Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demiş kadın ben anlamadımNişanlanalı 1 ay oldu ve 6 senedir beraberiz. Kayınvalidem ile de uzun süredir görüşüyoruz ve hiç bir sorun yaşamadık. Ama nişanlandık nişanlanalı kadının konuşma tarzı adeta değişti. Yılbaşında onlara yemeğe gittik ordan bize oturmaya geçecektik. Yemekten sonra arabayla gezmeye gidelim dediler bende tamam bizi daha sonra durağa kadar bırakırsınız ordan geçeriz dedim. Daha sonra kv anana haber ver istersen merak etmesin sonra dedi. Bende etmez dedim. Ee önceden arayıp duruyordu ya dedi. Bende o zaman çıkıyorduk merak ediyordu doğal olarak arıyordu dedim. Sonra sustu ama annem hakkında ki konuşama tarzı beni aşırı derecede rahatsız etti ki biraraya geldiklerinde gayet iyiler. Annemle ne alıp veremediği var bilmiyorum sürekli bu tarzda konuşuyor. Bu konularda çok acemiyim kavga etmek istemiyorum ama böyle demesindende rahatsız oluyorum ve soğuyorum. Sizce bidaha böyle derse nasıl davranmalıyım ne demeliyim?
kızı var mı?Bahsederken anan diye bahsetmesi mesela bugünde annem aradı eve gel misafir gelcek diye ananda kendi yapsın işini falan dedi kötü niyetli değil belki ama konuşma tarzı biraz rahatsız etti ama gereksiz duygusallık mı gösteriyorum bilemedim![]()
Belli kv nin niyeti. Kv nin ANASI hayattaysa bahsederken anan diye bahset bakalım ne olacak?Mesela konuşurken suratına bak anan nasıl de. Bakalım ne diyecek? Hiç alttan alma öyle iyi falan da düşünme. İyi niyetli olsa anlarsın kandırma kendini ver cevabını.Anneme daha yakın olucaz korkusu var galiba. Mesela nişanlımın bize 2 gün üst üste geldiğini duyunca şakayla karışık biz seni veriyoruz galiba gelin almıyoruz gibi şeyler dedi. Önyargıyla başlamak istemiyorum ama böyle yapıncada soğuyorum.
Nişanlanalı 1 ay oldu ve 6 senedir beraberiz. Kayınvalidem ile de uzun süredir görüşüyoruz ve hiç bir sorun yaşamadık. Ama nişanlandık nişanlanalı kadının konuşma tarzı adeta değişti. Yılbaşında onlara yemeğe gittik ordan bize oturmaya geçecektik. Yemekten sonra arabayla gezmeye gidelim dediler bende tamam bizi daha sonra durağa kadar bırakırsınız ordan geçeriz dedim. Daha sonra kv anana haber ver istersen merak etmesin sonra dedi. Bende etmez dedim. Ee önceden arayıp duruyordu ya dedi. Bende o zaman çıkıyorduk merak ediyordu doğal olarak arıyordu dedim. Sonra sustu ama annem hakkında ki konuşama tarzı beni aşırı derecede rahatsız etti ki biraraya geldiklerinde gayet iyiler. Annemle ne alıp veremediği var bilmiyorum sürekli bu tarzda konuşuyor. Bu konularda çok acemiyim kavga etmek istemiyorum ama böyle demesindende rahatsız oluyorum ve soğuyorum. Sizce bidaha böyle derse nasıl davranmalıyım ne demeliyim?