• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemle tarstismamiz

12 sene çok uzun bir süre, bazı tepkileri zamanında vermezseniz böyle tepenize çöreklenirler, üzgünüm ama bu saatten sonra kovsanız bile kocanızla aranız bozulur,
hatta boşanma aşamasına da gelirsiniz eminim ama en nihayetinde "üç çocuk var babalarına düşkünler bunun için yuvamı mı dağıtayım" der yine kabul edersiniz, bu işler böyle ilerliyor çünkü gördüğüm kadarıyla.

Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Yerinizde olsam bir iş bulur çalışır, çocukları, evi, temizliği, yemeği kayınvalideme kilitlerim. Bak bakalım bir daha geliyor mu?

Öyle yapıyorum canım suratim beş karış kaynanam yanıma geldiğinde muhabbet ettmek filan istiyor kalkıyorum sorduklarina cvp vermiyorum buna rağmen hala geldiler
Düşününce ne kadar kötü bişey ama hasta değiller düzenleri var nasıl bir aymazlık bu. Allahım kolaylık sabır versin size

E çocuk babasına düşkünde annesinin mutsuzluğunu görmüyor mu ? Bırakın Allah aşkına iyi bir baba çocuğunun annesini üzmez
Çoçukları bırakıp gitsin zaten konu sahibi kaynana bir hafta bile bakamaz kaçar gider. Çocuklar ile evi terk etmek çözüm değil daha rahat ederler Vallahi

Çoçukları bırakıp gitsin zaten konu sahibi kaynana bir hafta bile bakamaz kaçar gider. Çocuklar ile evi terk etmek çözüm değil daha rahat ederler Vallahi
Günümüz kadınlarının çoğu halen babaya çocuk bırakmaya guvenemıyor halbuki oda babası yani .

Ama her kadınada kızamıyorum çünkü bir çok kadını durduran şey yine çocukların düzeni bozulacak olmasıdır okuluydu ödeviydi banyosuydu uyku saatiydi ekran süresiydi 🙁baba sıfatı verilmiş çoğu erkegınde bunlardan haberi yok

Günümüz kadınlarının çoğu halen babaya çocuk bırakmaya guvenemıyor halbuki oda babası yani .

Ama her kadınada kızamıyorum çünkü bir çok kadını durduran şey yine çocukların düzeni bozulacak olmasıdır okuluydu ödeviydi banyosuydu uyku saatiydi ekran süresiydi 🙁baba sıfatı verilmiş çoğu erkegınde bunlardan haberi yok
Aynen öyle tek gitmeli babada mecbur sorumluğı almalı. Bu şartlarda babaanne zaten bakmaz çoluğa anında evine döner. Çocukları götürürse zaten anne çok daha rahat ve konforlu yaşarlar iyicene serilirler eve. Canım biraz Kadınlarda da var erkeklere Çocuk konusunda çok sorumluluk vermiyorlar erkek de o şekilde daha alışıyor.

Dedim en sonunda baktım demiyorlar yani seneledir demiyorlar kayinvalidem tamam dedi bakalım aylık zamanı gelince ne yapacaklar devir eskisi gibi değil geçinmek çok zor dedim bide borcluysan daha zor en azından mutfak ve faturaların birini bile ödeyin dedim yani kızdığım nokta onların demesi lazım ama demiyorlar hepimiz bı adama yumlenmeyelim dedim
Maaşlarını alınca anne şu kadar ev kirası diyin onlar utanmıyorsa siz de utanmayın.

Bu kayınaileler şaka mı yahu ne işin var 6 ay gelinin evinde? İnsan rahat bile edemez başkasının evinde. Onlar geldiğinde sen de annenin evine git kocana gidecekleri zamana kadar gelmeyeceğini söyle. Yollasın.

Yerinizde olsam bir iş bulur çalışır, çocukları, evi, temizliği, yemeği kayınvalideme kilitlerim. Bak bakalım bir daha geliyor mu?
Gelirler ellerini de hiçbir işe vurmazlar. Bunlarda öyle bir yüzsüzlük sezdim.

5

Tam ustune bastın canım köydeki ev senin senin için yaptık az bi tarstismada böyle derler bu sene artık böyle geldiler evime geleni kovamiyorumda seneye eğer olmesem gelmeden diyecegim uzun süre kalmanizi istemiyorum ona göre yapın hazırlıklarını döven açık acik
Sen bir 12 yıl daha yaşarsın bunlarla daha çok yerleşsin diye para istiyosun birde.

Bu kayınaileler şaka mı yahu ne işin var 6 ay gelinin evinde? İnsan rahat bile edemez başkasının evinde. Onlar geldiğinde sen de annenin evine git kocana gidecekleri zamana kadar gelmeyeceğini söyle. Yollasın.
Aklıma geldi canım babam evine gittiğimde salmaz beni daha üzülüyorum diye

12.senede seni uyandıran ne oldu merak ettim ??
Şöyle canım maddi sorunlarda bakiyirum hep geri duruyorlar hiçbir teklifte bulunmuyorlar çözüm aramiyorlar eşine maddi manevi hiçbir destek yok yani bn niye çölünün cocugumun rızkını yedirim zaten kit kanaat geçiniyoruz büyüklük yapmak yok hep herşeyde pasifler bende patladim artık

Sen bir 12 yıl daha yaşarsın bunlarla daha çok yerleşsin diye para istiyosun birde.
Öylede gitmiyorlar böylede kadına diyorum ki sana hakkimmi helal etmiyorum yani bunu biliyo bunu sana biri dese gidermisin o yere bunlar geliyo işte abla nasıl karakterde olduklarini tabi Alaçam bn ondan bundan kısıp evin ihtiyaclarini gorecem onlar yan gel yat hizmette tam öyle olmuyo dedim bu işler herkes elini taşın altına atacak

Öylede gitmiyorlar böylede kadına diyorum ki sana hakkimmi helal etmiyorum yani bunu biliyo bunu sana biri dese gidermisin o yere bunlar geliyo işte abla nasıl karakterde olduklarini tabi Alaçam bn ondan bundan kısıp evin ihtiyaclarini gorecem onlar yan gel yat hizmette tam öyle olmuyo dedim bu işler herkes elini taşın altına atacak
Suan sende mi kalıyorlar? Valla ben olsam büyük bir kavga çıkarır ailemin yanına dönerim. Ama çocukları da babalarına bırakırım. Çocukları da alıp gidersen çıkmazlar evinden bunlar.

Suan sende mi kalıyorlar? Valla ben olsam büyük bir kavga çıkarır ailemin yanına dönerim. Ama çocukları da babalarına bırakırım. Çocukları da alıp gidersen çıkmazlar evinden bunlar.
Bndeler 4 ay daha gitmezler yani babamın ebine gitsem babam beni salmaz bazı şeylerde olduydu bide bu üstüne gelince salmaz tek seçenek kavga çıkartmak ama disariya duyurmadan

Yakın zaten patlicam bı kere daha yaşlıları diyorum sabrediyorum ama kadın resmen meydan okuyo bana sen köpek gibi havla dur diyo 😡
Bavulları toplayıp biletlerini verin ellerine o zaman.
Ne demek meydan okumak,bu ne arsızlık?
Ben olsam çoktan otogara/havalimanına bırakmıştım. 6 ay nedir

Back
X