Kayınvalidemle sonunda kavga ettik

Aman birak esinin de morali bozulsun biraz. Oda annesinin aslinda ne oldugunu biliyor, ama simdi onun rahati da bozulacak ya ona yaniyor. Adam olsa seni oracikta savunurdu. Senin yerinde olsam kadin benden özür dileyene kadar ne evine giderim nede evime kabul ederim
Aynen öyle canım. Kendisi bilir şimdiye kadar sustum hizmet ettim ona saysin. İstediği kadar morali bozulsun umrumda değil inan

Kayınvalideniz kararsız bence kadın mısın demiş ardından adam ol demiş. Kafanız karışmış. Annecim lütfen ne olmamı istiyorsunuz diyin gönlünü alın kadının.

Kayınvalideniz kararsız bence kadın mısın demiş ardından adam ol demiş. Kafanız karışmış. Annecim lütfen ne olmamı istiyorsunuz diyin gönlünü alın kadının.
Laf söylesin de ne söylerse soylesin ama yeter ki söylesin. Sen adam ol önce dedim. Kes kesini köpek dedi. O kadar iyi oldum İzzet ikram saygı gösterdim su karşılığı görmek çok zoruma gitti İnan ki

Kötü olmuş tabiki yüz göz olmuşsunuz bundan sonra susun bari. Keşke karşılık vermeseydiniz yada daha saygılı konussaydiniz, onun saygisizligina saygısızlık yapmasaydiniz. Eşinizle araniz nasıl şuanda?
Ama şimdiye kadar susmam bana hicbirsey kazandırmadi. O kadar hakaretin ve bagirmanin karşısında maalesef bu defa suskunlugumu koruyamadim. Ağır tahrik etti. Aileme bile hakaret etti. Bir dünya şey söyledi. İçinde baya bı nefret birikmiş bana karşı ben onu anladım

Yani size sadece su konuda cok kizdim nasil olurda kayinvalidenizin ayaklarina bakim yaparsiniz. Ayaklarini yikar agzinin icine bakarsiniz.herseyi yapipta kadinin k.cini yalamayi unutmussunuz bunu yapmadiginiz icin size hak vermiyorum.o yuzden kayinvalideyi hakli buldum ben
Ayak topugunda çatlak vardı diye. Törpü alıp torpuledim

Ama şimdiye kadar susmam bana hicbirsey kazandırmadi. O kadar hakaretin ve bagirmanin karşısında maalesef bu defa suskunlugumu koruyamadim. Ağır tahrik etti. Aileme bile hakaret etti. Bir dünya şey söyledi. İçinde baya bı nefret birikmiş bana karşı ben onu anladım
Ya haklsiniz ama eşinizle aranıza yansicak bu durum umarım eşiniz annesinin gazına gelip size farklı davranmaz.

Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım

Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Değmez boşuna yipratmisin kendini kime ne yapsan yaranamazsin hiç birzaman. Yaptığın igligi fedakarlığı gormezler sürekli farklı düşünürler

Ayak topugunda çatlak vardı diye. Törpü alıp torpuledim
Abla sen napiyon allah askina 🤣

Sizin derdinizin dermani sordugunuz sorunun icinde. Kv ayak bakimi yapmak nedir?
hayiridir kv kraliyet ailesine mi mensup? Neden ona bukadar hürmet/hizmetcilik yapiyorsun?
Yapma bidaha. Bidahakine sizde "köpek" deyin bak bakalim bidaha cit diyormu.

Daha yakın olanı, daha çok uğraşıp çabalayanı, en çok fedakarlık yapanı daha çabuk kırıyorlar. Dikkat edin mesafeli olan, az gelip gidene söylediklerine hep daha çok dikkat ederler. Ona göre sizde tavrınızı koyun.

Abla sen napiyon allah askina 🤣

Sizin derdinizin dermani sordugunuz sorunun icinde. Kv ayak bakimi yapmak nedir?
hayiridir kv kraliyet ailesine mi mensup? Neden ona bukadar hürmet/hizmetcilik yapiyorsun?
Yapma bidaha. Bidahakine sizde "köpek" deyin bak bakalim bidaha cit diyormu.
Ben ölsem seninle artık konuşmam dedi. İlk kez laf söyledim çok zoruna gitmiş. bende ay nolur konuş cok ihtiyacım var sana sana bayılıyorum bende sanki dedim

Daha yakın olanı, daha çok uğraşıp çabalayanı, en çok fedakarlık yapanı daha çabuk kırıyorlar. Dikkat edin mesafeli olan, az gelip gidene söylediklerine hep daha çok dikkat ederler. Ona göre sizde tavrınızı koyun.
Ölsem seninle yine konuşmam dedi. Konuşma Allah askina ,bende sana bayılıyorum dedim

Ben ölsem seninle artık konuşmam dedi. İlk kez laf söyledim çok zoruna gitmiş. bende ay nolur konuş cok ihtiyacım var sana sana bayılıyorum bende sanki dedim
Bayılmadığınız insan için bunca şey neden yaptınız? Amacınız neydi?
İki yüzlü olmayı riyakarlığı kendinize nasıl yakıştırdınız?
Kayınvalide içinde onca şey saklamış da siz farklı mısınız?

Düne kadar bayılıyordun ayaklarıma kapanıyordun, boynuma dolanıyordun şimdi ne oldu demedi mi

Ölsem seninle yine konuşmam dedi. Konuşma Allah askina ,bende sana bayılıyorum dedim
Bayılmadığınız insanın niye ayağına kadar düştünüz? Boynuna atlamalar, özel yemek yapmalar, ağzının içine bakmalar... Kayınvalide ilk günden biliyormuş "mış" gibi yaptığınızı. Kadın da bıkmıştır yalanmaktan. Bu tartışmanın tek bir kelimeden çıktığını sanmıyorum. Eltiyle yarışa girmişsiniz.

Bu ne ya, bir gün önce ayağa özel bakım ertesi gün defol köpek. Evet evet kocanız size hak veriyor. Sen çok iyisin ama değerini bilmiyorlar diyor. Öyledir. Anasının karşısına dikilip karıma böyle davranamazsın böyle konuşamazsın herkes haddini bilsin dedi mi? Anneniz babanız utanmıyor mu sizden? Kocanın annesinin ağzının içine bakın diye mi büyüttüler sizi? Ne münasebet versin parasını gitsin yaptırsın pedikürünü, bizim kızımız niye ayağına yapıyor diye dertlenmiyorlar mı?

Siz ya ayak fetişisti ya da yaşlı geyşasısınız

🙄

Back
X