• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Yaranma gibi bir derdi yok. O kadar laf söylemem yani cevap vermem zoruna gitmiş.

Tahmin ettim.

Eşiniz aman kavga çıkmasın beni yormasınlar modunda. Annesi bağırırken sizi tutuyor, siz tepki gösterince de yüzü asılıyor.

Bırakın asık kalsın, bir iki güne toparlanır merak etmeyin.

Siz kaynananın ayağına gitmeyin, mesafenizi koyun yeter.

Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Tepenize cikarmişsiniz,yüz göz olmanın doruklarına ulaşmişsiniz.Kendinizden başka suçlu aramayın derim.

Back
X