Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

fatolina

2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
4.201
0
156
Kocaeli
kıslar geçen sene anneler gününde kayınvalideme bi çanta aldım çok şık taba rengi ve hiç takarken görmedim geçen dolabından bişey istedi tesadüf gördüm hala etiketi üstündeydi çok sinir oldum bidaha asla bişey almamayı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız peki???????

Kullanmadı ise beğenmediğini düşünürdüm...
Hatta belki sorardım da beğenmedin mi diye...
Ama bir daha da hediye almazdım içimden almak gelmez ki benneyaptımki

ben şimdiye kadar 1 şal bide penye hediye ettim penyeyi hemen giymişti şalı hiç görmedim ama aynı şehirde oturmuyoruz kullanıp kullanmadığını bilmiyorum kullanmasada önemli değil benim için umursamam yani

üzülürdüm tabiki ama bir daha hediye alırdım , eğer onuda uzun süre kullanmadığını görürsem birdaha alrıdım bunuda mı kullanmadı
bu kez bende bir daha hediye almama kararı alabilirdim belki ama yinede kesin konuşmayayım çok katı olmamaya çalışırdır herhalde.
Siz olsanız tamamen sizin zevkinize aykırı birhediye geldiğinde istemeye istemeye kullanırmıydınız?

Belki özel bir günde kullanmayı düşünüyordur.. Sormadan, öğrenmeden kendi kendinize kuruntu yapmayın.
Beğenmemişte olabilir. Boşuna üzüleceğinize, nelerden hoşlandığını öğrenip ona göre hediye alırsınız bence.

Belki özel bir günde kullanmayı düşünüyordur.. Sormadan, öğrenmeden kendi kendinize kuruntu yapmayın.
Beğenmemişte olabilir. Boşuna üzüleceğinize, nelerden hoşlandığını öğrenip ona göre hediye alırsınız bence.

çokta tınnnnnn...
ben onun aldığı herşeyi kullanıyomuyum sanki beaaaa...üzme canınıııı ister kullanır ister kullanmaz sen incelik yapıp almışsın sonuçta.

beğenmemiş olabilir, belki tarzı değildir.
ben olsam sorardım, anne beğenmediysen keşke söyleseydin değiştirirdik hemen derdim.
ama bunu birşeyleri ima etmek için değil çok içten söylerdim.
çünkü bende gelen hediyeyi beğenmezsem kullanmak istemiyorum ve karşı taraf kırılabilir diye değiştiremiyorum. ama karşı taraf değiştirelim derse tamam diyorum.
belki o da bu yüzden kullanmamaıştır.

önemli olan benim onu düşünmüş olmamdır . kullanır kullanmaz onun bileceği şey. beğenip beğenmediğini sorarım daha kullanabileceği bir hediye almaya çalışırım..

Bir daha birşey aldığında değiştirme kartıyla al ve de ki anne uymazsa veya tarzın değilse değiştirebilirsin bak kartı var de.

Ne yapayım canım?
Tüm zevklerini de bilemem ki

beğenmedin mi çantayı hala etiketi üstünde derim eğer beğenmediysen farklı bişey alim derim yok beğendim odur budur diyede gevelerse iyi derim fazlalda dert etme aman...

tutupta baskasina vermemis ya
ya da sandiga filan gommemis yani bir kotu niyet yok bence askiya asmis yani kullanabilir
olabilir tarzi degilmistir
acikcasi ben tarzim olmayan birseyi asla kullanamam
sen yinede hediye almaktan soguma ihtiyaclarina gore hediyelerini sec
ben kayinvalidemin mutfaginda birsey eksikti cok ucuz birsey ama ben almistim oylesine,
cok memnun olmus yani eltim oyle dedi

Canım yaaa nolur olumlu düşünelim her konuda belki o sırada ona uygun ayakkabısı yoktur veya belkide beğenmedi olabilir ama bu sana değer vermediği anlamına gelmez ki ben olsam hiç görmezlikten gelirdim zaten anlarsın ardniyet olsa öyle değilmi

ya pardon ama beğenmek veya kullanmak zorunda değil
yane ben hiç takmadım açıkcası o ona kalmış bişe ben hediye aldımmı aldım ben görevimi yptım gerisi ona kalmıştır :)

Kullanmadı ise beğenmediğini düşünürdüm...
Hatta belki sorardım da beğenmedin mi diye...
Ama bir daha da hediye almazdım içimden almak gelmez ki benneyaptımki

Bende katılıyorum arkadaşım..Kullanmıyorsa bir daha asla almam...

O kadar hediye almışımdır daha üstünde görmedim ama ne kırıldım ne darıldım ben içimden geldiği için aldım ve verdim ister saklasın ister giysin hediyesidir kendi bilir

benimde bana hediye alınan ama kullanmadığım şeyler var kullanmam ama saklarım kıymetını bılırım...
o da oyle yapabılır kullanmayabılır ama saklarsın,saklarda vefasız bı kadın değildir...

ben olsam kesinlikle birdaha hediye almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…