6 ay çok uzun bir süre.
1 hafta değil 10 gün değil 1 ay değil hadi 2 ay olsun.
6 fazla... resmen 6 ay boyunca evladınızla aile hayatınıza özelinize çökmektir bu.
Bu hakkı bu yaşantıyı elinizden çalmak..
Baş başa yemek yiyememek, evlat ile zaman geçirememem sadece çekirdek aile ile gezmeler yapılamadığı kos koca 6 ay ve senelerce böyle olmuş.
Eşinle konuş eğer kalabileceğin ailen varsa al çocuğu git.
Neden? Çünkü bunca hızmeti konforu sen sağlıyosun , yemeği bulaşığı, temizliği ..
E sen gidersen bukadar konforu eşin sağlayabilecekmi? Kesinlikle hayır!
Yapsa bile 2 gün sonra öf pöf eder. Yapamaz elinden kadın gibi gelemez.
Hiç kavga etme, sesin bile titremesin çantanı görsün evden çıkıp gittiğini görsün yeterli.
Kimse kimseye ananı babanı at demiyor, sil de diyemez kimsenin haddi değil. Aile bağları 3 günlük dünyada asla kopmasın. Anne babanın yerini kimse dolduramaz zaten. Ama bu aşırıya kaçmaktır.
Evleri olmasa eywallah , hasta olsalar eminim baş tacı edersin kaç senedir hiç ses çıkarmayışından belli

..
Bence bu yöntemi dene.
Ağlamayınca çok sakın olunca ses bile tirremeyip çok kararlı konuşunca erkeklere bi kal geliyo olayın ciddiyetini anca anlıyolar.
Bunlara acıtasyon değil sert bir duvar, kapak gibi bi konuşma bi b*omba bırakmak gerekir kucaklarına.
Yoksa bunların aklı başına gelmiyo bacım.
Çoook farklı bir konudan çok farklı bi tartışmada anladım ben bunu.
Çabalayan değil birazda çaba gören olmak lazım çokta güzelmiş böyle yapmak ve olabilmek. Bazen geri çekilmek geri adım atmak aşırı iyi