kayınvalidemlerin yakınına taşınmalımıyım?

Ya bence her kayinvalide bir değil ya seninkini rn iyi sen bilirsin bizim aramizda da 10 dk mesefa var ayni yerde oturuyoruz oğluna aşırı düşkün belki de onu kaybetmemek için bana çok iyi davranıyorlar olabilir :)) şakası bi yana hastalansam tencereyle yemek getirir bana

sizi alkışlıyorum. keşke burda bunları yazan daha çok gelinler olsa.
şimdi zaten komşuculuk yok, ki ben gelin oldum geldim apartmana komşularımın yarısını bile tanımam.
akraba bağları deseniz zayıf.
kim kaldı geriye?
anne -baba.. benim nasıl ailemse eşimin de ailesi.
canım sıkıldığında gidiyorum, hem değişiklik hem zaman geçiriyorum.
evde yapamadığım yemeklerden yiyorum. evde uğraşmıyorum hiç, oh keyif.
bazen turşu, konserve ne varsa kv.den alıyorum evde pişirip yiyorum.
tabii canımı sıkan şeyler oluyor, onları da duymazdan geliyorum. birlikten kuvvet doğar, her zaman böyledir.
allah herkese nasip etsin.
ama annem ben evlenirken bşy demişti

'gelin olduğun evde, bir gözün kör. bir kulağın sağır olucak'

Yil olmus 2015 aynu evde yasamak yok yakin oturmak. Yakin otirursun ama zirt pirt kapini calmazsa.sonucta siz ogluyla evlisiniz siz bir ailesiniz bunada kv dahil saygi göstermesi lazim. Ayni evde oturanlari ztn hic anlamiyorum yaşadiklari cünki gercek bir evlilik değil.özelin yok mahremiyet yok herşey sıkıntı. En iyisi ne cok yakin nede coookk uzak uzak oturmak herşeyin ortasi

Kendi memleketinde eşin ne iş yapacak?
diyorsun ki "yeni gelinim kapımı çalan olsun istiyorum." Kendi memleketinde kapını çalan olmayacak mı?

Çok anlaşamıyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum

uu hiç çekilmez benimkide ailesine pek bağlı ya çocuk gibi hallere giriyo yanlarındayken. Benimkilerde görmemiş ya çeyizime 50 krşlk yeşil turuncu çoraplar almışlardı
kesinlikle ölün acınızdan ev yoksa çadır kurun oturun dışarılarda sürünün ama kaynana yanına gitmeyin

Ben KV ve annemin ortasında oturuyorum KV en son Salı günü gördüm cuma günü tlf ettim daha be gittim ne aradım çünkü tlf dan halletti beni biz gitmesek o daha memnun hayatından bende gitmiyorum eşim ailesine düşkün değil en son 1,5 ay önce annesine gitti ama benim aileme karşıda öle ayrımı yok bende üstüne düşmem biz aynı dili konuşuyoruzda noluyor anlaşabiliyormuyuz hayır

Annemi dün gördüm piknikteydik

Ben düzeninizi bozmayın derim orada arkadaş edinin KV uzak Allah'a yakın olun

bi kaç sene kv ye yakın oturdum.nasıl ordan kaçtım bilmiyorum. uzaktaad rahat vermediler. ev almamız içlerine dokundu. boşanma aşamasına gelip hepsine resti çekince nihayet bizi rahat bıraktılar.

siizn sorunuza cevabım hayır hayır hayır. yakına taşınmayın. çok sıkılıyorsanız çanakkalede bir işe girin hayatınıza bakın.

vallahi çalmayan kapım ağrısız başım
kesinlikle önermıyorum ıllakı bır huzursuzluk cıkıcaktır eger dönmek zorunda degılsenız yasayın ne guzel çanakkale gıbı bı yerdesınız temız hava denız eşin ve sen yakında bırde bebiş gelır inşallah yasar gıdersınız bugun ımkanım olsa hıc durmam ve ınan ılk tercıgım kırklarelı veya canakkale olurdu.

Aynen öyle biz bu sene kışlık hazırlıklarını beraber yaptık kv ve evli görümcemle. Iki kişiye yapılmayacak yemekleri orda beraber yapıp yiyoruz mesela. Tarhana yaptı kızım için beli ağrımasına rağmen. Ha hiç mi kötü yanı yok. Evet var. Doğum yaptım ama hiç bir hediye almadılar görümcem 50 gin sonra doğum yaptı ona bileklik aldılar. Üzüldüm Evet ama geçti. Iyiliklere bakmayı tercih ettim. Yoksa bende mıyız olacaktık haliyle eşimde. Beni kıracak seyler hiç mi yapmıyor söylemiyor. Yooo yapıyo ama annem de bazen bana kızar kırar üzer. Insanlık hali olur beni kızları gibi görsünler istiyorsam annem gibi davranmalıyım. Eğer kişiler özel hayata saygılıysa isterse aynı binada otur

bu durum kayınvalidenin kişiliğine ve ilişkinize göre değişir. ben de 8 yıldır aynı binada oturuyorum önce kiracı olarak taşındık sonrasında satın aldık. ilk taşınacağımız zamana arkadaşlarım karşı çıktı, evinin anahtarı olmaz, rahat edemesin dediler. oğluma kayınvalidem bakıyordu hem çocuğu her sabah götürme derdi olmayacak, hem evin durumu daha, kirası da daha düşük diye istedik. . kayınvalidem gün görmüş, kültürlü, anlayışlı ve yardımsever. her zaman yanımda bebeğim olduğunda hastalıklarımda hep yardım etti. çocuklar da sabahları istediği zaman uyanıyor. çocuklara bakarken ben evde yapmam gereken işleri yapıyorum. arkadaş gibiyiz, evde olduğumda birlikte alışverişe, yemeğe, kahve içmeye gideriz. mesela geçen hafta evde bakım işleri vardı. onlarda kaldık fırsat buldukça da akşamları evi temizledim. iyi ki yakın oturuyoruz.

canım sağol tavsiyen için tatlı insanlar aslında ama konuşamdgm için pek anlayamyrm ne ye kızıp alınıcagını tedirginligim ondan. Eltimde yeni olucak iyi bi insana benziyo oda çankkalye gelicek evlenince eger taşınırsm o burda kalmış olcak yani o yönden rahatm :)

kültür mültür hikaye aynı köyden bile olsan aynı şehirden bile olsan zor zor zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…