- Konu Sahibi pink_panther
-
Kayınvalideyle oturmanın avantajı derken?
Hiç mi okumuyorsunuz buradaki topikleri?akannehir
yalnız kayınvalidemin memleketinde demiş aynı evde değill gerçi ben öle anladım:kedi:
Erkeğin işi neredeyse orada oturulur...ben anlamıyorum burada kadınlar eşlerini evlenmeden önce bilmiyorlarmı nerede oturacağını...burası türkiye bi erkek işini gücünü bırakıp niye alakasız biyerde otursun...ben burada gördüm kadıın bizim tarafta oturalım dediğini.eğer daha iyi şartlar olacaksa daha iyi bir iş olacaksa elbet oturulur uygun biyerde ama sırf erkeğin ailesi orada diye o şehre gitmemek anlamsız gelyor..bunun kavgasını bile etmem..ben ailemden böyle gördüm..nerde kalmış bi erkek işini gücünü bırakıp kadının istediği yere gitsin..
ikinizde aynı şehirde yaşıyor olsaydıız ne olacaktı ailelerle anı şehirde olmamak için yerni yurdunu bırakıp gidecekmiydiniz?
kader kısmet arkadaşım bu işler..ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum şimdiye kadar zararını görmedim..ha zararını görenler yokmu var elbet..
değil farklı şehirde farklı kıtalarda da otursan telefonla huzursuzluk verir sinir krizleri geçirtir yine zararı dokunur...sen müstakbel eşin adam mı kayıvaliden de insan mı ona bk ona göre karar ver...
doğru söze ne denirki kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisErkeğin işi neredeyse orada oturulur...ben anlamıyorum burada kadınlar eşlerini evlenmeden önce bilmiyorlarmı nerede oturacağını...burası türkiye bi erkek işini gücünü bırakıp niye alakasız biyerde otursun...ben burada gördüm kadıın bizim tarafta oturalım dediğini.eğer daha iyi şartlar olacaksa daha iyi bir iş olacaksa elbet oturulur uygun biyerde ama sırf erkeğin ailesi orada diye o şehre gitmemek anlamsız gelyor..bunun kavgasını bile etmem..ben ailemden böyle gördüm..nerde kalmış bi erkek işini gücünü bırakıp kadının istediği yere gitsin..
ikinizde aynı şehirde yaşıyor olsaydıız ne olacaktı ailelerle anı şehirde olmamak için yerni yurdunu bırakıp gidecekmiydiniz?
kader kısmet arkadaşım bu işler..ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum şimdiye kadar zararını görmedim..ha zararını görenler yokmu var elbet..
değil farklı şehirde farklı kıtalarda da otursan telefonla huzursuzluk verir sinir krizleri geçirtir yine zararı dokunur...sen müstakbel eşin adam mı kayıvaliden de insan mı ona bk ona göre karar ver...
Ben benim memleketime gidelim dedi, beğenmedi küçük şehirmiş. Büyük bir şehirde imkanlar daha fazlaymış falan filan. Ama benim korkum çok iç işlerimize karışılması, ve yalnız kalamamak, sürekli misafir ağırlamak... Bana kalsa orayı hiç istemiyorum ama mafoldumben olmuyor.. Aslında sevdiğim bir şehir ama evliliğimizin zarar görmesinden korkuyorum.
Eğer mümkünse iki tarafa da uzak olun :umursamaz:
Erkeğin işi neredeyse orada oturulur...ben anlamıyorum burada kadınlar eşlerini evlenmeden önce bilmiyorlarmı nerede oturacağını...burası türkiye bi erkek işini gücünü bırakıp niye alakasız biyerde otursun...ben burada gördüm kadıın bizim tarafta oturalım dediğini.eğer daha iyi şartlar olacaksa daha iyi bir iş olacaksa elbet oturulur uygun biyerde ama sırf erkeğin ailesi orada diye o şehre gitmemek anlamsız gelyor..bunun kavgasını bile etmem..ben ailemden böyle gördüm..nerde kalmış bi erkek işini gücünü bırakıp kadının istediği yere gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?