Kayınvalidenin memleketinde oturmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir??

bide şunu anlamıyorum bizim memlekette millet hep kayınvalidesiyle altlı üstlü oturur gül gibi geçinip giderler. yaşın kaç bilmiyorum ama benden san abla tavsiyesi kaynananın yüzüne gül işlerini yaptır, yarın çocuğun olur, yardıma ihtiyacın olur. onlarında sana ihtiyaçları olur, akrabalık böyle günler için bizim geçmişimizde kalabalık aileler vardır. kardeşim evlenecek ona diyorum artık onlar senin ailen, bizden çok onları benimse.

ben iki tarafada uzağım gerçekten çok zor
ama kayınvalidemlere uzak olduğum için seviniyorum
yakın olsaydım şimdiki huzurum ve mutluluğum olmazdı...
adamına göre değişir...
kayınvaliden ve tayfası sana ve evliliğine karışan tipler değilse
oturmanda hiç bi sakınca olmaz...
yinede senin bileceğin iş...

avantaji ba$in herhangi bir durumda siki$tiginda calacagin en yakinindan bir kapin olmasi..bu herhangi bir $ey icin gecerli.ben ayni yerden olmaktan son derece memnunum,cokta yakin oturuyoruz...

bence az da olsa bi akraba olmalı yaşanılan şehirde. iyi hün var kötü gün var. sıkıldığında çalacak bi kapın olmalı.. ama kayınvalide başka bişey. ben kendi ailemin yaşadığı şehirde yaşıyorum. benim ailem de şart koşmuştu burda oturacaksınız yoksa olmaz demişti(eşimin memleketi doğuda ve oldukça uzak) başta çok çok çok kızmıştım ama nişanlılığımız süresince bunun ne kadar mantıklı oldugunu gördüm. simdi şükrediyorum babama iyiki böyle yapmış diye. taa 12 saatlık mesafeden bozuyorlar huzurumuzu aynı şehirde olmayı düşünemiyorum bile. ki orda olsaydık altlı üstlü oturacaktık. işin diğer yönü şu ki eşimde gayet memnun bu durumdan. olacakları biliyormuş demekki.. benim ailem ise ben çağırmadan evime gelmez. ara ara halimi sormak için arar . mantımı makarnamı tarhanamı hazırlar gel al kızım der. sıkılınca gıder çayını içer dönerim nadiren. okadar.. kız ailelelri her zaman bu konuda daha özenlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…