Kayınvalideniz yaptığınız yemeği dökse ona bir daha iş yapar mısınız?

Alıntı yapsaydınız keşke
Bizim evde yemek dökülmez,inançlarımıza aykırı bir durum. Eşim de dökmez,annem de dökmez,rahmetli babam da dökmezdi.

En iyi gelin siz seçildiniz,tebrik ederim bu arada
Dediklerimden bunu anladıysan bu saatten sonra çok da şeyapmamak lazım tamam hı hı . Durumunuz taravma sonrasımı merak ettim. Allah acil şifa versin

ben böyle bir kadınla muhatap olmazdım. Bana ve benim yaptığıma saygı duymayanın hayatımda yeri olmaz. Ayrıca çöpe yemek atmak nedir ya, bir kaba sokakta ağacın altına koy, kedi, köpek, kuş yer.

O sırada birşey demediniz mi? Yeni yaptım ne kokmasi miss gibi yemeğimi niye dokuyorsun demediniz mi Allah aşkına. Ay sinir olur insan. Nimet ya bu. Ben sanırım orada cingar çıkarır işi hallederdim. Sonraya kalmazdı.

Kaynana net kötü kalpli bir insan...öyle olmasaydi o yemek olmamışsa bile eline sağlık kızım derdi.
Mesafe koyun gitmeyin.neden katlaniyorsunuz küsmek zorunda değilsiniz mesafe koyarsınız gerektiği yerde merhaba der geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…