- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
aynı bizimki:)) Yastığın koltuğun heryerin arkasından ıslak bez çıkıyo bizimkininde:) Diyelim çamaşırları yıkandı, asılırken annemin başında dikilirdi, yanlışlıkla annemin üstüne değsin, hepsini baştan yıkatırdı.. Aynı çamaşırların tam 3 kez ardarda yıkandığını bilirim, sırf anneme değdiler diye.. Bir yere gidiyoruz "nezaman gelirsiniz, 1 saate gelirmisiniz, gitmeyinnn" diye arkamızdan ağlıyordu resmen.. Evden kaçarak çıktığım günleri bilirim:) Nezaman yanına otursam, 3 sene önce ölen dedemden, cenazesinden bahsetmek istiyor sürekli.. Herkesin kendi sorunu var, hergün aynı laflar yüzünden odama kapanıyordum.. Bunun gibi daha pekçoğu var.. Küçük çocuk olsa, bukadar eziyet çekmezdik.. Konuyu dağıtmış olmayayım, gelini bakmıyor buarada, ananeme kimse bakmak istemez zaten.. Yani bu nedenle yaşlı insanlara karşı ılımlı yaklaşamıyorum ben maalesef.. Tamam herkes aynı değildir ama, kayınvalideye bakma fikri sıcak gelmiyor çok çektiğimden olsa gerek..
bizimki çocukluk ,gençlik anılarını 500 milyon kere anlatır günde...dinlemeyince de kızar.. kardeşleri ile olan kavgaları vs vs..çok ta kincidir..akla hayale gelmedik hesapları vardır...Allahtan gelini yok...:)) annem bir yere gitse 5 te evde ol der...annem gençkız gözünde :)) hep emreder ,hep emreder..bir de lafı yanlış anlar inat eder böyle dedin diye..ortalığı karıştırır iyice...acaip te dedikoducudur...