kayınvalidemlerin yakınına taşınmalımıyım?

V
sen ufak ufak kaçmışsın ☺ ben bu kvleri anlamıyorum ya sen 1 yılda 1 kez gelinin evini ziyaret et bide baskı yap yakına gelin diye işin zor arkadşm seninde Allah kolaylk versin ☺
çok teşekkür ederim arkadaşim biz karar aldık ve kendi uzaktaki evimize taşınmaz isterse gelsin hanfendi baskıcı ve cok karışan bi tip kendisi artık iyi kötü geçirmeye devam

canım eşinle huzurun için taşınma derim bende alt üst oturuyorum ne kavgalar ettik eşimi kıskanıyo benden kendi evimden kiraya çıkmak istiyorum şimdi ..biz bide aynı memleketteniz öyleyken anlaşamıyoruz
sen bilirsin yinede

Ya bekarken neysede evlenince bi kiymete biniyo ailesi bi kiymetleniyo..ayyhh buarada konu sahibi sakin yanlarina gitmek gibi bir hata yapna pisman olursun.

yani evlisiniz yarin bi gun sizinde oglunuz olcak bu sekilde konusmaniz dogru degil tabiki kotu insanlar var kaynanalar falan e ozamanda ona gore evlenin bence yani yaniiii.o insanlar olmasaydo esinizle suanda evli olamazdiniz anne baba gibi yok.kiymetini bilin hic kimseye yaranamazsiniz ki zaten bu dunyada ee kayinvalideyede yaranilmiyo.maalesef.ama hor gormeyin herkesin yetisme tarzi kulturu farkli begenmiosaniz es seciminizi ona gore yapcaktiniz insanlari seviin gitsin herkesi oldugu gibi kabul rtmek lazm.kayinvalideler canavar degilyarin bigun sizlerde kaynana olcaksiniz hafi bakalim

siz ya bekarsınız yada kaynanasınız

siz ya bekarsınız yada kaynanasınız
hayiiirr bunun düsunulecegini tahmin etmistim ben iki yillik evliyim.kayinvalidemle.ne kadar can skntisida yasasak seviyorum sevmek ostiyorum uzakta degiliz her hafta sonu ve hafta ici iki gunde bir gidiyorum onlarlayim.yanii hayati bence kendimiz zora sokuyoruz.ileriyi dusunerek yasamak lazim bizlerinde evlatkarii olcak.ilerde oglumun karisi benden kacsin istemem yani ne kadar zor bi durum.haksizmiyim

çok haklısınızda bunu uygulamaya geçiremiyoruz maalesef sürekli kendilerinden soğutacak bişey yapıyorlar ..
siz iyisine denk gelmişsiniz demek ki benimkinin yapmadığı şey kalmadı bizi ayırmak için en son başkasıyla görüştüğümü söylemiş eşime benim bişeyden haberim yok düşünün artık nasıl iyi düşüneyim ben nasıl seveyim böyle birini :)
bende beraber yer içeriz iyi anlaşırız diye tahmin etmiştim bin pişman etti beni keşke kiraya çıksaydım diyorum baştan

allah yardimcin olsun.iste boyle seylerede asla katlanamam.yuzlesin kesinlikle kimsenin size haksizlik yapmaya hakki yok.esniz insallah her konuda yaninizdadir.cahil insanla ugrasmak zor ugrasilmaz .ben anlamiyorum.ne isterler mutlu olsun diye bakar evladina insan bunlar huzur kacirmak icin elinden geleni yapiolar

amin çok şükür eşim çok anlayışlı annesinin kaç defa yalanını yakaladı kimin ne olduğunu biliyo artık
oda anlamasa katlanamazdım zaten ..uzak olsaydık eminim bu kadar kötü olmayacaktık ..
neyse Allah herkesin evine huzur versin kötü insanlardan korusun inşallah..

Yazdigin hemen hemen hicbir seyi okumadım baslik yetti bana sakin yakinina tasinma. Yine 1 vasita ile gidilecek mesafe olsun ama kesinlikle tasinma bence. Seni uzaktan sevmek aşkların en guzeli diceksin cunku yakina tasinirsan. 1.5 sene yakinda oturdum ve kesinlikle cekilir dert degil.

amiiiiiinnnnn kötünün kotülügü kendini bulsun insallah.rabbim huzurnuzu kacirmasin.

Arkadaşlar şimdilik yerimde kalmaya karar verdim muhtemelen ordaki evi sattırıp yine Bursada ama uzak bi yerinde ev aldırmayı düşünüyorum. Yanlızlık zor geliyo çünkü ama aynı mahallede de olmazmış sizdn anladgm kadarıyla☺ Yorumlarınız tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim ☺❤❤

sevindimm... böylee karar vermene.. rabbimm hayırlısını versin size... banada tabiii... bizde haftaya taşınıyoruzz aynı memlekete ama uzağa

Bence herkea yerinde iyi. Alt katinda bile olsa kurallarini oturtmayi bileceksin. Is sende bitiyor.
Bana da kaynanam gelirdi cat kapi. Ardindan bir suru akrabasi kendi evini temizlememek veya yiyecek hazirlamamak icin benin evimi kullanirdi. Yatim saat kala kendisi gelirdi once cat kapi ardindan da misafirlerim yarim saate buraya gelecekler seni gormeye derdi.
Neyseee ben sinir kupu tabii. Yiyecek yok hazir alirim.
Kadinlar gelir sohbet ederlerdi. Onlerine cikartirdim bir sey. Biri dedi ki " bakkalinda ellerine saglik cok guzel kekler".
Ben sinirlendim tabii dedim ki" eger kormal misafirler gibi en az 2 saat onceden haber verirseniz bir dahakine bakkaldan degil benim mutfaktan yersiniz"
Sonra da gelen giden az oldu ya da usturuplu oldu.

uww fena kapak yapmışsın canım cuk oturmuş Ben sinirlenince ayarım kaçıyo malesef elim ayagım başlıyo titremeye çenemi tutamıyorum. Öle bi patlama olmadı tabi onlara karşı uzak oldugumdan idare edebiliyorm. Kayınvalidemde bunun farkında kızmaya başladıgımı anlayınca hemen şakaya vurur Mesafemi koruyabilcegime inanıyorum zaten ama tereddüte düşüyorum işte :/ Sagol tavsiyen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…