yap valla. :)
ben deniyorum cok zevkli oluyor. kadin ne oldugunu sasiriyor bir anda.
dusunsene sen 1 is istiyorsun karsindaki senin istedigin isten 10 misli fazla is cikariyor o anda sana yapiyim diye.
inanilmaz bir taktik kesinlikle hahaha
Ne fenasın valla.bende eşim işten gelince iş yapıyor gibi öyle bi dolanıyorum.o bana öyle yapıyor bende ona öyle yapıyorum sende az değilsin ha
zaten geçen yıl arefe günü 3 katlı evi temizlik işine girişince benle neredeyse sıcaktan bayılack gibi oldum temizlik falan yapamadım bahçedeki ağaçları su tuttum kapını önünü falan yıkadım yoksa bayılacaktım azcık afra tafra yapar gibi olduda oralı olmadım bu sene şimdiden temizlikçi tutmuş dün anasıyla konuşurken duydum kadın aldım falan filan diyordu eşime ama eşimde dedi ben bu sene uyarırım sen meraketme haklısın falan diye
hahaha :) kiz gece gece iyi guldum burda ya..
stresimi attim resmen, esim diyor ki sen niye guluyorsun :))))
dolanma bacim bosu bosuna,benim yaptigimi yap..benim kaynana hemen pes ediyor ama seninkini bilemiycem
az degilim valla
canım bende 11 yıllık evliyim..kayınvalide kayınpeder rahmetli oldu,görümceylede mesafeli şekilde ilk defa tartışmadan etmeden mesafeyi koydum..ilk senemde çok cebellştim ama eşimin tüm ailesiyle..
bencil ol çocuğun için kendine iyi bakmalısın onların faydası olmaz sana..
Valla benimki çok akıllı.benide kötü göstermeye çalışıyor ben ondan önce davranıyorum sen benim yaşadıklarımı bilsen şükredersinsizin kaynanalar çok saf ya benim ki gibi değil çünkü bizimki direk benle zıtlaşmıyor artık aciteyle beni kötü kadın yapıp bırakıyo arada benim eşime şunu yaptı anan diyecek bişeyim olmuyo hep mağdur bizimki öyle olunca eşim bu konularda ikimizede kulak asmıyor cok cok ciddi bişey olmadıkça hoş sakinde günümüz geçmiyoda benimkide laf işte
mesafeni koru valla halden anlamayana boylesi lazim canim.
cocuklarimiz icin ayakta durmaliyiz.
onlar bencilse bizde kendimizi ezdirmeyelim.. ben cok ezildim anam babam eskiden beri.
kendimi ezdiremem valla kusura bakmasinlar :)
kizlar size iyi geceler ben kactim, yarin yine gorusuruz insallah optum siziiiii
sana tavsiyem öyle ağırdan yavaştan al..hemen girişme işlere..kendini azıcık çek,,hastayım de..allah görüyo ne yapacaksın..kendine acı biraz..
Valla benimki çok akıllı.benide kötü göstermeye çalışıyor ben ondan önce davranıyorum sen benim yaşadıklarımı bilsen şükredersinama birgün buraya baştan sona anlatacam
Ya bende öyle yapardım ama istiyorum ki ev temiz bastgm yer temiz olsn çok titizim aslında bu yüzden yapıyorum işhahaha :) kiz gece gece iyi guldum burda ya..
stresimi attim resmen, esim diyor ki sen niye guluyorsun :))))
dolanma bacim bosu bosuna,benim yaptigimi yap..benim kaynana hemen pes ediyor ama seninkini bilemiycem
az degilim valla
dök içiniki sağlıklı yorumlar yapalım..tecrübeliyiz nede olsa
kızlar hepinizden allah razı olsun gecenin bu saatinde tanımadığınız halde hepbir ağızdan destek oldunuz allah yuvanızdan mutlulukları eksik etmesin 3. ve 4. kişilere fırsat vermesin rabbim hepinize iyigeceler diliyorum
Üzme kendini bem bi anlatayım gör halimiAllah seninde yardımcın olsun iyi geceler
bende rahmetli kelimesini kullanabilecekmiyim acaba onun için tövbe yarabbim bizimki yaşlıda değil süslü kokona bu sene şimdi yine gidicez son 1 hafta kala bakalım neler yaşıcaz kavga etmeden çıkıp bizimkilerin yanına gidebilicekmiyim acaba
onlar cirkefse sen daha cirkef ol onlar seni değil sen onları bastır sakın hanımefendi olucam diye uğraşma dinsizin hakkından imansiz gelir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?