- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Bir aneanne lafı var..Seven şeapılır şeapılan sevilir diye..Hah tam da ordayiz baco..Acaba diyorum bizi daha sık gördügü icinmi beni öpme geregi duymadi ama yinede icimde bir kirginlik oldu.
Allah'ım bizdede var böyle bir elti yüz ifadesinden içini okumaya çalışır haraketkerden senaryo çıkarır.. üç eltiyiz KV yazık kadının herşeyi suç ip üzerinde yürümeye çalışır gibi gelin idare etmeye çalışıyorKadın yılda iki kere geliyor. Zaten gelinlik yapılmıyor yapılmasınada gerek yok. Yani suratı asık mı bir şeye mi canı sıkkın bilemeyiz. Yani gelip size eltiyi mi çekiştirsin. Doğru olanı yapıyor. Ortada dert yok kadın bir şey yapmıyor etmiyor. Yani eltiyi öpüp sizi öpmemesini sorun yapmak garip yani öpse ne olur öpmese ne olur
Yok anam yok beni şimdiden şu yaşımda ilerdeki gelinim darlamaya başladıAllah'ım bizdede var böyle bir elti yüz ifadesinden içini okumaya çalışır haraketkerden senaryo çıkarır.. üç eltiyiz KV yazık kadının herşeyi suç ip üzerinde yürümeye çalışır gibi gelin idare etmeye çalışıyor
Galiba olayin cözümü bu. Benim esim cok düskündür ailesine hatta gerekirse birdaha size gelmeyiz diye tehdit ederler ama Kaynim daha cok esine düskündür herdaim esinin tarafini tutar. Ayni tehditi ona etseler alacaklari cevap siz bilirsiniz olur, o yüzden ona yapamazlar aynisini.Bu davranişlari kişisel algilamayin, kaynanain bu davranişlari sizinle ilgili degil, oğullariyla ilgili.
Benim buyuk eltim kaynanamlara agzini acamaz. Daha çok evinde agirlar, hatta kaynanamin evinde yemek, temizlik dört döner ortamda.
Ben daha mesafeliyim daha doğrusu zorla mesafe koydurttum. Kaynanamin beni pek sevmedigini çok iyi biliyorum hatta başta istenmiyordum ama şuan bana eltime davrandigindan daha saygili davranir.
Bunun sebebi eltimin eşi ve benim eşimin farki.
Aynı şeyleri yazacaktım hemen hemen...Bu davranişlari kişisel algilamayin, kaynanain bu davranişlari sizinle ilgili degil, oğullariyla ilgili.
Benim buyuk eltim kaynanamlara agzini acamaz. Daha çok evinde agirlar, hatta kaynanamin evinde yemek, temizlik dört döner ortamda.
Ben daha mesafeliyim daha doğrusu zorla mesafe koydurttum. Kaynanamin beni pek sevmedigini çok iyi biliyorum hatta başta istenmiyordum ama şuan bana eltime davrandigindan daha saygili davranir.
Bunun sebebi eltimin eşi ve benim eşimin farki.
Allah'ım bizdede var böyle bir elti yüz ifadesinden içini okumaya çalışır haraketkerden senaryo çıkarır.. üç eltiyiz KV yazık kadının herşeyi suç ip üzerinde yürümeye çalışır gibi gelin idare etmeye çalışıyor
Galiba olayin cözümü bu. Benim esim cok düskündür ailesine hatta gerekirse birdaha size gelmeyiz diye tehdit ederler ama Kaynim daha cok esine düskündür herdaim esinin tarafini tutar. Ayni tehditi ona etseler alacaklari cevap siz bilirsiniz olur, o yüzden ona yapamazlar aynisini.
Altı üstü sizi öpmemişSizin eltinizi bilmem ama ben neleri ses cikarmadan sineye cektigimi cok iyi bilirim. Kötü olmamak icin sineye cektigimin karsiliginda muhattap olmayan gelinin daha cok deger görmesi herseyi sorgulamama neden oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?