ay bana daha çok var ama okuyunca bende şöyle bir düşündümde tabi ozamana kadar fikrim değişmezse:)
öncelikle geceden evimi temizlerim ben :) duşumu alırım saçlarımı sararım güselce:) kıyafetlerimi hazırlarım yatak odama eşiminde tabi.
sonracıma sabah kahvaltımı hazırlarım erkenden kahvaltıyı bi toparladıktan sonra eşimden yatağı toplamsını rica ederim o arada öncelikle bi pohaça yaparım fırına atarım :)
o sırada diğer yemeklerime geçerim güzel bi mercimek yada tarhana çorbası yaparım yanına mutlaka pirinç pilavı yaparım güzel bi kuru fasulye yaparım:) birde tavuk haşlarım pilavın üzerine ditmek için:) ortayada güzel bi salata yaparım şöyle mısırlı brokolili felan:) az bişeyde dolma sararım ortaya zeytinyağlı:) tadımlık tabi :) uğrasamam okadar:) tatlımı büyük ihtimal akşamdan yapılıp sabaha dolapta bekleyen birşey seçerim yada sabah erken kalkıp kahvaltıdan önce tatlıya girişirdim:) sütlü hafif bir tatlı muhallebi yapabilirm üzerine tarcın:) yada parmak tatlısı yapabilirim:) sonra güselce bi mutfagı toparlarım makinların içini boşaltırım tencerelerimi temizlerim dolaplarıma bi göz atarım.. daha sonra masamı hazırlarım herşeyi tek tek silerek leke felan olmasın diye:) masada bittikten sonra mutfağa tepsimi çay bardaklarımı felan hazırlarım:) tabi mutfağım küçükse bunu daha sonra yaparım:) sonrada güselce cicilerimi giyerim hafif bir müzik açarım tvde açık olur ama sesi kısık olur:) derkeeeen gelirler iki sohbet edip direk masaya alırım :) servislere baslarım son yemeği koyarken çayıda koyarım:)
masayı bi yandan toplarken bi yandan da tatlıları servis ederim:) sonracımaaa hemen bulasıkları maknya dizip salona gelirim biraz sohbet ederim yemeği sindirsinler diye:) peşinden güzelce çayları getrrim:) 2 5 bardak içerler kaldırırım biraz tv izleriz :) o ara ben kalkıp meyve tabakları hazırlarım ayyyyyy düşününce bile stres oldum ben yaaa :))))))))))))) üüf canım Allah kolaylık versin lütfen buraya olanı biteni yaz

sürekli gülümsemyi unutma:) yardım ettirme olurmu ben veririm ben koyarm vs :) ayaklarına terliği unutma:) yasak olan birşey varsa menüde az koy onu düşündüğünü belirt:) sağlığın için az koydum anne diye:) ve bence kendi ailenide çağır 2si bi arada çıksın:) zaten ondan sonraki yemeklerde normal bişiler hazırlarsın