Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar