kayınvalidemlerin yakınına taşınmalımıyım?

Öle kv olmaz ölesine anne denir :) Allah bozmasın canım böle olucanı bilsem hiç sorun etmem de evlendigimden beri uzakta oldugum tam bi samimiyt yakalayamadk uzakta iyi davranıylar
ölesi kv olamaz anne olur :) Allah bozmasın aranızı canım öle olucanı bilsem hiç durmamda bn evlendiktn sonra uzaga gittigmdn tam o samimiyeti yakalayamadık uzaktaykn arada görüşünce gayet iyi ama yakına taşınınca degişir mi diye korkyrm

kültür farkı eğitimli olması falan hikaye.onemli olan vicdanlı ve insan olması.adil dürüst olması.anne olması,anne olabilmesi..... ne kadar uzak o kadar iyi şu durumda senin için..

ah bi ortayı tutturabilsek ya çok uzak ya çok yakın :/ yıl olsa 2035 gene bu sorunlar olur gibi geliyo ☺

Bizde de kultur farki cok.Kv benim yanima tasindi.Ben uzak duruyorum ama kocami uzuyorlar.Hic tavsiye etmem gozunuzu oyarlar.Dilini bilmefiginiz icin yaninzda bile dedikodunuzu rahatca yaparlar.
Gelin altin olsa kaynana bronz det, yaranamazsiniz.

O zaman söyle deneyebilirsin. Önce uzağa taşın bi kontrol et bi kaç yıl aranız nasıl diye. Sonra baktın iyi anlaşıyorsunuz yakına geçersin

Kendi memleketinde eşin ne iş yapacak?
diyorsun ki "yeni gelinim kapımı çalan olsun istiyorum." Kendi memleketinde kapını çalan olmayacak mı?
şuan memleketmde degilim iş için çanakkaledeyiz iç dekorasyanla ugraşıyo eşim ordada aynı işi yapıcak. Taşınsam memlekete var arkdşlarm ailmde taşınma konusunda kararsızım burdada kimsem yok :/

uu hiç çekilmez benimkide ailesine pek bağlı ya çocuk gibi hallere giriyo yanlarındayken. Benimkilerde görmemiş ya çeyizime 50 krşlk yeşil turuncu çoraplar almışlardı

Bana bir igne alsaydi " hayrini gorme al da gozunu oy" deseydi o igneye tesekkur ederdim...ama ona da layik degilmisim gozunde.Sukur kv degil Allah methamet etti,verdi...

kurtulmuşsunuz yuvanız yıkılmadan Allah agzınızn tadını kaçırmasn canım . Bi işe girsem bi çevre edinsem iyi gelecek banada eşim istemiyo çalışmamı çok fazla üni.li genç varmış

şuan memleketmde degilim iş için çanakkaledeyiz iç dekorasyanla ugraşıyo eşim ordada aynı işi yapıcak. Taşınsam memlekete var arkdşlarm ailmde taşınma konusunda kararsızım burdada kimsem yok :/
Çanakkale çok güzel bir yer.
Esnaflık biraz çevre işidir. Eğer orada belli bir çevresi varsa maddi olarak yeniden yapılanmanız gerekebilir.
"Doğduğun yer değil; doyduğun yer" derler.
Bunları iyi düşünerek kararınızı verin.

ne kadar güzel canım ya öle olabilecegimize inansam dakka durmamda işte kültür farkı olunca bi korku oluştu bende malesef.

Bence hiç tavsiye etmem eşimin aileside memeleketteler kafam rahat valla
Hatta eşim bir iki defa söyledi taşınalım diye ama ben istemiyorum hala da istemem

Çanakkalenin merkezi çok güzel bn bigadaym burası malesef bana kasaba gibi geliyo merkezde uzak kalıyo malesf. Katılıyrm sana ama sosyal bi insanımdr bn böle bi başıma kalınca 1.5 yıldr zor geliyo haliyle. dedigin gibi taşınsak yenidn işini oturtmk için ugraşıcak ama ordada az çok çevresi var çok zorlnmaz diye umuyorm.

Biga da kötü bir yer değil. En azından deniz havası alıyorsun ve batıdasın. Bir de doğuda olduğunu düşün.
Sen insanlardan çok evliliğine kanalize olmaya çalış.

Bence çanakkale de uzakta kalmanız daha iyi.
Daha sonra buyuk bir başka sehıre gecebilirsiniz.

Biga da kötü bir yer değil. En azından deniz havası alıyorsun ve batıdasın. Bir de doğuda olduğunu düşün.
Sen insanlardan çok evliliğine kanalize olmaya çalış.
haklısında iki sohbt etcek biri olmaynca bunalıyo insan evliligm gayet iyi maşallah bozulmasın istiyrm iki aradaym dışarı bile çıkmıyrm pek burda yanlız çıkmak istmdgm eşm pazar bile çalışıyo bi iki arkadş edinsem aşarm belki bunları en iyisi bn arkadaş bulayım kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…