Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyosunuz canlarrbenmkı hep basımda 7/24
:18:
![]()
3 saatlik mesafede oturuyor ve sizde 1 ay mı kalıyor?
Benim ki 2,5 saatlik mesafede ve kışın 25 gün yazın 40 gün kaldı.
Son 1 hafta artık yanına çıkmadım oralı olmadım gitti. Ama bu son 40 günde kim olduğunu anladım k valdenin ve artık ne o ne kızı evime giremez !!
Yeni konu açin şimdi herkes ilk sayfaya yorum yapacak. Ayrica 2012 nin konusunu hortlatmişsiniz.Arkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. Ben senelerce yalnız başıma yaşadım. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edemiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesibasimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1 ay mi kalicak?!
Iyi biriyse sorun etmeyin o kadar bence. Illaki gidecektir. Oyle uzun kalmazArkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. Ben senelerce yalnız başıma yaşadım. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edemiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesibasimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1 ay mi kalicak?!