ii de görümcem durmadan "artık yakınına geliyoruz daha sık görüşrz" diip duruo. biz eşmle çok gzel bi program yaptk en başta. haftanın 1 gnü benm aileme 1 gnü de kendi ailesine gidiodk. şmdi artk bahaneleri hazır "10dkkalık yere de üşenmeyn kalkn geln" olucak. ya da kendleri pat dye çıkıp gelcekler. ufff......yne de teşekkür ederim cevabınz içn.aynı apartmada oturmakla 10 dk mesafede oturmak çok farklıdır inanın.
aynı apartmanda oturunca bi kapı açmaya bakar birbirinizi görmek ama aranızda az da bir mesafe olsa görüşmek için oraya gitmek gerekir.
madem eşinizde sizinle aynı fikirde, size herhalngi bir baskı yapmaya kalkmaz o zaman.
bence korktuğunuz kadar da kötü olmayabilir.
10 dakikalık mesafeye geldiler diye eşinizin ve sizin bu olayı neden bu kadar stres yaptığınızı anlamadım. İnsanın (özellikle eşiniz için söylüyorum) ailesinin yakın olmasından bu kadar şikayetçi olmasını anlayamadım. Kaldıki aynı evde veya aynı binada bile değilsiniz. Bu olay bana baba oğluna bağ bağışlamış oğlu babasına bir salkım üzüm vermemiş sözünü hatırlattı.
ben de eşim de ailelelrimze çok bağlıyızdır. ancak her ikimz de evlilklerin en çok 3.şahıslar yüznden yıpratıldığnı özellkle kayınpeder kayınvcalidelern evli insanların hayatlarının içnde çok fazla olmasından dolayı zarar gördğnü çevremzdeki tecrübeler sayesnde öğrendk. bizde çok zorlanark kurduğmuz yuvamızın zarr görmemesi adına herkesle samimi ama bi okadr mesafeli olayı seçtk. ne ben aileme haftada 1 kere gtmekten şkayetçiym ne de eşim şkayetçi. annem her zamn der ki "siz mutlu olun, ben telefondan sesni ii duyim hiç bşey önemli değil. bana gelmesnzde olur" der. bu kötü nyetli bi düşnce değl. heralde ben olayı çok dzgün anlatamadm.10 dakikalık mesafeye geldiler diye eşinizin ve sizin bu olayı neden bu kadar stres yaptığınızı anlamadım. İnsanın (özellikle eşiniz için söylüyorum) ailesinin yakın olmasından bu kadar şikayetçi olmasını anlayamadım. Kaldıki aynı evde veya aynı binada bile değilsiniz. Bu olay bana baba oğluna bağ bağışlamış oğlu babasına bir salkım üzüm vermemiş sözünü hatırlattı.
ben de eşim de ailelelrimze çok bağlıyızdır. ancak her ikimz de evlilklerin en çok 3.şahıslar yüznden yıpratıldığnı özellkle kayınpeder kayınvcalidelern evli insanların hayatlarının içnde çok fazla olmasından dolayı zarar gördğnü çevremzdeki tecrübeler sayesnde öğrendk. bizde çok zorlanark kurduğmuz yuvamızın zarr görmemesi adına herkesle samimi ama bi okadr mesafeli olayı seçtk. ne ben aileme haftada 1 kere gtmekten şkayetçiym ne de eşim şkayetçi. annem her zamn der ki "siz mutlu olun, ben telefondan sesni ii duyim hiç bşey önemli değil. bana gelmesnzde olur" der. bu kötü nyetli bi düşnce değl. heralde ben olayı çok dzgün anlatamadm.
ben de eşim de ailelelrimze çok bağlıyızdır. ancak her ikimz de evlilklerin en çok 3.şahıslar yüznden yıpratıldığnı özellkle kayınpeder kayınvcalidelern evli insanların hayatlarının içnde çok fazla olmasından dolayı zarar gördğnü çevremzdeki tecrübeler sayesnde öğrendk. bizde çok zorlanark kurduğmuz yuvamızın zarr görmemesi adına herkesle samimi ama bi okadr mesafeli olayı seçtk. ne ben aileme haftada 1 kere gtmekten şkayetçiym ne de eşim şkayetçi. annem her zamn der ki "siz mutlu olun, ben telefondan sesni ii duyim hiç bşey önemli değil. bana gelmesnzde olur" der. bu kötü nyetli bi düşnce değl. heralde ben olayı çok dzgün anlatamadm.
işte bizmkilerin habrsiz gelme gibi hassas duyarlı bi huyları var saolsunlar hihoyyytben de kayınvalideme 10 dakikalık mesafede oturuyorum, haftada birkaç gün uğruyoruz, hiçbir zararını da görmedim, habersiz gelmezler, biz de gitmeyiz öyle. mesafe öyle de korunabiliyor canım, şimdiden merak etme, hele bir gelsinler.
arkadaşlar ii güzel hoş söölüyosunuz çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevap yazdığınız. ancak şimdi yazacağım şey belki endşemi biraz haklı çıkartır: evet annem 30 yıldır kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuo. dahası babam dedmin işini devam ettirdi. şimdi sıkı durun: eşim kayınpedermin işini devam ettrio. ve kayın epderim yakınıma taşındı. ve daha da önemlisi: annem,1 sokak üstte kendi annesi oturduğu halde çok zorlandı. benm kendi annemler 45 dkklık mesafede oturuolar. yani kayınvaldemlere göre baya bi uzakta.çok fazla orta nokta olduğunu düşünüyorum?????
çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz ve anlayışınız için.Çok haklısınız katılıyorum size, tedirgin olmakta da haklısınız, ancak buna bir şekilde alışmak zorundasınız, hayat her zaman bizim aldığımız kararlara göre ilerlemiyor, yeni durumlara uyum sağlayacak şekilde kendimizi adapte etmezsek en büyük zararı kendimize biz veririz. Size tavsiyem; evler alınmış bunu değiştiremezsiniz, en azından şimdilik, bakış açınızı değiştirin biraz, yakın oturmanın iyi yönleri aklınıza gelsin, bebek olursa çok faydaları dokunacaktır vs vs....
Çok stres olursanız bunun zararını görürsünüz. Sevgiler
arkadaşlar ii güzel hoş söölüyosunuz çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevap yazdığınız. ancak şimdi yazacağım şey belki endşemi biraz haklı çıkartır: evet annem 30 yıldır kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuo. dahası babam dedmin işini devam ettirdi. şimdi sıkı durun: eşim kayınpedermin işini devam ettrio. ve kayın epderim yakınıma taşındı. ve daha da önemlisi: annem,1 sokak üstte kendi annesi oturduğu halde çok zorlandı. benm kendi annemler 45 dkklık mesafede oturuolar. yani kayınvaldemlere göre baya bi uzakta.çok fazla orta nokta olduğunu düşünüyorum?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?