Kucuk kzikm çok fena çok ağlıyor diye durduramiyorum diyor yani bende gittiğim yerlere götürüyorum cocukalrimiBence işe girip çocukları KV bırakın. Kaçar belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucuk kzikm çok fena çok ağlıyor diye durduramiyorum diyor yani bende gittiğim yerlere götürüyorum cocukalrimiBence işe girip çocukları KV bırakın. Kaçar belki.
Keşke yahadi gazan mubarek olsun![]()
Canım köyde canları sıkılıyor Muş İnan tek sebeb buBu kadar uzun kalma sebepleri nedir?
Bana göre hiçbir sebep 12 yıl üst üste yaşamak için geçerli değil de, kalmak için bahaneleri nedir diye sorayım daha doğru olur.
telefonda gelmeyin, gelirseniz kapıyı açmayacağım demeniz dışında bir çözüm bulamadım.
Ay çok güldüm ben buna , bahane bulmaya bile tenezzül etmemişler canımız sıkılıyor deyip çöreklenmişler.Canım köyde canları sıkılıyor Muş İnan tek sebeb bu
Sebeb bu işte bu aklıma geldikçe daha çok hirslaniyorum resmen dalga geçiyorlar ama inanın bn hakiimi helal etmiyorum yani agzimlada soyledim yani bunu bu hocayada danisacagim yani bunun vebali nedir benim hakkımda giriyorlar bile bileAy çok güldüm ben buna , bahane bulmaya bile tenezzül etmemişler canımız sıkılıyor deyip çöreklenmişler.
Köyde zaten 12 yıl önce rio karnavalıydı çünkü, şimdi hep dutluk ondan sıkılıyor canları haklı olarak tövbe tövbe![]()
nasıl oluyor bu? istenmediğin yere gitmezsin yan normaldeTek çocuk eşim canım yani istemiyorum demeklede olmuyo kadın tinlamiyo yani bu yazdıklarımim aynısını söyledim onlara ama ne beni ne oğullarını takmiyorlar
Yok siz haklısınız zaten ,eşiniz tek çocuk mu?Sebeb bu işte bu aklıma geldikçe daha çok hirslaniyorum resmen dalga geçiyorlar ama inanın bn hakiimi helal etmiyorum yani agzimlada soyledim yani bunu bu hocayada danisacagim yani bunun vebali nedir benim hakkımda giriyorlar bile bile
Amin canım eşim tek çocuk bu arada bn dedim babam az destek olsun dedimy yoksa onu bile demiyorlarYok siz haklısınız zaten ,eşiniz tek çocuk mu?
Köye yeni ev yaptırdılar bizde de para biriktiriyorlar demişsiniz, oturmayacakları evi niye yapmışlar, acaba eşinize orayı sana vereceğiz falan mı dediler de eşiniz ses etmiyor (yinede yanlış ama )
Çocuğunun evi de olsa , altı ay kalabildiğin bir yerde elini cebine atar insan imkanı dahilinde, torunlarına bir şeyler alır falan ne bileyim tuhaf.
Gerçi kendi çocuğunun huzurunu bozan torun mu düşünür , 7 kişi aynı evde melek olsa duramaz ne düzen kalır ne bir şey Allah yardımcınız olsun.
Bende öyle sandım ağzıma ne gelirse söyledim hala daha geliyorlar tinlamiyolarya şok oldum hiç beklemiyodum yani istenmiyoz gelmeyiz dicekler sandım ama olmadinasıl oluyor bu? istenmediğin yere gitmezsin yan normalde
Aynn öyle başka açıklamısi yok yani benim 9 yaşında oğlum var kıyamıyorum ona herşeyi anlıyor ve babasına çok düşkün eşim iyi bir babadır yani kiyamaiyorum küçükler daha anlamiyo ama o benim izuldigumu bile anliyor6 yıldır gorevınız haline getirmişler . Şimdi siz gitmiyorsanız ben çocuklarımı alıp gidiyorum die blöf yapın .belki eşinizde bi şeyler yapar artık sizi ve çocuklarını önemsiyoorsa baktınız yemiyorlar eşinizde dahil 3 ünün valizini toplayıp atın dışarı
Kayınvalidenizin ne kadar düşüncesiz ve bencil olduğu ortada. Sizde altı ay boyunca yaşamaları ve muhtemelen istemediğinizi bildikleri halde kalmaları onların ne kadar vurdumduymaz olduklarını gösteriyor! Bu insanlar bakıma muhtaç değillerse sizin düzeninizi bozmaya hakları yok. Eşim halledemez diyorsunuz ancak bu duruma dur demezseniz evliliğinizin etkileneceği ortada. Kovun demiyorum ama eşinizin annesini babasını karşısına alıp ciddi şekilde konuşması lazım. Bunun böyle devam etmeyeceğini evliliğinizin etkilendiğini vs. söylesin. Zaten oğullarının mutluluğunu düşünselerdi, onu zor durumda bırakmazlardı …Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Evimde kalıyorsanız (emekli maaşları var ise) aylık mutfak giderlerine yardımcı olacaksanız diyin. Ben yetiştirmekte çok zorlanıyorum 4 çocuk büyütüyorum ev kira oğlunuza acıyım biraz diyinArkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Allah yardımcın olsunBende öyle sandım ağzıma ne gelirse söyledim hala daha geliyorlar tinlamiyolarya şok oldum hiç beklemiyodum yani istenmiyoz gelmeyiz dicekler sandım ama olmadi
Eee daha ne tek çocukmuş zaten, başka kardeşin hakkına girmek falanda yok.Amin canım eşim tek çocuk bu arada bn dedim babam az destek olsun dedimy yoksa onu bile demiyorlar
Onlar geldiğinde hiç yoklarmış gibi davranın mesela kendinize kahve yapın oturup içip kalkın. Dışarı mı çıkacaksınız ben çıkıyorum bile demeyin. Yani kötü şeyler bu fikirler ama size de yazık gerçekten yaArkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar