- Konu Sahibi brucella-morganella
-
erkekler kendi aileleri olunca hemen unuturlar.ben eşime söyledim bu evde olan hiç bir şey söylenmeyecek diye öyle kolay kolay söyleyemez.bizimkiler hep iyiyi oynadıkları için ve hep aayıp eşimi sordukları için eşim de paylasmak durumunda kalıyor
ilk evlendıgımızde eşimle telfon konusmalarını duydum
sen eceyi seçtin dediklerını
hatta daha bırkac aya kadar erken evlendın , neden evlendın, eşinden para sakla dedıklerını duydum
eşimle baslarda ciddi catısma yasadılar
eşim hep benım yanımda idi
ama son birkac aydır o kadar ıyı davranırlar ki
kv sürekli beni över eşime
ve hep iyi anne rolunde
eşim belki annesi diye o zamanları unuttu
ya da unutmus gbı yapıyor bılmıyorum
ama ben unutmadım
o konusmaları duyduktan snr
kv bana ne kadar annecim yawrum da dese benım için bitmiştir
bende oyle olmak istiyorum daha o kadar çok şey var ki söylenecek düğün bitti balayından geldik beyaz eşya ödemesi yapıcam paramız varmı dedi bizde herşeyi nereyi vereceğimizi planlamıştık eşim çıkmaza düştü üzüldüğünü görünce bileziğimni verdim 1 tane hiç demediler aman kızım yapma altın bozdurma kuaföre gidecem para yok dediler borç aldık araba süslencek yine öyle sonrada kayınvalidem biriyle konuşurken duydum aaa kuaför parasını kız mı verirmiş çok ayıp diyordu. dicektim hanım hanımmmm senin gelinin kuaför ü ne oldu kim verdi haberin v armı ama diyemiyorumben de sen gbıyım
kadını aramam sormam
iletişimimiz hiç yok
farklı sehırlerdeyız
ama onlara gıdınce bırkac ayda bır gıdıyoruz
onlar bana cok sıcak davranıyorlar , eşime karsı iyi anne olarak gorunmek için
bastan oyle değillerdi ama şuanda baktılar benden kurtulus yok
hatta o kadar ıyıler kı sınırlerım bpzuluyor
ama içlerinin o şekilde olmadıgını bılıyorum
ben de hep söz verıyorum kendıme
herseyımı anlatmayacagım , mesafelı olacagım dıye
çok sıcak olmuyorum ama tepkılı de olamıyorum sanki
senin durumlarda kötü imiş off neden böyle bunlar neden iyi olmaktan zararmı gelirrrbizimkiler hep iyiyi oynadıkları için ve hep aayıp eşimi sordukları için eşim de paylasmak durumunda kalıyor
ilk evlendıgımızde eşimle telfon konusmalarını duydum
sen eceyi seçtin dediklerını
hatta daha bırkac aya kadar erken evlendın , neden evlendın, eşinden para sakla dedıklerını duydum
eşimle baslarda ciddi catısma yasadılar
eşim hep benım yanımda idi
ama son birkac aydır o kadar ıyı davranırlar ki
kv sürekli beni över eşime
ve hep iyi anne rolunde
eşim belki annesi diye o zamanları unuttu
ya da unutmus gbı yapıyor bılmıyorum
ama ben unutmadım
o konusmaları duyduktan snr
kv bana ne kadar annecim yawrum da dese benım için bitmiştir
bunların cogunu burdakı herkes yasamıstırbende oyle olmak istiyorum daha o kadar çok şey var ki söylenecek düğün bitti balayından geldik beyaz eşya ödemesi yapıcam paramız varmı dedi bizde herşeyi nereyi vereceğimizi planlamıştık eşim çıkmaza düştü üzüldüğünü görünce bileziğimni verdim 1 tane hiç demediler aman kızım yapma altın bozdurma kuaföre gidecem para yok dediler borç aldık araba süslencek yine öyle sonrada kayınvalidem biriyle konuşurken duydum aaa kuaför parasını kız mı verirmiş çok ayıp diyordu. dicektim hanım hanımmmm senin gelinin kuaför ü ne oldu kim verdi haberin v armı ama diyemiyorum
ben ayrı sehırdeyımsenin durumlarda kötü imiş off neden böyle bunlar neden iyi olmaktan zararmı gelirrr
neden beni ilgilendirmesin çalışıp ödemeye gelince ben çalışıyorum ya o zaman borçlar beni ilgilendiriyor ya ???iyi de bi eşitsizlik varsa onların arasında seni ilgilendirmez ki
zaten çocuklara eşit davranmak diye bişey yok, insan fıtratı, iki ve fazlası çocuk ya da herhangi birşey, ya da kardeş, ya da pet ne dersen de varsa eşit davranamazsın, şartlarına göre davranırsın birini daha çok seviyosundur ona göre davranırsın falan filan liste uzar gider... ama bence bu normal...
genelde ortancalar daha dirayetli olur hayata karşı o yüzden arada kaynarlar
işte ayrı şehirlerde olmak avantaj olmuş biz yarım saat bile değil 20 dk mesafedeyizben ayrı sehırdeyım
en son yılbasında gördüm kendilerini
eşim de en son 5 ay alan oldu aılesıne gıdelı
20 agt da 8 ay uzerıne gorüşücez
şimdiden onun sıkıntısı var bende
ahahahahha yok yok değilimAşık mısın kız kvye aklın başından gidiyor nedir
neden beni ilgilendirmesin çalışıp ödemeye gelince ben çalışıyorum ya o zaman borçlar beni ilgilendiriyor ya ???
yok ben soru şeklinde sordum aslında uslup sert değil ama yazı olunca öyle algılanıyorbana cevap vermiştin canım unuttun galiba bana ilk yorumun yumuşaktı bu biraz sert olmuş, zaten ben ilk mesaja göre yorum yaptım, diğer detayları bilmem imkansız değil mi
Selamama gel gelelim onlardan ayrılıp eve gelince özellikle çalışırken tüm laflar sözler bizi evlenirken düşürdükleri zor durumları unutamıyorum...ne yapacağım bilemiyorum..kendi kendime hazırlıyorum yok olmuyor kadının yanına gidiyorum bir acıyorum.hiç bişi diyemiyorum.benim eşimi diğer oğullarından kötü anlamda ayırdılar sanki üvey evlat benimkisi hep varsa yoksa büyük ve küçük oğulları hep onları düşünürler şimdiden küçük kaynıma emekli parasını biriktirmeye başlamış para lazım diyor evlenecek diyor..be kadın ben bşiy demiyorum tabi evlensin para tabiki lazım ama biz biz neden böyle düşünülmedik.(Lütfen size yardım etmek zorunda değiller demeyin öyle olabilir fakat ben eşitsizliği anlatmaya çalışıyorum)
onlara kırgın olduğumu nasıl anlatabilirim??yardım edinn
heh bende böyleyim yaama gel gelelim onlardan ayrılıp eve gelince özellikle çalışırken tüm laflar sözler bizi evlenirken düşürdükleri zor durumları unutamıyorum...ne yapacağım bilemiyorum..kendi kendime hazırlıyorum yok olmuyor kadının yanına gidiyorum bir acıyorum.hiç bişi diyemiyorum.benim eşimi diğer oğullarından kötü anlamda ayırdılar sanki üvey evlat benimkisi hep varsa yoksa büyük ve küçük oğulları hep onları düşünürler şimdiden küçük kaynıma emekli parasını biriktirmeye başlamış para lazım diyor evlenecek diyor..be kadın ben bşiy demiyorum tabi evlensin para tabiki lazım ama biz biz neden böyle düşünülmedik.(Lütfen size yardım etmek zorunda değiller demeyin öyle olabilir fakat ben eşitsizliği anlatmaya çalışıyorum)
onlara kırgın olduğumu nasıl anlatabilirim??yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?