biraz annemle ortak noktalarımızı vurgulamaya çalıştım. biraz onun benden daha şanslı olduğunu çnkü yakınnda hem kayınvalidesinin hem annesinin olduğunu belirtmek istedim. ve bu şansa rağmen yılların onu nası yıprattığını gördüm. aynı şeyleri olmasa bile benzer şeyleri yaşamanın verdiği endişeden bahsediyorum. elbetteki herzaman güllük gülistanlık bir hayat olmaz. illaki acılar da hayatın baharatı olacak. ancak ben eşimi çok seviyorum. ve biz gerçekten çokzor evlendik. çok acı çektik. ve hep güzel olacak diyerek çok şükür bugünlere geldik. eşimin ailesine eşimden dolayı çok saygı duyuorm. ama bu saygının aşırı samimiyetle yıpranmasına dolayısı ile eşimle olan ilişkime zarar vermesini istemiyorum. çok isterdim biraz daha umursamaz olmayı. ama iki kişilik yaşayınca bööle oluo. kaygımın sebebi aşkım....Yazınızdan herhalde derdinizi iyi anlatamadığını düşünüyorum,kelimelere ve harflere biraz daha dikkat ederseniz,sanırım herkes daha iyi anlayacaktır,ben anlayamadım bunda endişelenecek ne var ?[B]:uhm:[/B]
biraz annemle ortak noktalarımızı vurgulamaya çalıştım. biraz onun benden daha şanslı olduğunu çnkü yakınnda hem kayınvalidesinin hem annesinin olduğunu belirtmek istedim. ve bu şansa rağmen yılların onu nası yıprattığını gördüm. aynı şeyleri olmasa bile benzer şeyleri yaşamanın verdiği endişeden bahsediyorum. elbetteki herzaman güllük gülistanlık bir hayat olmaz. illaki acılar da hayatın baharatı olacak. ancak ben eşimi çok seviyorum. ve biz gerçekten çokzor evlendik. çok acı çektik. ve hep güzel olacak diyerek çok şükür bugünlere geldik. eşimin ailesine eşimden dolayı çok saygı duyuorm. ama bu saygının aşırı samimiyetle yıpranmasına dolayısı ile eşimle olan ilişkime zarar vermesini istemiyorum. çok isterdim biraz daha umursamaz olmayı. ama iki kişilik yaşayınca bööle oluo. kaygımın sebebi aşkım....
canım cok guzel yazmıssın
dıkkatımı cektı herkes polyana acıkcası bıraz hayatın gerceklerını gorelım lutfen
bu olumlu dusuncelerınızle arkadasın rahatlıyacagını sanmıyorum
daha cok gerılecek cunku onu anlamamazlıga vuruyorsunuz
acık acık soyuyorum ne kadar uzak o kadar rahat ne kadar yakın okadar huzursuzluk bu hep bole olmustur sımdıye kadar genel anlamda
ve ne kadar mesafelı olursan ol yıne mutsuz olucaksın ben sahsen bunu yasıyorum
uzak oldugumuz halde mutsuz edıyorlar bızı cok yıprattılar ve esım aılesını ıstemıyor
tek care ya oradan tasınacaksın ya ıplerı koparacaksın yada çok samımı olup ısıne geldıgı gıbı davranıcaksın mesafe hıcbır ıse yaramıyo
biraz annemle ortak noktalarımızı vurgulamaya çalıştım. biraz onun benden daha şanslı olduğunu çnkü yakınnda hem kayınvalidesinin hem annesinin olduğunu belirtmek istedim. ve bu şansa rağmen yılların onu nası yıprattığını gördüm. aynı şeyleri olmasa bile benzer şeyleri yaşamanın verdiği endişeden bahsediyorum. elbetteki herzaman güllük gülistanlık bir hayat olmaz. illaki acılar da hayatın baharatı olacak. ancak ben eşimi çok seviyorum. ve biz gerçekten çokzor evlendik. çok acı çektik. ve hep güzel olacak diyerek çok şükür bugünlere geldik. eşimin ailesine eşimden dolayı çok saygı duyuorm. ama bu saygının aşırı samimiyetle yıpranmasına dolayısı ile eşimle olan ilişkime zarar vermesini istemiyorum. çok isterdim biraz daha umursamaz olmayı. ama iki kişilik yaşayınca bööle oluo. kaygımın sebebi aşkım....
arkadaşlar ii güzel hoş söölüyosunuz çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevap yazdığınız. ancak şimdi yazacağım şey belki endşemi biraz haklı çıkartır: evet annem 30 yıldır kayınvalidesi ile altlı üstlü oturuo. dahası babam dedmin işini devam ettirdi. şimdi sıkı durun: eşim kayınpedermin işini devam ettrio. ve kayın epderim yakınıma taşındı. ve daha da önemlisi: annem,1 sokak üstte kendi annesi oturduğu halde çok zorlandı. benm kendi annemler 45 dkklık mesafede oturuolar. yani kayınvaldemlere göre baya bi uzakta.çok fazla orta nokta olduğunu düşünüyorum?????
arkadaşlar yaklaşık 4 aylık evliyim. allahıma çok şülkür güzel giden bi evliliğim var. herkesin evliliği çok daha güzel gitsin inaşşaallah amiin. b.düzü tarafında oturuorm. kayınvaldemler saolsuınlar borca girip bize ev almşlardı.kendi evmizdeyiz. ama hala borcu btmedi evn. ve bunca ekonomk krize rağmen borca rağmen kayınpederm saolsn tekrar kredi borcuna grerek krediye de eşimin imzasını attırark kendsine ev aldı. aldığı ev kendi evimize yaklaşık 10 dkkalık mesafede. okdr stres oluorm ki. çnkü ben aile apartmannda büyümş birisym. annem 30 senedr kayınvaldesyle altlı üstlü oturuo. zorlklarını çok ii yaşayark örendm. ve evliliğmn bööle zedelenmesini istemiorm.kaldı ki eşim de benmle hem fikr. herşeyi geçtm kayınvaldem ble gelmek istemedi benm tarafıma kadın 45 yıldır mahallesnde gül gbi yaşıodu. şmdi ben orda naapçam diip duruo.ama kayınpederm saolsn kmseyi dnlemedi. napıcam şmdi. bööle uzaktalarken ilişkiler gayet mesafeli gdiodu. iidi. ama şmdi o mesafeyi nası korucam. acaip içm sıkılıo düşndükçe. ufff allahım yaa... .:çok üzgünüm:
arkadaşlar yaklaşık 4 aylık evliyim. allahıma çok şülkür güzel giden bi evliliğim var. herkesin evliliği çok daha güzel gitsin inaşşaallah amiin. b.düzü tarafında oturuorm. kayınvaldemler saolsuınlar borca girip bize ev almşlardı.kendi evmizdeyiz. ama hala borcu btmedi evn. ve bunca ekonomk krize rağmen borca rağmen kayınpederm saolsn tekrar kredi borcuna grerek krediye de eşimin imzasını attırark kendsine ev aldı. aldığı ev kendi evimize yaklaşık 10 dkkalık mesafede. okdr stres oluorm ki. çnkü ben aile apartmannda büyümş birisym. annem 30 senedr kayınvaldesyle altlı üstlü oturuo. zorlklarını çok ii yaşayark örendm. ve evliliğmn bööle zedelenmesini istemiorm.kaldı ki eşim de benmle hem fikr. herşeyi geçtm kayınvaldem ble gelmek istemedi benm tarafıma kadın 45 yıldır mahallesnde gül gbi yaşıodu. şmdi ben orda naapçam diip duruo.ama kayınpederm saolsn kmseyi dnlemedi. napıcam şmdi. bööle uzaktalarken ilişkiler gayet mesafeli gdiodu. iidi. ama şmdi o mesafeyi nası korucam. acaip içm sıkılıo düşndükçe. ufff allahım yaa... .:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?