Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıma ihtiyacı varsa tabiki bakarım;
Ne dedik;iyi günde kötü günde....
yarın bizim ne olacağımız bell mi?
Allah yapılan iyiliği karşılıksız bırakmaz...
ayshaymer hastaları var burda çok yaşlı kızı sinir hastası oldu ısırıyor kadın bağırıyor çişini yapıyor heryere muşamma seriyorlar...
bu ne iğrençliktir ya yok kayın valideye bakmam bunun içinmi evlendim diyenler destek verenler.aklınızı başınızı toplayın be insanlık öldümü nekadar kötü olursa olsun bir insan genede bakılmak zorundadır vicdansızlıktır bunun aksi terbiyesizlıktir.sokağa atın ozaman,huzur evine verin zaten sizin gibiler yüzünden o huzur evleri doluyor.
her ana bir kaynanadır herkesin bir anası olduğuna göre gerisini söylemeye gerek görmüyorum. yalnızca şaşıyorum ve acıyorum size.analar ve kaynanalar seçilmez kabul edilir.kişinin kendisi iyiyse herkes iyidir.tatlı sözün tatlı davranışın getireceği bir kötülük yoktur.her ananın bir kaynana olduğunu unutmayalım.analar ve kaynanalar dışlanmaz.herkes kendine gelsin büyükleri kabul etsin ve onlara saygılı olsun.saygı saygıyı getirir. kötülükte kütülüğü getirir.HER ANA BİR KAYNANA DIR.
Yahu size ne ister bakarız ister bakmayız.
Bakarız diyenlere tepki gösteriyormuyuz biz? Aaaaa neden bakıyorsunuz vs. gibi..
Size ne oluyor da konuyu,vicdana getirmişsiniz,terbiyesizlik diyen bile olmuş hatta.
Karar bizim kararımız kime ne oluyorda bu kadar tepki veriyorsunuz.
Siz paşa paşa bakın kardeşim allah allah bizene...
Neden bunu insanlara kabullendırmeye çalısıyorsunuz ki?
insanın başına nerde ne zaman ne geleceği belli değil..şimdi bakarım dersin ileride bakmazsın ,bakamam dersin ileride bakarsın..Allahım herkese vicdan,sorumluluk duygusu ve bakıma muhtaça bakma gücünü versin..asla bakamam diyipte kayınvalidesine güller gibi bakanıda duydum, kesinlikle bakarım diyip dönüp yüzüne bile bakmayanıda....yakın bir tanıdığım kvsini sevmezdi asla bakmam derdi felç geçirince kayınvalidesi baktı ona hemde kendi kızına bakar gibi..Allah hiçkimseyi kimseye muhtaç etmesin.Ben şimdi bakarım diyorum çünkü kayınvalidemide annemide gerçekten çok seviyorum Allahıım sevgimin azalmasına izin vermesin ve kayınvalidemide annemide kimseye muhtaç etmesin..
ne espirisi canım ya iki ay önce bizde kalıyodular 3.5 yaşında bi kızım var babasıyla oynu üzerine çıkıyo kucağın da oturuyo babasını rahatsız ediyo diye çocuğun kolundan tuttu aşşağı indirdi biraz şaka biraz ciddi ufaktan vurdu kızım da ağladı yazıkbir daha babannemi sevmiycem dedi
Dinimizde de kişi annesine bakmak zorundadır ama kayınvalideye bakmak zorunda değildir ama vicdanına bırakılmıştır Allah rızası için bakılır.. Bakmam diyen arkadaşlara tepki veren arkadaşlar ya bekarsınız yada kayınvalide gazabına uğramadınız bakmayanlar vicdansız değildir kişi kendinide düşünmeli vicdan vicdansızlık diye ayırmayalım her kayınvalide melek değildir tonton yaşlılardan değildir..
Ben bakarım hem Allah rızası için, hem eşimin hatırı için, benim eşim kendi babama felç olduğunda 10 gün baktı belki çok kısa bir süre ama o kadar çok ilgilendiki anlatamam, kayınvalidemi severim, sevmesem bile o 10 günün hatırına bakarım ama tek sorun, sürekli ziyaretine gelip, beni ve evimi denetleyip, dedikodu yapan eltiler ve görümcem olurdu galiba. K.validem en son bize geldiğinde hastalanmıştı ve eltimin söylediği söz, yediği yemekten zehirlenmiş, oysa aynı yemekten hepimiz yemiştik ve zavallı k.v. hastayım diye sadece 2 kaşık yiyebilmişti. Böyle insanlar varken insanın bakacağı varsa da tereddüt ediyor.