Kayınvalidenin adaleti!

Siz asıl mesele ile baş edemeyince, kendinize başka hedefler arıyorsunuz. Bu çözüme götürmeyecek.
Açıklamaya yazdım. Eski konularımdan da bilen bilir. Eşimle zaten boşanmaya kara verme aşamasındayım. Sinirlendiğim kv onu desteklemesi.

Açıklamaya yazdım. Eski konularımdan da bilen bilir. Eşimle zaten boşanmaya kara verme aşamasındayım. Sinirlendiğim kv onu desteklemesi.
Allah Allaaaahhh. Evlenip çocuk yaptığın adama odaklan sen, kaynana kim?

Kayınvalide diyorsunuz, adalet diyorsunuz. Sizde de var bir kavram kargaşası. Yani bu kayınvalidelerin yüzde sekseni böyle, kabullenin. Bir kısmı gerçekten saf kötü, geri kalanı da gelininden önce oğlunu düşünür. Yani herkesin önce kendi evladını düşünmesinde yanlış bir şey yok. Annemin benden önce damadını düşünmesini ben de istemezdim. Sizin kayınvalideniz ise hem kötü niyetli hem de oğlunu gözetiyor.
Ama suçun büyüğü de eşinizde. Neye yorulmuş? Çocuğu doğuran sizsiniz, sizin yorulmanız gerek. Lohusayken beni bırakıp tatile giden kocayı boşarım, net. Ben olsam nasıl olsa annem bakıyor deyip bebeği de alır, annemin evine dönerdim.
Yani sizi düşünmemesi, umursamaması hadi bir yana, ama insan bir aylık bebeğini de bırakıp gitmez. Gidiyorsa da ortada ne koca vardır ne de baba.

Kayınvalide diyorsunuz, adalet diyorsunuz. Sizde de var bir kavram kargaşası. Yani bu kayınvalidelerin yüzde sekseni böyle, kabullenin. Bir kısmı gerçekten saf kötü, geri kalanı da gelininden önce oğlunu düşünür. Yani herkesin önce kendi evladını düşünmesinde yanlış bir şey yok. Annemin benden önce damadını düşünmesini ben de istemezdim. Sizin kayınvalideniz ise hem kötü niyetli hem de oğlunu gözetiyor.
Ama suçun büyüğü de eşinizde. Neye yorulmuş? Çocuğu doğuran sizsiniz, sizin yorulmanız gerek. Lohusayken beni bırakıp tatile giden kocayı boşarım, net. Ben olsam nasıl olsa annem bakıyor deyip bebeği de alır, annemin evine dönerdim.
Yani sizi düşünmemesi, umursamaması hadi bir yana, ama insan bir aylık bebeğini de bırakıp gitmez. Gidiyorsa da ortada ne koca vardır ne de baba.
Bu adam 2 günde böyle olmadı ya, direkt baba yapılmaz bu.

Bu adam 2 günde böyle olmadı ya, direkt baba yapılmaz bu.
Canım şimdi onu deyince, çocuğun ne suçu var, olmuş artık, aklınızı minicik sabiye mi taktınız vs. deyip kınayacaklar. O yüzden o kısma hiç girmedim.
Yoksa bir aylıkken bebeğini bırakıp tatile giden adamdan baba mı olur? Valla bebeğe yazık. Böyle adamları baba yapmamak gerekir. Neden mi? Çünkü her bebek mükemmel bir anne ve babayı hak eder. Yani bir insan kendi çocuğuna böyle bir babayı neden layık görür ki? Benim bebeğim de en iyi babayı hak ediyor. Neden gidip en olmayacak adama mahkum edeyim çocuğumu?

Ben yerinde olsam kayınvalidemi de Eşimi de yoksayardım👍👍

Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Eşime gelince onun zaten davranışları evliliğimizi bitirmek üzere.
Sorun kayinvalidenizde değil. Kocanızda.

Merhaba hanımlar. Yine adalet kokan bir kv davranışıyla karşınızdayım. Doğum yaptım. Annem yardımcı oluyor. Eşim ise çok yoruldum deyip kayınvalidemin yazlığına gitti bir ay kaldı geldi. Kayınvalidem asla bakmak zorunda değil ama hem bakmayıp hem de eşimin yorulduğunu yazlığa gelip dinlenmesi gerektiğini söyledi. Oğlunun bile bakmasını istemiyor. Yorulmasın ben onu el bebek Gül bebek büyüttüm diyor. Sanki benim canım yok. Nasıl yoruluyor onu da anlamadım. İzinde zaten çocuğa da ben bakıyorum. Hala da arayıp kendisiyle samimi olmamı bekliyor. O kadar zoruma gidiyor ki davranışları anlatamam. Sizce nasıl tavır koymalıyım ? Cevap yazarsanız sevinirim. İyi günler.
Sizi anne babanız nasıl büyüttü pardon çöp kenarından mı aldılar herkesin evladı el bebek gül bebek büyüyor.bu kv her laflarının altında laf aramak gerekiyor.ayrıca çocuğu siz tek başınıza yapmadınız ya eşinizin de çocuğu ve bir zahmet bakıcak yoruldum deme hakkı yazlıkta tatil yapma hakkı yok orda siz annenizle beraber bebeğinize bakarken.kusura bakmayın ben artık kv suçlamıyorum kocalar adam olursa kv çenelerini açıp tek kelime söyleyemez de zorla birşey yaptıramaz da

Geldiginde kocanı eve alma bence ben dogum yapıcam ve kocam bırakıp yoruldum diye yazlığa gidicek niye çocugu ben babamın evinden mi getirdim yorulsa bile bakmak zorunda bebege.. anası da ayrı saçmalamış el bebek gül bebek büyütmüş müş o zaman al emzirmeye devam et zaten daha sütten kesilmemiş oglun diyip yolunuza bakın

Back
X