Kayınvalideniz ?

Kayınvalideniz sizi kırar mı yoksa istediğinizi size verir mi ?

• Hayır asla vermez.

OY: 25 19,4%
  • Kırmamaya özen gösterir.

OY: 104 80,6%

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ?

Son düzenleme:
ıstemedım
ısteseydım de vermeseydı alınmazdım ev onun esya onun vermek zorunda degıl
benım okumak ıcın kıtabımı aldı mesela
okumadı evınde duruyor oyle
onu bıle ıstemıyorum gerı
soz konusu kayınvalıde olunca :) bırseyler ıstemek mesafeyı asmak gıbı gelıyor bana ... ne bıleyım samımı oldugun bırınden bırsey ıstersın yanı ben oyleyım

Mesela bana yeni gelinken kullanmadığı bir çay takımı verdi. Özellikle belirtiyorum kullandığı değer verdiği şeyi vermez . Nerde atılacak var kıyamaz bana vermeye çalışır. Yıllar sonra ben onun bir parçası daha varmış birinde gördüm hoşuma gitti hiç yapmadığım birşeydir birinden birşey istemek. 10 yıllık gelinim ilk defa birşey istedim kayınvalidemden o da kullanmıyor sevmiyor diye anna dedim onum bir parçası daha varmış verirmisin bana dedim. Yoook asla veremem diğer gelinime verecem dedi. Oğlu bu arada 18 yaşında. İlk defa birşey istedim tepkisi zoruma gitti.

Mesela bana yeni gelinken kullanmadığı bir çay takımı verdi. Özellikle belirtiyorum kullandığı değer verdiği şeyi vermez . Nerde atılacak var kıyamaz bana vermeye çalışır. Yıllar sonra ben onun bir parçası daha varmış birinde gördüm hoşuma gitti hiç yapmadığım birşeydir birinden birşey istemek. 10 yıllık gelinim ilk defa birşey istedim kayınvalidemden o da kullanmıyor sevmiyor diye anna dedim onum bir parçası daha varmış verirmisin bana dedim. Yoook asla veremem diğer gelinime verecem dedi. Oğlu bu arada 18 yaşında. İlk defa birşey istedim tepkisi zoruma gitti.
aslında burda zorunuza gıdecek bırsey yok
ıkıye bolmus kendınce adalet saglamıs yarısını sıze dıger parcasını ona saklamıs olabılır
ona bakarsak torunu daha 10 yasında evlenırse verıcem dıye bazı esyalar saklıyor benım kayınvalıde de :D olabılır yanı boyle seyler alınmayın derım gercekten alınacak bırsey yok bunda

Merhabalar. Sorum var size sadece hanımlar. Siz hiç kayınvalidenizden birşey istediniz mi ? Evindeki eşya olur vs .herhangi bişey Tepkisi ne oldu ? Vermeseydi sizin tepkiniz ne olurdu?
İstemedim istememde ne gerek var he o istesem verir eminim ama işim olmaz

Birinden bi şey istemeye kalksam annem dayaktan gebertir beni herhalde sen dilenci misin diye..

Istemem. Kendimi zorla kırdırtmam.

Yyani de istemem.. yeni evliyim bişey eksik olursa gel evden al diyo hiç bi çöpünü almadım.. misal oklava çok lazım bna almayı unutmuşuz da :D ben de bikac tane var gel al dedi tenezzül bile etmedim. Hala oklavasızım mesela.
Ama böyle bazen yemek falan koyuyo alıyorum eşim almamı istedi kırılıyormuş almayınca :ukala::ukala::ukala:

Ben istemezdim :) gözüm birseyde kaldiysa eger gider kendim alirim :p yani verzmezse vermesin bende vermem :p

Birinden bi şey istemeye kalksam annem dayaktan gebertir beni herhalde sen dilenci misin diye..

Istemem. Kendimi zorla kırdırtmam.
İsteseniz verir mi ? Diye soruyorum ben. İstermisiniz demiyorum ki. Yoksa bende birşey isteyemem kimseden

Herhangi birşey istemekten bahsediyorum ben kıyafet istedim demedim ki. Ama bedenlerimiz uyuyor benden tarz giyinir

Direk kendi konunuzu anlatsaydiniz ya... :) Boyle yazinca bunlardan istediginizi dusundum ben acikcasi. Alinacak birsey yok durumunuzda. Yerinizde olsam o parcayi istemezdim, verecek olsaydi digerlerini verirken o parcayi da verirdi zaten.

Back
X