan olmuyormuş, keşke zamanı döndürebilsem...

keşke bende zamanı döndürebilsem
hatta çok değil geçen sene temmuza gidebilsem.
gercekten insan yaşamayınca anlayamıyo.
sen birde masraf yapmışsın borçlanmışsın.
birde dublex yanı içerden merdivenlimi nasıl.?
ayrı ayrı katmı? girişleri ayrımı bunu bıraz açarmıısn?
sana ona gore yardımcı olalım.
eger buyuk içerden merdıvenlı bi dublexse işin zor yayla gibi evi ona bırakıp gidemessın.
ama ev küçük olsaydı onu orda bırakıp sende baska bı eve gecerdın.
ayrı katsa eğer olabılır belki.. bende seneyi beklıyorum ayrı eve geçmek için...

keşke bende zamanı döndürebilsem
hatta çok değil geçen sene temmuza gidebilsem.
gercekten insan yaşamayınca anlayamıyo.
sen birde masraf yapmışsın borçlanmışsın.
birde dublex yanı içerden merdivenlimi nasıl.?
ayrı ayrı katmı? girişleri ayrımı bunu bıraz açarmıısn?
sana ona gore yardımcı olalım.
eger buyuk içerden merdıvenlı bi dublexse işin zor yayla gibi evi ona bırakıp gidemessın.
ama ev küçük olsaydı onu orda bırakıp sende baska bı eve gecerdın.
ayrı katsa eğer olabılır belki.. bende seneyi beklıyorum ayrı eve geçmek için...

İçten merdivenli 5 odalı çift banyo çift wc kocaman bi ev, Kayınvalidem bi konuşmasında eğer geçinemessek burayı haticezehraya bırakır giderim demişti.Aslında ben istemiyorum desem onlar zorlamaz yani zorla güzellik olurmu... Bazen kendi eşyalarını soruyor, nerde diye bellimi olur belki ayrılırız diyor.Ama işte şimdi ço erken ve benim sabrım tükendi.

aklıma bişey geldi, çocuğun varmış 9 yaşında, onu bahane edip, uzak biyerden iyi bi okul bulup geleceği ve eğitimi için oraya gitmesine karar verin, eee okul da uzak gidip gelemez, siz taşınmak zorunda kalın,:21:
Canım bu imkansız buranın en iyi okullarından birine gidiyor zaten oğlum ve servisle gidip geliyor bunu bahane etmem imkansız:43:

Canım bu imkansız buranın en iyi okullarından birine gidiyor zaten oğlum ve servisle gidip geliyor bunu bahane etmem imkansız:43:

o zaman açık açık kocanla konuşcaksın 3. bebeğiniz de doğacak sorumluluğunuzun artacağını söyle çocuklarına ve eşine daha fazla vakit ayırmak istediğini söyle, kayınvalidenden bi şikayetin olmadığını ancak zorlandığını söyle başkada bişey yapamazsın, ya da kayınvalidenle kavga etcen yolları ayırcan ama o da baya yıpratır sizi, eğer kayınvaliden çok anlayışlı biriyse onla konuşcaksın açık açık,:31:

İçten merdivenli 5 odalı çift banyo çift wc kocaman bi ev, Kayınvalidem bi konuşmasında eğer geçinemessek burayı haticezehraya bırakır giderim demişti.Aslında ben istemiyorum desem onlar zorlamaz yani zorla güzellik olurmu... Bazen kendi eşyalarını soruyor, nerde diye bellimi olur belki ayrılırız diyor.Ama işte şimdi ço erken ve benim sabrım tükendi.

ımm bak buna sevindim işte.
pek zorluk çıkarmıcak birilerine benzıyorlar.
oturup adam akıllı konuşulsa insan halinden anlarlar gibi geldi bana.
evi bırakırım hatıceye demesi, bellimi olur belkı cıkarım esyalrım nerde demesi iyiye işaret.

aynı durum bendede var .bendene olur ne olmaz dıye esyalrını atmadım.
geçen gün halıları kesip paspas yapacakmış.
dedim kocahalıyı kesme bellımı olur bız cıkınca laızm olur.falan.
çıkamssınız çıkarsanız benı silin dedi.

senınki gene iyiymiş yani.benımkının yanında.
eşim benden yana seneye kısmetse taşınıyoruz.
ama tabıkıde 1 ayağım hep onda olacak..

Aynı evde kalıyorsunuz az çok samimiyetiniz oluşmuştur
Kayınvalidenle konuşsan ve eşinin rahat edemediğini evleri birleştirmenin cinsel yada özel hayatınızı engellediğini söylesen nasıl olur?

o zaman açık açık kocanla konuşcaksın 3. bebeğiniz de doğacak sorumluluğunuzun artacağını söyle çocuklarına ve eşine daha fazla vakit ayırmak istediğini söyle, kayınvalidenden bi şikayetin olmadığını ancak zorlandığını söyle başkada bişey yapamazsın, ya da kayınvalidenle kavga etcen yolları ayırcan ama o da baya yıpratır sizi, eğer kayınvaliden çok anlayışlı biriyse onla konuşcaksın açık açık,:31:

Kaç gündür dilimin ucunda hep bişeyler söyleyim yapamadığımı belli ediyim diyorum, yapamıyorum...
Yahu şu kadın bana iki laf falan soksa, bişeyler söylese yok, açık açık konuşacak cesaretimde yok şu anda ama sonra ne olur bilemem tabi..

ımm bak buna sevindim işte.
pek zorluk çıkarmıcak birilerine benzıyorlar.
oturup adam akıllı konuşulsa insan halinden anlarlar gibi geldi bana.
evi bırakırım hatıceye demesi, bellimi olur belkı cıkarım esyalrım nerde demesi iyiye işaret.

aynı durum bendede var .bendene olur ne olmaz dıye esyalrını atmadım.
geçen gün halıları kesip paspas yapacakmış.
dedim kocahalıyı kesme bellımı olur bız cıkınca laızm olur.falan.
çıkamssınız çıkarsanız benı silin dedi.

senınki gene iyiymiş yani.benımkının yanında.
eşim benden yana seneye kısmetse taşınıyoruz.
ama tabıkıde 1 ayağım hep onda olacak..

Canım Allah sanada kolaylık versin zor beraber yaşamak, aslında kayınvalidemin eşyaları çok kıymetlidir ve titizdir aynı zamanda ama buraya taşınalı hiçbi eşyasını esirgemedi, herkes hayret ediyor.Bilemiyorum inşa seneye bende taşınırım bu sene biraz zor gibi...

Ben oldum olası şu ortak işleri sevmem.
Her konuda birlik olunursa tadı kaçıyor gibi geliyor bana.
Eşime bir arkadaşı sürekli bir arsa alalım ortak diyip duruyordu bende ortak işi sevmem dedim eşime.
Eşimde sağolsun dinledi beni.

bu ev işide öyle.Görümcenler annesi için sizin eve gelecekler.Çünkü annesinin evi orası.Çok zor.Herşey sorun olur ne kadar çift banyo çift wc olsada.Olmaz olmazzz.

Sen açık yüreklilikle bunu kaynanana dile getirmen gerek.Bu sorunu ancak sen çözebilirsin.Çünkü eşin pek ilgilenmiyor gibi geldi.

Allah kolaylık versin

Back
X