- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
- Konu Sahibi damar mavisi
-
çok teşekkür ederim arkadaşim biz karar aldık ve kendi uzaktaki evimize taşınmaz isterse gelsin hanfendi baskıcı ve cok karışan bi tip kendisi artık iyi kötü geçirmeye devamsen ufak ufak kaçmışsın ☺ ben bu kvleri anlamıyorum ya sen 1 yılda 1 kez gelinin evini ziyaret et bide baskı yap yakına gelin diye işin zor arkadşm seninde Allah kolaylk versin ☺
siz ya bekarsınız yada kaynanasınızyani evlisiniz yarin bi gun sizinde oglunuz olcak bu sekilde konusmaniz dogru degil tabiki kotu insanlar var kaynanalar falan e ozamanda ona gore evlenin bence yani yaniiii.o insanlar olmasaydo esinizle suanda evli olamazdiniz anne baba gibi yok.kiymetini bilin hic kimseye yaranamazsiniz ki zaten bu dunyada ee kayinvalideyede yaranilmiyo.maalesef.ama hor gormeyin herkesin yetisme tarzi kulturu farkli begenmiosaniz es seciminizi ona gore yapcaktinizinsanlari seviin gitsin herkesi oldugu gibi kabul rtmek lazm.kayinvalideler canavar degil yarin bigun sizlerde kaynana olcaksiniz hafi bakalim
hayiiirr bunun düsunulecegini tahmin etmistimsiz ya bekarsınız yada kaynanasınız
çok haklısınızda bunu uygulamaya geçiremiyoruz maalesef sürekli kendilerinden soğutacak bişey yapıyorlar ..hayiiirr bunun düsunulecegini tahmin etmistimben iki yillik evliyim.kayinvalidemle.ne kadar can skntisida yasasak seviyorum sevmek ostiyorum uzakta degiliz her hafta sonu ve hafta ici iki gunde bir gidiyorum onlarlayim.yanii hayati bence kendimiz zora sokuyoruz.ileriyi dusunerek yasamak lazim bizlerinde evlatkarii olcak.ilerde oglumun karisi benden kacsin istemem yani ne kadar zor bi durum.haksizmiyim
allah yardimcin olsun.iste boyle seylerede asla katlanamam.yuzlesin kesinlikle kimsenin size haksizlik yapmaya hakki yok.esniz insallah her konuda yaninizdadir.cahil insanla ugrasmak zor ugrasilmaz .ben anlamiyorum.ne isterler mutlu olsun diye bakar evladina insan bunlar huzur kacirmak icin elinden geleni yapiolarçok haklısınızda bunu uygulamaya geçiremiyoruz maalesef sürekli kendilerinden soğutacak bişey yapıyorlar ..
siz iyisine denk gelmişsiniz demek ki benimkinin yapmadığı şey kalmadı bizi ayırmak için en son başkasıyla görüştüğümü söylemiş eşime benim bişeyden haberim yok düşünün artık nasıl iyi düşüneyim ben nasıl seveyim böyle birini :)
bende beraber yer içeriz iyi anlaşırız diye tahmin etmiştim bin pişman etti beni keşke kiraya çıksaydım diyorum baştan
aminallah yardimcin olsun.iste boyle seylerede asla katlanamam.yuzlesin kesinlikle kimsenin size haksizlik yapmaya hakki yok.esniz insallah her konuda yaninizdadir.cahil insanla ugrasmak zor ugrasilmaz .ben anlamiyorum.ne isterler mutlu olsun diye bakar evladina insan bunlar huzur kacirmak icin elinden geleni yapiolar
merhaba arkadaşlar
1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra iş sebebyle çanakkaleye yerleştik ama burda çok bunaldım büyük bi şehirdn sonra burda yaşamak bana zor geldi.Kayımpederimde memleketimde ev yapmaya başladı bizim için evlenmeden önce söz vermişti yani geri dönmek üzere buraya taşındık evin dışı bitti ama içini yapmaya pek hevesli degiller. Sölemektn bıktım.Kaynımda evlenmek üzere maddi anlamda sıkışırlar ikisinde yapmakta zaten.Eşimde bahara kadar bitecek diyo. Bi yandan gitmek istiyorum yani yeni gelinm sonuçta kapımı çalan olsun istiyorum bi yandanda eşimin ailesiyle 2 sokak aramız olucak doğulular kültür olarak çok farklıyız ben uyum sağlamaya çalışıyrm elmden geldigince ama o kadar yakın olunca bunalırmıyım acaba diyede korkuyorm kayınvalidemle pek konuşamıyrz türkçe yarım yamalak biliyo bişeye kızdgnda rahatsz oldugunda bile anlamam uyum sağlayamam diye tedirginim sizce benim için taşınmammı yoksa burda kalmammı daha iyi olur ?
amiiiiiinnnnn kötünün kotülügü kendini bulsun insallah.rabbim huzurnuzu kacirmasin.aminçok şükür eşim çok anlayışlı annesinin kaç defa yalanını yakaladı kimin ne olduğunu biliyo artık
oda anlamasa katlanamazdım zaten ..uzak olsaydık eminim bu kadar kötü olmayacaktık ..
neyse Allah herkesin evine huzur versin kötü insanlardan korusun inşallah..
amin canım hepimizin inşallahamiiiiiinnnnn kötünün kotülügü kendini bulsun insallah.rabbim huzurnuzu kacirmasin.
sevindimm... böylee karar vermene.. rabbimm hayırlısını versin size... banada tabiii... bizde haftaya taşınıyoruzz aynı memlekete ama uzağaArkadaşlar şimdilik yerimde kalmaya karar verdim muhtemelen ordaki evi sattırıp yine Bursada ama uzak bi yerinde ev aldırmayı düşünüyorum. Yanlızlık zor geliyo çünkü ama aynı mahallede de olmazmış sizdn anladgm kadarıyla☺ Yorumlarınız tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim ☺❤❤
Hakkımızda hayırlısı canım dedigin gibi. Uzak iyidir uzak candırsevindimm... böylee karar vermene.. rabbimm hayırlısını versin size... banada tabiii... bizde haftaya taşınıyoruzz aynı memlekete ama uzağa
uww fena kapak yapmışsın canım cuk oturmuşBence herkea yerinde iyi. Alt katinda bile olsa kurallarini oturtmayi bileceksin. Is sende bitiyor.
Bana da kaynanam gelirdi cat kapi. Ardindan bir suru akrabasi kendi evini temizlememek veya yiyecek hazirlamamak icin benin evimi kullanirdi. Yatim saat kala kendisi gelirdi once cat kapi ardindan da misafirlerim yarim saate buraya gelecekler seni gormeye derdi.
Neyseee ben sinir kupu tabii. Yiyecek yok hazir alirim.
Kadinlar gelir sohbet ederlerdi. Onlerine cikartirdim bir sey. Biri dedi ki " bakkalinda ellerine saglik cok guzel kekler".
Ben sinirlendim tabii dedim ki" eger kormal misafirler gibi en az 2 saat onceden haber verirseniz bir dahakine bakkaldan degil benim mutfaktan yersiniz"
Sonra da gelen giden az oldu ya da usturuplu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?