kayinvalidemmi haksizlik yapiyor benmi kuruntu yapiyorum?

_Mihrimah_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
105
-49
Arkadaslar benim bir eltim var oda Alman. Kaynanamlarla hic muhattap olmaz. Kaynanam yilda iki defa Türkiyeden ziyaretimize gelir, yari zamani kizinda kalir yari zamani bizde. Eltime bir defa gittiler nolduysa geri geldiler. Belliki rahat edememisler ama ben el kizi oldugum icin hic renk vermediler. Birseyler bahane ettiler hatta yazik bize yataklarini verdiler filan dediler. Neyse Kadin naparsa yapsin kesinlikle kötü demiyorlar ama benim yapdigim ufak tefek seyler sorun oluyor.

Neyse konu su gecen Eltime gittiler eltim bizide cagirdi, bizden önce kalkti görümcemle kaynanamlar. Eltimle ben yanyana duruyoruz. Eltimi yanagindan öpdü banada hadi güle güle deyip ez gecti.

Bu normalmi yoksa benmi kuruntu yapiyorum? Yani ben evimi kapimi istedikleri zaman onlara acan ve rahat ettiren geliniyim öbürü ise yanina hic gelmeyen kapisini bir aciyorsa 2-3 defa Bahane bulan gelini. Yanlis anlasilmasin, eltimi idare etmesini takdir ediyorum. Ama eltim yüzüne tükürse elhamdulillah derken bende sudan sebebden surat yapilmasini aklim almiyor. Ben demi muhattap olmamam gerekiyor, gelinlik yaparak hatami ediyorum acaba?

Eltimi öpüp beni ez gecmesine cok kirildim acikcasi. Yoksa benmi kuruntu yapiyorum? Acaba diyorum bizi daha sık gördügü icinmi beni öpme geregi duymadi ama yinede icimde bir kirginlik oldu.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1568 gün geçti.

Pandaizm

Spiritüel 🐼
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
2.094
5.319
Önce su kısım bana biraz tuhaf geldi.
El kızıyım diyorsunuz da e elti de el kızı değil mi bir nevi?
İkimizde aynı şekilde aileye dahil oldunuz sonuçta.

O sizden eskiyse belki daha samimi olunmuştur bundan dolayı olabilir.
Aman bosverin takmayın ya
Böyle şeylere takılırsanız huzurunuz çabuk kaçar.
Kendi davranışı deyip hayatınıza devam edin bence.
 

Muhtelif Evhamli Hatun

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
5.634
17.383
Deveye diken, insana.... diye bir söz vardır
Sizinki tam o hesap
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :65 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

giggles

Shady's back.🥴
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
4.688
20.590
Öyle denk gelmiştir
Unutmuşlardır
Arada kaynamıştır
Böyle şeylere nasıl takıyorsunuz gerçekten 🙄
Korona zaten öpmemesi daha iyidie şimdi

Bi de sizinle eltinizi çekiştirmemesi iyi bir kaynana demek
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-12-2021

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 226 gün kaldı.

Bebeğinizin gözleri artık pigmentleşti. (bebeğinizin göz rengi doğumdan sonraya kadar belirlenemeyecektir.) Bebeğinizin bebek dişleri yada ilk dişleri diş etleri altında gelişiyor. Geçen 40 günlük gelişim boyunca bebeğiniz günde 1 mm büyümüştür. Fakat bu büyüme bütün vücut için geçerli değildir. Bir gün ayakları bir gün iç organlkarı şeklinde gelişme devam etmiştir. Bebeğinizdeki cinsel bezler belirginleşmeye başladı.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Bluegitar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
1.404
4.528
Opmesin ya bosverin ben hic sevmem opulmek yanaktan..13 yillik gelin olarak bugun fikrim ben hiiiic istifimi bozmam..ama bu zamanlara da kolay gelmedik..Simdi obur eltimi alip kafasinda tasisa "Aaa ne acaip kadin sakatlanacak" der gulerim..cunku en iyi yontemin bu oldugunu ben anladim..bunu bilerek yapiyorsa sizi kizdirmak uzmek icin yapiyorsa ona bu firsati vermeyin..
 

elektra

Guru
Pro Üye
13 Eylül 2015
5.068
20.330
Kadın yılda iki kere geliyor. Zaten gelinlik yapılmıyor yapılmasınada gerek yok. Yani suratı asık mı bir şeye mi canı sıkkın bilemeyiz. Yani gelip size eltiyi mi çekiştirsin. Doğru olanı yapıyor. Ortada dert yok kadın bir şey yapmıyor etmiyor. Yani eltiyi öpüp sizi öpmemesini sorun yapmak garip yani öpse ne olur öpmese ne olur
 

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
25 Nisan 2010
5.182
7.570
Deli deliyi gorunce comagini saklarmis,yuz vermeyin ulasilir olmayin kiymetli olursunuz
 

ozelbir_i

la la la la.......
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
4.304
10.424
Ya kv eltinden nefret ediyor virus nedeniyle belki vardir bulastirayim diye öpüyor ya da ustte bir arkadas yazmis ..... bosluklari bizim doldurdugumuz olay gerceklesiyor
 

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
19.262
68.569
Bu davranişlari kişisel algilamayin, kaynanain bu davranişlari sizinle ilgili degil, oğullariyla ilgili.

Benim buyuk eltim kaynanamlara agzini acamaz. Daha çok evinde agirlar, hatta kaynanamin evinde yemek, temizlik dört döner ortamda.
Ben daha mesafeliyim daha doğrusu zorla mesafe koydurttum. Kaynanamin beni pek sevmedigini çok iyi biliyorum hatta başta istenmiyordum ama şuan bana eltime davrandigindan daha saygili davranir.
Bunun sebebi eltimin eşi ve benim eşimin farki.
 

Kahve __Kokusu

Carpediem
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
2.801
7.237
Kadın yılda iki kere geliyor. Zaten gelinlik yapılmıyor yapılmasınada gerek yok. Yani suratı asık mı bir şeye mi canı sıkkın bilemeyiz. Yani gelip size eltiyi mi çekiştirsin. Doğru olanı yapıyor. Ortada dert yok kadın bir şey yapmıyor etmiyor. Yani eltiyi öpüp sizi öpmemesini sorun yapmak garip yani öpse ne olur öpmese ne olur
Allah'ım bizdede var böyle bir elti yüz ifadesinden içini okumaya çalışır haraketkerden senaryo çıkarır.. üç eltiyiz KV yazık kadının herşeyi suç ip üzerinde yürümeye çalışır gibi gelin idare etmeye çalışıyor😂
 

Jacbss

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
460
518
22
Eltinizi nadiren görüyorsa ,sizle de kısa süre sonra tekrar görüsecekse ondan öyle yapmıştır.yani eltinizle vedalaşmış.sizi de kisa süre sonra tekrar görecegi icin güle güle demis öpme geregi duymamış bence