Kayınvalidenin hayalleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendı dururken sana mı villa alıcaktı pardon ? Az yiyinde çalışıp yapın bakın kadın hayvan büyütüp çalışıyor emek veriyor emeklerini senin gibi birine mi vericek?
Bak bak ne gelinler var 👀

Ay niye bağırıyo. Mecbur mu insanlar?
Tabiki değil bende onu diyorum eşi demiz ailesinin durumunu kabul edip ses çıkarmayıp şimdi öfke kin gütmesi ne alaka madem altın seven biriydi ben isterim altınsız olmaz deyip altın takan biriyle evlenseydi şimdi bu tepki yersiz

Tabiki değil bende onu diyorum eşi demiz ailesinin durumunu kabul edip ses çıkarmayıp şimdi öfke kin gütmesi ne alaka madem altın seven biriydi ben isterim altınsız olmaz deyip altın takan biriyle evlenseydi şimdi bu tepki yersiz
Ses çıkarsaydın deyince bu kadar detay anlaşılmıyor.

Sana niye faydasi olsun ki kuzum kv nin,yaslaninca sende ilerde gelinime şunu yapayim tek hayalim bu demeyeceksin elbette yani baska sebepler varsa yaz ama sirf maddiyat kaynakliysa kinin sıkıntı

Sanırım kayınvalideler sadece altın takıp , ev , araba verirse hürmeti hakediyor
Aksi halde oğullarını dahi göremezler 😂😂😂
Altınsız gelin olur mu hiç cık cık cık çok ayıp etmişler

bu yaştan sonra hayallerinin peşinden koşuyor bu saatten sonra ölümü beklesinler malı mülkü de bize versinler diye pusuya yatmış bir geline gerekli cevabı usulümü bozmadan vereceğim 😌

Ben bir de bu yaştan sonra denilen yaşı duymaktan da korkuyorum

geçen Zuhal Topalla sofrada programındaki Kv ler benden küçüktü torunları falan vardı

41 yaşındayım ve buradaki konulardaki kvlerin yaşlıları 50 civarı oluyor :nazar::nazar:

bu yaştan sonra hayallerinin peşinden koşuyor bu saatten sonra ölümü beklesinler malı mülkü de bize versinler diye pusuya yatmış bir geline gerekli cevabı usulümü bozmadan vereceğim 😌

Bu altın sevdasını bende hiç bir zaman anlamayacağım. :bicak:

Şimdi hizmetin tanımını yapalım, bu köyde ne kadar kalınacak?

Eğer kısa süreli ziyarette iki çay koymaya eriniyorsanız size ayıp. Yok ineklerimin sütünü sağ, koyunları meraya götür, evdeki halıları yıka tarzı sizi kullanmaya yönelik şeylerse ona ayıp, sonuçta bir misafirsiniz.

Kvnin anladığım kadarıyla sizden bir beklentisi yok, hayvanını da villasını da (yapabilirse tabi) kendi gücüyle yapacak.

İnanın size dayanarak iş yapsaydı aile huzurunuz kalmazdı. Yok bu hayvan senin yüzünden hastalandı, oraya git, şu otu taşı, dışkı temizle falan derken altınları vermeseydin de beni rahat bıraksaydın derdiniz. Hayvan işi pis iş.

Ne siz ona dokunun ne de o da size. Temel saygınızı gösterin günü kurtarın yeter.

Ben bir de bu yaştan sonra denilen yaşı duymaktan da korkuyorum

geçen Zuhal Topalla sofrada programındaki Kv ler benden küçüktü torunları falan vardı

41 yaşındayım ve buradaki konulardaki kvlerin yaşlıları 50 civarı oluyor :nazar::nazar:
Annem 43 yaşında kardeşimi doğurdu 👀 Kadın anında 25 yaşına döndü.

C Calcifer alinti yapmis sagolsun konuyu okuyabildim :KK48:

Kayinvalideniz sizin banka hesabiniz degil. Istedigi hayalini gerçekleştirir. Villa da yaptırır saray da. Size hesap mi vermeliydi?
Esiniz de bastan soylemis halbuki.
Aaa silmiş mi? çok çabuk pes etti ya :(

Valla benim kaynanam da bana birşey takmayı bırak. Bize takılan çeyrekleri paraları aldılar. Evimde bir iğneleri yok. Ben belli bir zaman kaynanam ile oturdum. İşte yaptım. Yaşlı kadın sırtınıda keseledim banyosunuda yaptırdım ( kolunu kırmıştı) hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünmedim. Bir an evvel bu düşüncelerinizden kurtulun. Boşu boşuna hayatı zehir edersiniz kendinize. Eşim ile dahada birbirimize sarıldık. Herşeyi kendimiz yaptık. Şimdi çok şükür evimiz var. Arabamız var. Kayınbabam 30 yıl önce ölmüş. Kaynanam tek derdi çocuklarımı büyüteyim. Şimdi biz ona her ay para gönderiyoruz. Bu hiç zoruma gitmez. Eşimin annesi sonuçta. Bende anneyim çocuk büyütmenin nasıl zor olduğunu biliyorum.

İstemediği yorumlar gelince konuyu silmiyorlar mı bir de yaa konu silmek yasak!! Neyse biri alıntı yapmış okudum Allah sizin gibi gelinlere sizin gibi gelin versin.. doğru düzgün bişey yapmadı demişsiniz illa yapmıştır ama sizin istediğiniz gibi olmamıştır hayırdır ya eşinizle sevdiğiniz için mi altın karşılığı mı evleniyorsunuz anlamadım sizin gibiler taksaydı da bakmazdı. Size ne ya kadın hayvan bakıyor çalışıyor hayali olmasın mı varını yoğunu geline mi verecek siz illa altın alırsanı mı bakacaksanız yazık yaa eşiniz yükümlü sizden kayınvalide değil iyi ya kadının evi de olmasın köy yerinde ne villası ya hayvancılıkla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X