Kayınvalidemlerden bıktım akıl verin nolur

yap valla. :)
ben deniyorum cok zevkli oluyor. kadin ne oldugunu sasiriyor bir anda.
dusunsene sen 1 is istiyorsun karsindaki senin istedigin isten 10 misli fazla is cikariyor o anda sana yapiyim diye.
inanilmaz bir taktik kesinlikle hahaha

canım bende 11 yıllık evliyim..kayınvalide kayınpeder rahmetli oldu,görümceylede mesafeli şekilde ilk defa tartışmadan etmeden mesafeyi koydum..ilk senemde çok cebellştim ama eşimin tüm ailesiyle..

Ne fenasın valla.bende eşim işten gelince iş yapıyor gibi öyle bi dolanıyorum.o bana öyle yapıyor bende ona öyle yapıyorum sende az değilsin ha

hahaha :) kiz gece gece iyi guldum burda ya..
stresimi attim resmen, esim diyor ki sen niye guluyorsun :))))
dolanma bacim bosu bosuna,benim yaptigimi yap..benim kaynana hemen pes ediyor ama seninkini bilemiycem
az degilim valla

hayat ikinizin hayatı artık,müdahale etmemeleri gerek ..
sigortanızda yatsın bence .. hakkınızda hayırlısını diliyorum..

bencil ol çocuğun için kendine iyi bakmalısın onların faydası olmaz sana..

dolanma bacim bosu bosuna,benim yaptigimi yap..benim kaynana hemen pes ediyor ama seninkini bilemiycem
az degilim valla

canım bir sorunun varsa herkez garip davranıyor zaten..hiç öyle akıl veren olmadıki..boşver allah görüyo allaha havale edelim..

canım bende 11 yıllık evliyim..kayınvalide kayınpeder rahmetli oldu,görümceylede mesafeli şekilde ilk defa tartışmadan etmeden mesafeyi koydum..ilk senemde çok cebellştim ama eşimin tüm ailesiyle..

bencil ol çocuğun için kendine iyi bakmalısın onların faydası olmaz sana..

mesafeni koru valla halden anlamayana boylesi lazim canim.
cocuklarimiz icin ayakta durmaliyiz.
onlar bencilse bizde kendimizi ezdirmeyelim.. ben cok ezildim anam babam eskiden beri.
kendimi ezdiremem valla kusura bakmasinlar :)

kizlar size iyi geceler ben kactim, yarin yine gorusuruz insallah optum siziiiii

Valla benimki çok akıllı.benide kötü göstermeye çalışıyor ben ondan önce davranıyorum sen benim yaşadıklarımı bilsen şükredersin ama birgün buraya baştan sona anlatacam

bende yatıyorum allah hepinize,hepimize rahatlık versin yarın yine yazarız

sana tavsiyem öyle ağırdan yavaştan al..hemen girişme işlere..kendini azıcık çek,,hastayım de..allah görüyo ne yapacaksın..kendine acı biraz..

canım öyle yapıyorum zaten şöyleki bana zaten sıcak değiller ya ben hep kendi çeken taraf oluyorum beni lafa almicaklarını biliyorum zaten o yüzden kendim en baştan lafa girmyorum kenara çekilip oturuyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum içim acıyor ama onlara belli etmiyorum afedersiniz yani erkekliğe b..k sürdürmüyorum onlarda öyle olduğunu sanıyor ve bana diş biliyorlar bu yaşta biz bunun önünde nasıl durcaz bilemiyoruz dedi eşime birinde yani dışardan öyleyim ama içim hiç öyle değil çok ağırıma gidiyorda onlar yanlış anlıyor belkide iyiki öyle güçlü biliyorlar diyede şükretmiyorda değilim

Valla benimki çok akıllı.benide kötü göstermeye çalışıyor ben ondan önce davranıyorum sen benim yaşadıklarımı bilsen şükredersin ama birgün buraya baştan sona anlatacam

dök içiniki sağlıklı yorumlar yapalım..tecrübeliyiz nede olsa

kızlar hepinizden allah razı olsun gecenin bu saatinde tanımadığınız halde hepbir ağızdan destek oldunuz allah yuvanızdan mutlulukları eksik etmesin 3. ve 4. kişilere fırsat vermesin rabbim hepinize iyigeceler diliyorum

az degilim valla
Ya bende öyle yapardım ama istiyorum ki ev temiz bastgm yer temiz olsn çok titizim aslında bu yüzden yapıyorum iş

Üzme kendini bem bi anlatayım gör halimi Allah seninde yardımcın olsun iyi geceler

Üzme kendini bem bi anlatayım gör halimi Allah seninde yardımcın olsun iyi geceler

doğrudur haklısında canım inan daha bende anlatmadım yaşadıklarımı anlatsam şaşar kalırsınız üstelik kendilerinden 11 saat uzaklıktayken bunlar yaşandı bi komşumuz vardı bize hep derdiki yani anneme bana daha ele karışmadınız bi karışında görürsünüz derdi elden kasıt anneme dünür sahibi olmayı banada evlenmekle alakalı söylerdi meğer ne haklıymış rabbim hepimizin karşısına hayırlı kişiler çıkarsın rabbimde bizi bunla sınıyor sanıyorum sabır diliyorum allah evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin

Canım benim öncelikle Allah sabır versin çok zor eşinin ailesinin çirkefliklerini düşünüyorsunuz ama sizin huzurunuzu mutluluğunuz ne olacak onların yapacaklarını düşünmekten kendinizi düşünmeye vakit kalmamış sizde eşin seni seviyor değer veriyor ne mutlu birde evladınız var ne güzel bana kalırsa bu iş eşinde bitiyor bu bahsettiğin tayin durumunu hiç düşünmeden yapması gerekli bana kalırsa kv ve kp bir şey derlerse desinler ömür sizden gidiyor gerekirse eşin ailesine diyecek tabiri caizse masaya yumruğunu koyacak tavrını belli edecek ne bu korku anlamıyorum artık siz bir ailesiniz anne ve baba evlerinden çıktınız kendi yuvanızı kurdunuz bırakın kv kp ne diyecek sözlerini allah aşkına boşverin

onlar cirkefse sen daha cirkef ol onlar seni değil sen onları bastır sakın hanımefendi olucam diye uğraşma dinsizin hakkından imansiz gelir derler

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

ahh ahh benim sorunumu burda bilmeyen yoktur..kaynanam ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum..ve bir sorun daha var size yazmadığım..eşimin ailesi evime terlikleriyle giriyorlar ..her gün tertemiz siliyorum evimi..hoppp terlikleriyle girdikleri için yine toz pislik oluyor..eşime söyledim zaten onların tarafında olduğu için ses çıkarmadı..ben ev terliği veriyorum giymiyorlar,direk temiz evime terliklerimiz temiz deyip dalıyorlar..sinirden kafayı yemek üzereyim ..desem ki ev terliği veriyorum sizee onların giyin..kıyamet koparırılar..zaten istenmeyen gelinim

allah seni ne etmesin kız

onlar cirkefse sen daha cirkef ol onlar seni değil sen onları bastır sakın hanımefendi olucam diye uğraşma dinsizin hakkından imansiz gelir derler

Aynen boyle dediginiz gibi iste.
Dinsizin hakkindan imansiz gelir. bu laf hakikaten cok dogru.
Hanimefendi olunca insani daha da eziyorlar, disimizi gostermemiz lazim boylelerine.
ben eskiden cok hanimefendi duruyordum sanki degerim oldu! Bende artik susmuyorum hakkim olan konuda catir catir konusurum.
ve ozel gunler haricinde de asla muhattap olmuyorum. eskiden 7/24 arar sorardim, dertlesirdim. valla hic kiymetim bilinmedi.
en guzeli cekecen mesafeyi, orecen duvarlarini bak bakiyim sana yaklasabiliyorlar mi ?
degerini bilmeyene bunu yapmak zorundasin.
kimse kimseyi ezemez. Hepimizin Allahin kuluyuz. Kimsenin kimseden ustunlugu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…