Kayınvalidenin adaleti!

Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.
Baya siz doğum yaptınız ve eşiniz yazlığa gitti ve hemde 1 ay. Kimse kusura bakmasın vallahi boşanma sebebi.
Dalgamı geçiyorlar adama bak kv ye bak. Çocuğumu bile göstermem yeminle.

Bende doğum yaptım dubleks evdeyiz
kv diyorki oğlum yorgunsun sen aşağıda yat. Pardon dedim ben değilim heralde.
Beraber yaptık tabiki beraber bakacağız öyle saçma şeymi olur yaa.

Ben olsam sana da oğluna da.... derdim
Bu sefer iyileşince gel dedim yanımda gece kardesim kalıcak okadar ağrım vardı ki onlarla mücadele edecek gücüm yoktu çok üzüldüm ama bişey demedim suç onun mu benim halimi görüp içerde uyuyan kocamın mi Benim uykum önemli mi şimdi eşim bu haldeyken diyemedi

Ya bu yeni doğum yapmış kadınlarin aklı gidik oluyor hakkaten, kınamiyorum ben de ilk 6 ay yerde miyim gökte miyim bilememiştim, tamamen o 3 kiloluk mucizeye odaklanıp muhakeme yapamıyor insan... bacım bak bu adamı derhal boşa, eve alma, zaten sen bosamasan o bosayacak seni, kv dış kapının tokmağı, kocanda iş yok

Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Yuh esine diyorum baska denecek laf yok

Eşin gelince de sen git annenlere. Kv.ye torun yuzu gosterme. Çocuğun yuzune hasret birak akillari başlarina gelsin. Hadi 3 5 ghn neyse dr 1 ay ayri kalmak ne demek? Ya da anneni gonder kv.ni eşini çagir. Bi zahmet gelin yardim edin soyle. Bunlari yapmasan bile her zaman onlarin da yaninda annenin senin ve çocuğun uzerinde daha çok soz sahibi olduğunu bildir.

Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.. Siz belliki seviyeli ve olgun tiplerdensiniz..ama bu şekilde anca ezildiğinizle kalırsınız..eşinize ve k.v.olacak kadına haddini bildirmeniz farz bence nasıl yapacağınızıda en iyi siz bilirsiniz onları en iyi tanıyan sizsiniz ..zaaf noktaları neler neden nefret eder neye tahammül edemezler bunları oluşturun kafanızda ..sonrada uygulamaya geçin canlarına okuyun ..uff çok bilendim
Allahın cezaları ya resmen annenizi ve sizi kullandıklarını düşünüyorlar..
Bu arada eşiniz hasta falan olırsa sakın ilgilenmeyin.alın çocuğu annenize gidin,yada anasına gönderin ne halleri varsa görsünler

ayy yemin ederim moralim bozuldu yaa
bebeğiniz olmuş zıçam o adamın tatiline yani
bebeğinizi ve sizi bırakıp gidiyor ve siz de tepki göstermiyorsunuz.
aileniz yok mu?
kayınvalidenizi hiç ama hiç katmayın. kocanız adam gibi bi adam olsaydı, hey bi dakka karım evde bebeğim yeni doğmuş benim neyime senle yazlıkta kalmak? karıma yardımcı olucam o lohusa. sen de yardım ediyorsan et, etmiyorsan da annemsin saygım sevgim var canın sağolsun diyecekti.
ama demedi.
çünkü.....
buna tavır koyabilecek bir eşi yok.
siz değişmezseniz bu durumda yapabilecek hiçbir şey yok.
Eşinizle açık açık konuşun. Ama kavga yok. Sakince, bebeğinizi uyutun (ya da bana yollayın ben bakarım miniğime:))
Çay koyun oturun karşısına.
O isterse delirsin siz sakince söyleyin. Bu durumdan rahatsızım. Kendimi yalnız hissediyorum. Sanırım bu gibi hareketlerin tekrarlanacak olursa başımın çaresine bakmak zorunda kalacağım.
Bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.
Kesin kararlı durun.
Allah yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün

Bu konuya ilk yorumum, kocanızın adaletiyle ilgiliydi. Problem tamamen eşinizde. Yani adam terbiyesiz, sevgisiz, saygısız, merhametsiz biri malesef o net.

Şimdi de kayınvalide ile ilgili bir yorum yapmak istedim.
Gerçekten böyle insanlar var mı? Bu kadın, kadın mı, insan mı? Kocanız gittiğinde onu geri göndermesi, sen de ne yapıyorsun, aklın mı yok falan demesi gerekirken... Bir kadın bir anne olarak bu kadar zalim olmak çok fazla değil mi? İnsan inanamıyor... Ne kazanacak acaba...
Her gün ayrı felaketle sınanıyor insan, dünya her gün daha bir korkunçlaşmışken bir de böyle ufak hesaplarla kötülük yapmasa insan.. Öff ne hainlik ama yaa.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Anne sen benim idolumsun.seni inanılmaz derecede örnek alıyorum.bende bebeğimi el bebek gül bebek büyütüp kimselere gondermeyecem bu babannesi olsa bile de.de de görsün ebesinin nikahını 😜

Baslik cok sacma olmamis mi sence de. Sorun kv mi? Esin mi? Bence sen bir daha bi dusun.

Eşiniz bir halta yaramıyorken yoruluyorsa, sabaha kadar dönüşümlü bebekle ilgilenen, işten çıktığı gibi soluğu evinde alan, sosyal hayatı diplere inen tüm benliğiyle ailesinin yanında olan adamlar napsın onlarınki can değil mi, hele daha yeni doğum yapmış lohusa kadınınki can değil mi. Siz eşinizin yaptığı aptallığı saçmalığı cidden görmüyor musunuz, kv'den önce eşinizin halini hareketini sorgulayın, ona yoruluyorum diye mızmızlanan sizin kocanız. Adam olsun da gelsin yaptığı çocuğun bakımıyla da ilgilensin aptal

Hamileyim şuan doğum yapicam kocam beni bırakıp gidicek yazlığa benimle ilgilenmiycek küçük kıyamet kopar
benim canım patlıcan değil ya.
kayinvalidem de çocuklarını över saçma sapan konuşur ama
kocama bakarım o saçmalık yapsın ne yapacağımı bilirim ay sinirlendim resmen
siz ben ve tüm kadınlar bir kişiyle evlendik anasıyla değil o yüzden konuşun eşinizle olur mu böyle

Hamileyim şuan doğum yapicam kocam beni bırakıp gidicek yazlığa benimle ilgilenmiycek küçük kıyamet kopar
benim canım patlıcan değil ya.
kayinvalidem de çocuklarını över saçma sapan konuşur ama
kocama bakarım o saçmalık yapsın ne yapacağımı bilirim ay sinirlendim resmen
siz ben ve tüm kadınlar bir kişiyle evlendik anasıyla değil o yüzden konuşun eşinizle olur mu böyle

Back
X