• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Yok laf söylememden rahatsız oldu.Ben kahve yaparken o bardakları hazırladı.Arada karıştırdı.
Ogulları padişah torunu oldugu icin kıyamıyolar
Bide bekarken bu adamlar icecekleri suya kadar analarından istedikleri icin bize hizmet ettiklerini görünce cıldırıyor kaynanalar

Yakın zamnda yaşadığım saçma sapan bi kv klasiğini hatırlattı bana konunuz :işsiz:
Eşime halıyı silicektin cnım dedim o sırada balkondaydık içeriye geçtik, kv yalnız kalınca bana dönüp kullanma şu çocuğu şimdi kızıcam sana diyip güldü şakaya vurdu, hayırdır anne dedim kim kimi kullanıyo anlamadım dedim, aman cnım sanada bişey söylenmiyo dedi :işsiz:
Eve geçince sinirim suratıma yansımış ki eşim noldu diye sordu, dedim seni kullanmicakmışım annen kızıyo, güldü oda şaşırdı, beni tepe tepe kullanabilirsin aşkm bakma sen ona diyip sildi halılarımızı :kahve: canm kocam :KK54:

Benimki de dedi geçen ben bekarken oğluma hiç iş yaptirmadim diye..cevap vermedim yine dedi.alt tarafı balık temizledi dedim.

hayat musterek ben de oğlunla aynı işi yapıyorum, demek geldi. Ama demek istemedim.

Kafanıza takmayın. Ben eşime söyledim eve gelince. Hatta dalga geçtik. Bekarken çay vermiş mıydın vs diye.. güldük geçtik ciddiye almayin.

Ogulları padişah torunu oldugu icin kıyamıyolar
Bide bekarken bu adamlar icecekleri suya kadar analarından istedikleri icin bize hizmet ettiklerini görünce cıldırıyor kaynanalar

hah aynen de öyle bide heralde oğullarına bakınca kundaktaki bebelerini görüyolar kendi içlerinde :işsiz: hastalık resmen.

Kv den ne laf söylerse söylesin gül geç lafını ver ve gül geç eğer üzüldüğünü canınının sıkıldığını belli edersen hoşuna gider her zaman yapar takmadığını göster ki bir daha söylenmesin. Eşine de kırılma bence onlar ne yaparlarsa yapsınlar annelerine karşı bir laf söyleyemezler kırmaktan korkarlar seni düşünüp öyle sorması bile yeter.

Evet belli oluyor :)
Böyle laf sokmalara kiskancliklara aliskin degilsiniz belli ki. Ortamda birden bnlar olunca şaşırıp ne yapacağınızı bilemiyorsunuzdur.
Ama zamanla kv nize de bu huylarina da alisirsiniz. Hazırcevap da olursunuz çok sessiz bir mizaciniz yoksa.
Böyle kv ler yuzunden kuzu gibi kadinlarin icinden neler neler cikiyor ben de şahit oluyorum :)
Normalde çok hazır cevabım ama onlara gelince susuyorum.Bu tabi konuşmuş halim sen düşün.Keşke böyle olmasa.Eşim annesine bir şey hazırlasa düşünse bozulmazdım

Henüz çok yeni evlisiniz.Bu tür şeyleri bu kadar sorun ederseniz başınız çok ağrır.Kayınvalidelerin birçoğu gelinleriyle uğraşır evet bunu hepimiz biliriz.O potaya girerseniz onun sizinle uğraşmasını arttırmaktan başka bişey yapmış olmazsınız.Bazı şeyleri duymayın , görmeyin.Kendiniz için...Eşinizle olan ilişkiniz için yapın bunu.

Oğullarını paşa gelinleri hizmetçi gördükleri için böyle konuşuyorlar ama senin kaynana bozulduğunu anlamış ya da sen mutfağa gittiğinde eşin bişey söylemiş bence ısrarla yardım etmek istemesi sıvadığını farkettiğinden

Eşinize trip atmayın bence huzurunuz bozulmasın hiç, kayınvalide de sanki pişman olmuş kahveye yardıma kalkmış vs :bicak: ama fotokopi falan tipik kayınvalide diyesim geldi:KK53:

Bunlar sorun degil. Esinizin neden öyle davrandigini bilemezsiniz. Belkide size karsi tavirlari degismesin diye bisey demedi. Zamanla esinizin neyi neden yaptigini veya yapmadigini anlarsiniz. Bu konuyu kapatin icinizde. Herkes Kendi dediginden sorumludur diyin ve kapatin. Kv kim Bilir nasil yetisti ne gördü onu degistiremezsiniz. Iyiyseniz hic kurcalamayin aklinizi neden nicinlerle.

Haklısınız teşekkür ederim.Ama iyi niyetli davranınca biraz aptal gibi hissediyorum çünkü sürekli susuyorum.Hayırlısı

Haklısınız teşekkür ederim.Ama iyi niyetli davranınca biraz aptal gibi hissediyorum çünkü sürekli susuyorum.Hayırlısı
Aptal gibi görünecek bir durum yok Ortada. Rahat olun. Esiniz size deger veriyor ve kisiliginiz de güzelki biraz kiskanclik oluyor diyin. Cok taze evlisiniz Allahim baska dert keder vermesin. Dört dörtlük hicbirsey olmaz evliliginizin kusuru bu olsun. Bana Göre hic konu yok ortada. Patavatsizlik edebilirler hersey olabilir. Hayirli aksamlar dilerim.

Eşin seni seviyor, hem kurban olurum demiş, hem de kalkmış yemek hazırlayacakmış. Valla benimki mutfak senin canım al istediğini ye derdi.

Eşin böyle yaptıkça kv seni kıskanıyor belliki :) gül geç çok takılma eşinin tapusu sende nasıl olsa :cool:

Ama onlar böyle yapınca doğrusunun diğer türlü davranmak olduğunu düşünür diye korkuyorum.Bir de gereken cevabı verememek beni üzüyor artık.Bir de bunların kızları var ki o daha beter.Görümcemden iyi yani kv yine

Bir de şu var ki acıktıysanız eşinize acıktım demeniz de bana garip geldi.Acıktım bişeyler hazırlayalım hadi gibi bişey demeliydiniz.Hani kayınvalide evinde rahat hareket edemiyorsan da mutfağa beraber gidip beraber bişeyler hazırlamak için teklif etmeliydiniz acıktım demek yerine.
Mutfaktaydık biz.Ama direk acıktım demedim.Kendi aramızda konuşuyorduk sen de acıktın mı diye falan soruyordum

Aptal gibi görünecek bir durum yok Ortada. Rahat olun. Esiniz size deger veriyor ve kisiliginiz de güzelki biraz kiskanclik oluyor diyin. Cok taze evlisiniz Allahim baska dert keder vermesin. Dört dörtlük hicbirsey olmaz evliliginizin kusuru bu olsun. Bana Göre hic konu yok ortada. Patavatsizlik edebilirler hersey olabilir. Hayirli aksamlar dilerim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim haklısınız

Yok o rahatlığı veriyorlar.kendi evim gibi hissettiriyorlar.o konuda sıkıntı yok.dediğin gibi inşallah fark etmiştir de pek sallayacağını düşünmüyorum.söylemeyeyim dimi eşime
Cikkkkkk söyleme:sus:
Belli et ima et ama şikayet degil.
Ama öyle bir durumla tekrar karşılaşırsan da açıkça benim karnım acikti de mesela yada gecistirildi, anne biz yada ben açken böyle olunca utandım veya üzüldüm böyle birşey beklemezdim gibi seylwr direk muhatabina, bu hem durumu ortaya çıkartır hemde karşı tarafı utandırır:KK66:

Benimki de dedi geçen ben bekarken oğluma hiç iş yaptirmadim diye..cevap vermedim yine dedi.alt tarafı balık temizledi dedim.

hayat musterek ben de oğlunla aynı işi yapıyorum, demek geldi. Ama demek istemedim.

Kafanıza takmayın. Ben eşime söyledim eve gelince. Hatta dalga geçtik. Bekarken çay vermiş mıydın vs diye.. güldük geçtik ciddiye almayin.

Benim eşim bence öyle desem savunurdu.Sizinki en azından savunmamış

Back
X