Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyafet zevki bedeni uymaz ayolllKvden kiyafet istedigimi hayal edemiyorum.Istemedim hicbiseyini, istemem.
aslında burda zorunuza gıdecek bırsey yokMesela bana yeni gelinken kullanmadığı bir çay takımı verdi. Özellikle belirtiyorum kullandığı değer verdiği şeyi vermez . Nerde atılacak var kıyamaz bana vermeye çalışır. Yıllar sonra ben onun bir parçası daha varmış birinde gördüm hoşuma gitti hiç yapmadığım birşeydir birinden birşey istemek. 10 yıllık gelinim ilk defa birşey istedim kayınvalidemden o da kullanmıyor sevmiyor diye anna dedim onum bir parçası daha varmış verirmisin bana dedim. Yoook asla veremem diğer gelinime verecem dedi. Oğlu bu arada 18 yaşında. İlk defa birşey istedim tepkisi zoruma gitti.
İstemedim istememde ne gerek var he o istesem verir eminim ama işim olmazMerhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ? Vermeseydi sizin tepkiniz ne olurdu?
kıyafet zevki bedeni uymaz ayolll
Herhangi birşey istemekten bahsediyorum ben kıyafet istedim demedim ki. Ama bedenlerimiz uyuyor benden tarz giyinirIstedigine göre bedeni uyuyor galiba ama kvnin zevkini merak ettim![]()
İsteseniz verir mi ? Diye soruyorum ben. İstermisiniz demiyorum ki. Yoksa bende birşey isteyemem kimsedenBirinden bi şey istemeye kalksam annem dayaktan gebertir beni herhalde sen dilenci misin diye..
Istemem. Kendimi zorla kırdırtmam.
Aradığım cevap sağolunİstemedim hiç, ama istesem düşünmeden verir, istemesem de verir beğendiysem![]()
Herhangi birşey istemekten bahsediyorum ben kıyafet istedim demedim ki. Ama bedenlerimiz uyuyor benden tarz giyinir