• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidenin yatılı misafir olarak gelmesi

Sağol canımmm O biraz zorda Allah geçim versin hepimizeeeee inş. ya :34:

Son düzenleme:
3 saatlik mesafede oturuyor ve sizde 1 ay mı kalıyor?
Benim ki 2,5 saatlik mesafede ve kışın 25 gün yazın 40 gün kaldı.

Son 1 hafta artık yanına çıkmadım oralı olmadım gitti. Ama bu son 40 günde kim olduğunu anladım k valdenin ve artık ne o ne kızı evime giremez !!

3 saatlik mesafede oturuyor ve sizde 1 ay mı kalıyor?
Benim ki 2,5 saatlik mesafede ve kışın 25 gün yazın 40 gün kaldı.

Son 1 hafta artık yanına çıkmadım oralı olmadım gitti. Ama bu son 40 günde kim olduğunu anladım k valdenin ve artık ne o ne kızı evime giremez !!

tavrını gösterdiğin iyi olmuş sonuçta o evde seninde özelin... hasta olup bakıma düşkün olsa amenna ama bu durumda bence kayınvalideniz yüzsüzlük yapmış.bence düşünmeliyde oğlumun hanımıyla arası bozulur diye nitekim çok elverişli bir tartışma sebebi.çok sabırlıymışssınız

arkadaşlar çoğunuz yeni meslin bilinçli anneleri olcaksınız. Lütfen bizde kayınvalide olucaz ele ayağa düşecez diye kayınvalide destekçisi olmayın. Zaten size baksın diye çocuk doğuyorsanız hiç doğmayın. Belki birçoğunuz hakettiğiniz evlilikleri yapmış kayınvalidenizede saygı duyuyorsunuzdur. anlarım . Ama bazılarımız hiç haketmediğimiz evliliklerde eğitimli annelerin çocuklarıyken dil bilmeyen kadınlara mecburen kayınvalide diye anne diyoruz. Birde benim ki banyoya sürahi götüren kapalı dolap bırakmayan herşeyi araştıran oğlumla niye yatmıyorsun diyen biri varsa başınız da hiç de onu sevip amanda gelsin kalsın ne güzel diyeceğiniz sanmıyorum. Yani bizde isterdik kendi annemize eş değer biri olsun bizde kayınvalide diyip ağırlayalım ama maalesef...

yurt disi filan olsa anlarimda...oylesine gelip 30-40 gun kalmak :53: olmamasi gereken birsey...herkes evini yurdunu bilsin bi zahmet.

ayrica biri yorum yapmis...kendi annen yatsan kalksan sorun etmez ama kayinvalide edebilir :34:

Son düzenleme:
(alıntı yapmadım ama bi arkadaşda ben evladımı bana baksın diye yetiştirmicem diyor o ne yazıkki yetiştirme tarzıyla alakalı bişey değil yoksa tv de anasını sokağa bırakan evlat haberleri olmazdı evladınızın görevidir size yardımcı olmak çok büyük konuşmuşsunuz ne yazıkki)

arkadaşım yapma kendin okut büyüt ama onunda bir ailesi olacak belki bin bir türlü sorunları olacak bırakda onlarda yaşasın. Evladınız kredi kartı veya bakım evi olarak görmeyin. Diyorum benim kayın validem kötü olmasa da farklı . Herşeyiyle beklentileriyle benim alıştığım ve çevremdekiler gibi değil. Ama dünyanın iyiside olsa bana ev alsın bana baksın her gün arasın gibi yığınla beklentisi olması beni delirtiyor. Evladını seven kayınvalide çocuğunu davet eder evde görü. gitsen 1 ay kalsın ama benim zaten oğluyla bin türlü derdim var bana gelip daha fazla canımı sıkmasın. En son aradım bana diyo ki ayrılmak kolay eşimin abisini aramazsasm beni ayıracaklarını ima ediyorlar. Bıktım kendinden de yedi ceddinden de nefret ediyorum

bende 7 yıllık evliyim sadece kızım dogdugunda kayınvalıden 7 günlüğüne geldi bir daha evime hiç gelen olmadı 7 yıldır bekliyoruz ama gelen giden yok:):52::21:

Her yıl bir kere gelmeleri güzelde 1 ay çok fazla ya.. Hele de izin gününüzün onlarla geçmesi skandal ya.. Eşinizle başbaşa geçirmek yerine onlara hizmet edeceksiniz yani yine çalışmaya devam.. Hoş bir durum değil bence..

herkesinki icin diyemicem ama benim kayinvalidemin yatili misafir olarak gelmesi aci verici :34:

Benim kayınvalidemler de ilk evlendiğim dönem ikide bi gelirlerdi, hatta sinemaya yürüyüşe oraya buraya hep peşimize takılır gelirlerdi haliyle sinir olur bişey diyemezdim.
Kaynanam sinirlerimi öyle bozdu ki artık aramıyorum ve kendisini sevmediğimi gayet net hissediyor, haliyle artık gelip kalmıyorlar. Kalamıyorlar doğrusu.
Biraz cadı gelin gibi yazdım ama ya hakkaten kaynanam çok kibirli biri ya öyle sevilebilecek cinsten değil:1:

Arkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. Ben senelerce yalnız başıma yaşadım. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edemiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesi:KK43: basimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1 ay mi kalicak?!

Arkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. Ben senelerce yalnız başıma yaşadım. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edemiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesi:KK43: basimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1 ay mi kalicak?!
Yeni konu açin şimdi herkes ilk sayfaya yorum yapacak. Ayrica 2012 nin konusunu hortlatmişsiniz.

Iyi biriyse sorun etmeyin o kadar bence. Illaki gidecektir. Oyle uzun kalmaz

1 ay uzun bir süre. Ne annem ne kayınvalidem gelipte 1 ay kalmadı evimde, sadece doğum yapınca annem gelmişti 1 ayı zor etti oda,bayıla bayıla kalmadı. Kötü mü davranırım asla,elimden gelen izzeti ikramı yaparım ama annemde kayınvalidemde 1 ay oğlunun /kızının evinde dahi rahat rahat kalabilecek insanlar değiller.
Bencede normal değil,bende gidip 1 ay kalamam şahsen annemin evinde dahi.

hayır hiç bir işime karışmasa birlikte bile yaşarım çok da tatlı olur adile naşit filmlerindeki gibi :KK37::KK37: ama öyle değil ki ortalık karıştırıp kocamı onu bunu gaza getirmeyi pek sever onun için saygıda kusur etmem ama vıcıklaşmam... bir de ben modern gelinim dedim. benden dantelmiş yok bizim adetimiz böyleymiş falan beklerseniz biraz hayal kırıklığınıa uğrarsınız diye başından söyledim yavaştan alıştırıyorum... haaa ama tasarrufluyumdur, ne bileyim günü olur giderim ortalığını toplarım kekini salatasını yapar götürürüm,evime düşkünümdür zort zort gezmem, laf getirtmem hamdolsun

ama 1 ay aayyyhh....:KK47::KK47::KK47: ben çocuğa nasıl bakarız diye düşünyorum benim kaynananm accayip meraklıdır da ortalığğı yönetmek ve herşeyi kedni hizmetyine sundurmak ve s....k yarışı da 1 numaralı hobisidir ... annem bardağı alıp oradan oraya koymaz ooohhhh :KK50:o_Oişte eeyylleee beeyyyleeee gidecek bee evlaadımmm:KK47:

Back
X