- 13 Ocak 2020
- 46.276
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.548
- 598
- 33
- Konu Sahibi Tatlikavun
O değil de kadın kendine şekil şükül omzuna kadar yapar bilezik size yapmaz inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak ne gelinler varKendı dururken sana mı villa alıcaktı pardon ? Az yiyinde çalışıp yapın bakın kadın hayvan büyütüp çalışıyor emek veriyor emeklerini senin gibi birine mi vericek?
Bir çatırdı duydun mu sen de?O değil de kadın kendine şekil şükül omzuna kadar yapar bilezik size yapmaz inşallah.
Tabiki değil bende onu diyorum eşi demiz ailesinin durumunu kabul edip ses çıkarmayıp şimdi öfke kin gütmesi ne alaka madem altın seven biriydi ben isterim altınsız olmaz deyip altın takan biriyle evlenseydi şimdi bu tepki yersizAy niye bağırıyo. Mecbur mu insanlar?
Birde bana bak beni baş tacı yapmaları lazımBak bak ne gelinler var![]()
Ses çıkarsaydın deyince bu kadar detay anlaşılmıyor.Tabiki değil bende onu diyorum eşi demiz ailesinin durumunu kabul edip ses çıkarmayıp şimdi öfke kin gütmesi ne alaka madem altın seven biriydi ben isterim altınsız olmaz deyip altın takan biriyle evlenseydi şimdi bu tepki yersiz
bu yaştan sonra hayallerinin peşinden koşuyor bu saatten sonra ölümü beklesinler malı mülkü de bize versinler diye pusuya yatmış bir geline gerekli cevabı usulümü bozmadan vereceğim![]()
bu yaştan sonra hayallerinin peşinden koşuyor bu saatten sonra ölümü beklesinler malı mülkü de bize versinler diye pusuya yatmış bir geline gerekli cevabı usulümü bozmadan vereceğim![]()
Annem 43 yaşında kardeşimi doğurduBen bir de bu yaştan sonra denilen yaşı duymaktan da korkuyorum
geçen Zuhal Topalla sofrada programındaki Kv ler benden küçüktü torunları falan vardı
41 yaşındayım ve buradaki konulardaki kvlerin yaşlıları 50 civarı oluyor![]()