ağzına sağlık..yok ya kasıla kasıla ağrılar başlıyo vücutta aynı yere gitmeyin kızlar..bi evlerine ziyaret edin..iki gün durun..sonra başka yere gidin tatile değişiklik istiyo deyip kocalarınızın üstüne atın..
sen iş yaptıkça kadının egosu tatmin oluyo zevk alıyo resmen normal değiller kesinlikle..
bende rahmetli kelimesini kullanabilecekmiyim acaba onun için tövbe yarabbim bizimki yaşlıda değil süslü kokona bu sene şimdi yine gidicez son 1 hafta kala bakalım neler yaşıcaz kavga etmeden çıkıp bizimkilerin yanına gidebilicekmiyim acaba
kizi gibi sevmezler canim, ahh nerde oyle kaynanalar :)
kendi kizlarini incitmeye kiyamazlar ama el kizlarina evi zindan ederler.
baktın olmuyo mesafeli olacaksın canım öyle az ve öz görüşeceksin..içlerine girmeyeceksin..
canım annelerimiz napsın tek iyi olsun huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyorlar işte deliyle deli olsalar zaten iş hepten çıkmaza girer
Aynen oyle cok durmayacaksin yanlarinda, resmen batiyoruz!
2dk otursan kadin gozleriyle yiyor,kalksinda bir ise el atsin diye. yazik cok yazik.
egolarini tatmin ediyorlar, kendileri zamaninda ezdirmisler ya kendilerini istiyorlar ki bizde ezelim!
ne kadar ezersek o kadar kar saniyorlar..
iki gn orda kalın 5 günde bir yere gidin pansyonda olsa tatilde eşin çocuğunla psikolojiniz düzelir..eşiniz lafına bakıp gençliğini harab etme değmez hiç kimse için..
Kıskanç kaynanalar .çatla da patlayn inş.:)
inşallah ayrı eve çıkarsın tez zamanda,ne yapacaksın,herkezin bir sınavı var bu dünyada..yanlarına gitsen bile evine dönüp dilediğince davranmak gerçekten özgürlük..
hemde ne kiskanc :)))
valla kaynana bana bir is yap diye soylese, ben once esime soyluyorum.
sonrada kaynanaya gidip bana soyledigi 1 isin 100 mislini cikariyorum. aaa olmaz ama bu eksik kalir ben onuda yapmak istiyorum diyorum,deliye bagliyorum. butun herseyi yapicam diyorum. kadin benden o istedigi 1 is icin bile pisman oluyor :)) kalsin bosver diyor..
canım annelerimiz napsın tek iyi olsun huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyorlar işte deliyle deli olsalar zaten iş hepten çıkmaza girer
mümkün değil gidemeyiz çünkü bayramın 4.günü yani biter bitmez yola çıkıcaz ve annemlere gidicez beni hesaba aldıklarından değil de torunlarını çok özlüyorlarmış falan filan hamile olduğumu öğrendiklerindede eşimi aldırın diye taciz tlfnlarıyla durdurmadıkları torunlarını çok özlüyorlarmış rabbim sen büyüksün ya sana havale ediyorum
hemde ne kiskanc :)))
sonrada kaynanaya gidip bana soyledigi 1 isin 100 mislini cikariyorum. aaa olmaz ama bu eksik kalir ben onuda yapmak istiyorum diyorum,deliye bagliyorum. butun herseyi yapicam diyorum. kadin benden o istedigi 1 is icin bile pisman oluyor :)) kalsin bosver diyor..
üzülme bak her şey iyi olcak göreceksin..görüyorsun hepimiz yaşadık birşeyler..Sagol canım.zaten bu yúzden gece gündüz netten çıkmıyorum
keşke bende yapsaydım yaptığın gibi,akıl bırakmadılarki insanda..birde hep sevdirmeye çalıştım yaranmaya diyeyim...neden yaptım acaba öyle bir psikolojiye girmişim demek..yaş 97..97 sene daha sağlıkla yaşayabilecekmiyiz meçhul..artık kendimizde mutlu olmaya çalışalım bence..yaranmaktan çok..hemde ne kiskanc :)))
Ahahhaaa .çakal seni.bende öyle yapıyorum
mümkün değil gidemeyiz çünkü bayramın 4.günü yani biter bitmez yola çıkıcaz ve annemlere gidicez beni hesaba aldıklarından değil de torunlarını çok özlüyorlarmış falan filan hamile olduğumu öğrendiklerindede eşimi aldırın diye taciz tlfnlarıyla durdurmadıkları torunlarını çok özlüyorlarmış rabbim sen büyüksün ya sana havale ediyorum
Ahahhaaa .çakal seni.bende öyle yapıyorum
üzülme bak her şey iyi olcak göreceksin..görüyorsun hepimiz yaşadık birşeyler..
keşke bende yapsaydım yaptığın gibi,akıl bırakmadılarki insanda..birde hep sevdirmeye çalıştım yaranmaya diyeyim...neden yaptım acaba öyle bir psikolojiye girmişim demek..yaş 97..97 sene daha sağlıkla yaşayabilecekmiyiz meçhul..artık kendimizde mutlu olmaya çalışalım bence..yaranmaktan çok..
hahahha napiyim yaa, o cakalsa ben ondan daha cakalim :)))))
en guzeli yol kesinlikle tavsiye ederim. bulasik yika desin mutfagi indiriyorum butun herseyi yikamaya kalkiyorum kadin sasiriyor :)
evi super dese, apartmanin merdivenlerine dogru iniyorum supure supure.. yani is istedigine pisman oluyor
yapmisken tam yapiyorum iste niye birakmiyon kaynana
sana tavsiyem öyle ağırdan yavaştan al..hemen girişme işlere..kendini azıcık çek,,hastayım de..allah görüyo ne yapacaksın..kendine acı biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?