Göstere göstere çöpe atmasi meydan okuma.o olayda başka birşey var.
Begenmese gizli saklı atar.mesela tam tersi bir durum var benimde. kv her yemeğinden saç çıkıyordu. Önce oğluna söyledim sen söyle yemek yaparken saçlarını bağlasın diye ben söyleyemem dedi eşimde. Düzgün bir üslupla ben soyledim. Aldırış etmedi .Bende gizli saklı yok ediyordum yemeklerini ama görmesin diye çok çaba harcadım.
Eee bulmuş böyle pasif gelini alınır mı kırılır mı diye düşünmüyor meydan boş at koşturuyor işte.
Bence tiksinme gibi bir şey sezdim temiz bulmuyor sanki. Annesine de aynısını yapmış.
Benim kv ablamın hediye getirdiği tutacakları kullanmadığı için çöpe atmış. Tee yurt dışından hediye gelen de. Kumaş işte . Yok büyükmüş, kullanmıyormuş vs. Kadın evinde fazla eşya tutmaz ama ata ata bizim safdirikin hediyesini atmış.
Ben de paraladım.Ablama söylüycem sana bir daha hediye getirmesin diye o oldu bir daha ne hediye getirdi ne atan oldu. Tembihledim de ablamı evine de gelme diye. Sınır çizmek lazım. Şimdi bıçak mıçak dolanıyor ablanın getirdikleri iyi vs diye. Artık rüyasında görür.
Atma konusunda ben de çok hassasım çok sınandım.
Yine bir kez cam kaşık aldım süslü renk renk olanlardan fiii tarihi.
Kendime, kv, anneme, yengeme.
Benimki duruyor.
Kv ninki vitrinde baş köşede duruyor.
Yengemin ve anneminki bil nerde.
Yine o ablam çay içerken aaaa bu cam insanın ağzını keser vs dedi akşamdan sen çayı vura vura karıştır camı kaşığı kır. Sonra annem sabah hepsini çöpe at. Yengeminkini de vermemiş onu atmış. Onu da paraladım. Koca ev ata ata benim kaşığı at. Kullanmazsan ben kullanırım. Yengeminkini neden atıyorsun onda söz hakkın ne alaka. Baya kızdım bana değer vermiyorsun bla bla.