Kayınvalidenize benziyor musunuz? :)

htcvlkn

çıkmaz yolda yol aramakta
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
1.242
2
116
42
Edirne
Son düzenleme:

kişilik olaraksa hayır bensemiyorum :delphin:
görünüş olarakda bensemiyoruumm :delphin:
tamamen bensemiyoruum :delphin:

ben ben ben :)) sevdiğimiz müziklerden tutun da, seyrettiğimiz film zevklerimiz bile aynıdır neredeyse...
hani "gelin, kayınvalidenin toprağından yaratılırmış" denir ya, bizimki biraz o hesap hihoyyyt

bazı yönlerimiz benziyor. mesela hassastır kokuya karşı...bende

yüksek tansiyon hastasıdır.. sanırım bende..

en büyük ortak özeliğimiz aynı adamı büyütmeye çalışıyoruz seviyoruz. onun oğlu benim ise aşkım:)

Hıc benzemeyız.Mumkunse de onunla benzememek adına ortak nokdamız cıkarsa bırgun vazgecebılırım bıle...

hiç ama hiç benzemiyoruz çok şükür çok içten pazarlıklı ve ikiyüzlüdür benim kayınvalidem ben de tam tersi çok doğrudan bir tipim sorumsuzdur biraz sağolsun anlatması uzun sürer ama eşim arada anlatıyor gerçekten öyle çozuğunu herşeyden sakınan annelerden değil ben çifte standarttan nefret ederim o bayılır :))

eşim de benzetmiyor ama benim eşimin bazı huyları babama benziyor babam da eşim gibi neredeyse enayilik derecesinde iyi niyetli ve fedakardır mesela ikisi de doktora gitmekten nefret eder :))

eee konu kayınvalide olunca tutmadı tabi topik.. açılın bayanlar dökün içinizdekileri :roflol:

Eski kayınvalideme hiç ama hiç benzemiyordum..
Aman yanlış anlaşılmasın o çok kötü bense bir melektim demek istemiyorum..yerimseniben
Hayat görüşlerimiz,zevklerimiz taban tabana zıttı..
Tipimiz hakkında yorum bile yapmasam daha iyi..kaydirigubbakcemile3

Eski kayınvalideme hiç ama hiç benzemiyordum..
Aman yanlış anlaşılmasın o çok kötü bense bir melektim demek istemiyorum..yerimseniben
Hayat görüşlerimiz,zevklerimiz taban tabana zıttı..
Tipimiz hakkında yorum bile yapmasam daha iyi..kaydirigubbakcemile3

Aynen, yalnız tek fark benim hala k.validem olur olumunekankayizsmile

allah benzetmesin:roflol::roflol::roflol:

şaka bi yanada hiç benzemeyiz

zaten ben bizzat kendim şahsım çevremdeki hiç bi kadına benzemem
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bizde cok benzerız
ozellıkle ben askıma kızarken aynı annem gıbısın der
bıtek müstakbel kayınvlaıdem duygularını benım kadar net dıle getıremez ben daha netım
bıde o canın kıyemetını daha bılır ben bılemm
ama severım onu yaaa
askımın dunyaya gelme sebebı nasıl sevemem
evlenınce olurda kırılırsamda hemencık onarmaya bakıcam cunku cok sevıyorum askımı

ben hiç benzemiyorum kayınvalideme benzemekte istemem açıkcası. insan evladını sürekli ağlatırmı hayat görüşüme uymayan davarnışları çok fazla. eşim babama biraz benzer çok çalışkan her işi yapabilecek kapasitede birisi ama babamın evlat ayırımcılığı huyu benzememiştir inşallah.

hımm dış görünüş olark benzetiolar genelde onun öz kızı oldğumu düşünüo görenler:((
kendisini hiç sevmem huylarımız benzemio ama belki yaşlanınca onun gibi olurum..ben bişeyi çok uzatırım oda öle.ama benm kadar ii yemk yapmaz mesela..

o kayınvalidelerde bir zamanlar aynı siz gibi düşünüyordu çünkü bu hayatın gerçeği gelinler hiç sevmezler kayınvalideleri onların huyları hep kötüdür peki neden bu kadar gençler boşanıyorlar onu bir düşünsek demek ki gelinlerin de huyları pek de takdire şayan değilmiş arkadaşlar

Back
X