Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

Ben iki tane birden çanta aldım,hangisini beğenirse onu kullansın diye,bir de değiştirme kartı yanına,dedim ister ikisini bir eder daha güzelini alırsıııın,ister tekini kullanıp diğerini değiştirirsin,istersen de ikisini birden değişik değişik kullanırsın,teşekkür etti :1rolleyes:
ama ben haaala kullanırken görmedim,değiştirdin mi diye de sormadımnaniknanik

Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız? hic bise yapmam canimcim,benimde basima geldi hemde bikac kez,,,ve yinede mayista dogum gunu 50 olacak,(ALLAH uzun omur versin)50 tane bise almak istiyorum,hatta boyle konum bile var,ama henuz bise bulamadim,,sende bosver,,,takma kafanayerimseniben

Amacım sadece hediye vermek olduğu için; gerisi beni bağlamaz...
Kullanmasa da yine alırdım; tabii daha az masraf edeceğim küçük şeyler olmasına dikkat ederek...

Ama ,ihtiyacı olan bir şeyi; hediye vermek kasdıyla değil de, ihtiyacını gidermek kastıyla vermiş olsaydım; o zaman sorgulardım...

Canım değmez takma kafana, birdahada kurban et gerçi benim başımdanda geçmişti o oldu 20 yıldır tek çöp almadım iyide ettim kendimce yeni evliyken ilk anneler günü daha tuttum bizim kaynanoşa merserize şık bir bluz ve etek aldım ki o ralar yeni evliyim ve hayli borcumuz var o sıkıntı içerisinde yani 2 gün sonra merserize bluzle halı silmiş, eteğide banyo sobasında yakmış etegi yakar ken görmedim ama bluzu banyoda toz kovasının içinde gördüm o oldu birdaha kurban ettim

ilk hediyemi çekmeceye atmıştı..ikinciyi aradabi gördüm,üçüncü hediyemi bazen beğendiğini söyledi,şimdi düşünüyorumda eskiden bende takardım kafamaa.aceba beğenmedimi diyee ama şimdi umurumda olmuyooo vallaa.hiiç deymez biliyomusuun,sende takma kafanaa.alma canım bundan sonra bişey..ben bazen söylerdim yüzünee valla anne sana almadım nasılsa beğenmiyosun ama herkezin içinde diyoduum..oda sonrada değişti tabiii..

Ya begenmedi ya kullanmaya kıyamıyor ve özel bi gün için bekletiyor..yaşlı bayanlarda olabiliyor bu durum...ayrıca bozulmanıza gerek yok belki zevkine uygun degildi tarzını anlamaya calışın öncelikle...
olmazsa bi dahaki hediyeyi ev eşyası olarak seçin mesela ben bugüne kadar bana hediye olarak gelen hiçbir giysiyi giymedim çünkü begenmedim..

hepinize ayrı ayırı teşekkür ederim komuna katıldığınız için beğenilmicek bihediye değildi aldığım çanta ama kırılmadım desem yalan olur insanın hoşuna gidiyo aldığı bişeyi karşındakinin üstünde görmek ve alırken görümcemde yanımdaydı güzel bişey olmasa almazdık zaten

ben bunu yaşadım,hanıma bir buluz ve eşarp aldım,yaşlı diye olgun işi bişeyler seçtim,

döndü bana dediki ben bu ; ben bu rengi hiççç sevmem.

bende bir daha hediye filan alma gafletinde bulunmadım.

Demekki kayınvalidemin zevkini bilememişim, bir dahakine daha hediye alırken onunda fikrini alırım diye düşünürüm.
Aldığım hediyeyi kullanmamış olması beni üzmez. Canı sağolsun.

Aldığınız hediye çok güzel, çok kaliteli, çok özel olabilir ama bu özellikler sadece sizin zevkinize göre, görümcenle beraber almışsın.. Belki ikiniz de kendinizce genç işi birşey aldınız... Yada taba rengi her kıyafetle gitmez, altına aynı renk ayakkabı ister, belki o renk ayakkabısı yoktur...
Yada beğenmemiştir...
Ben de bana kıyafet çnta ayakkabı alınmasını asla ama asla istemem... Çünkü herkes herkesşn zevkini bilemez, ona göre çook güzel olan bana göre olmayabilir...
Hiçunutmam eşim biz daha çıkmaya yeni başladığımızda doğumgünümde bana bir ayakkabı almıştı, Pierre Cardin bundan 6,5-7 sene önce o zaman bile 100 küsür milyondu...
Amaaa ben beğenmedim... Doğumgünümde arkadaşlarımın hemen hemen hepsi bayıldı, annem bayıldı, ama ben beğenmedim... Ve mecburen ayağımı sıktı diyerek değiştirdim...
Bence bu kadar takılmayın..

benim k validem aldığım hediyeleri severek kullanır. ama ben onunkileri hiç kullanamıyorum malesef zevkime uygun değiller daha olgun yaşta insanların kullanacağı cinsten şeyler . arada soruyor kullanmamı istiyor biliyorum üzülüyor ama napayım :sm_confused:

kız değil kullanmamak bi de eltime hediye etmişti benim aldığım hediyeyi
eltimin ona bişe aldığı görülmemiştir ama o elinden gelse varını yoğunu vericek ona
en kızdığım şey de bunu hediye ettiğini övüne övüne anlatması
üstelik çok pahalı bişeydi
ama aldırmıyorum ben hediyemi yaptım gerisi ona kalmış
kendisi bilir kayınvalide mevzuları beni yoruyoşakkıdı

Son düzenleme:
ha bu arada hediye de şeydi neydi dur
he ketıldı ama çelik görünümlülerden hem de yeni çıkmıştı ve çok pahalıydı
bu arada eltim de zır zenginlerden ihtiyacı falan yok yani

Ya beğenmemiştir ya da daha özel bir günde kullanmayı düşünüyordur...

Sonuçta başkasına vermemiş ya hala dolabında....

bana kızma ama ben de bazan hediye edilen şeyleri sevmeyebiliyorum.belki hiç hoşuna gitmedi,aynı zevkte değilsin belki canım.üzme kendini.bi daha almazsın olur biter.ya da sevdiği şeylere dikkat et ona göre bişeyler al.sevgiler

ya valla ben bazen kendi anneme hediye alırım
bazılarını kullanır bazılarını hiç kullanmaz etiketi kalır üzerinde -tatlicadiarzu-
hiçte kafaya takmam böyle nie kullanmıyo die
zevkler renklertartışılma die boşuna demiyolar
bana da arkadaşlarım zevkime hiç uymayan bişey almış mesela alırken çok teşekkür eetim
çok güzelmiş vs dedim ayıp olmasın die
ama takmıyorum tarzım değil
bence sende takma kafana bi kaç sefer daha al
en azından ona değerverdiğini göstermiş olursun
zaten hediye içten gelinerek alınır önemli olan onu düşünmüş olman canım :enbuyukkk:

valla canım senin kayınvaliden kullanmayıp dolaba kaldırmış.ben 4 yıldır kaynanama hiçbir hediye almıyorum.kendime birgün çok hoş bir kase almıştım.aynısından kaynanamada aldım.ona o hediyeyigötürdüğüm gün banyosunun lavabosu akıtıyordu.benim aldığım cam kaseyi pis su akan lavabonun altına koydu hemde benim yanımda.sanki koyacak başka birşey yokmuş gibi.o günden beri ona bir iğne bile alıp götürmedim..boşver sıkma canını beğenmmemiş olsa bile birkaç kere kullanmalıydı senin aldığın çantayı ..bundan sonra götürmezsin olur biter....sana değer verilmiyorsa sende değer vermiceksin.........

yok canım okadarda değil yani genç işi falan değildi, aldığım çantanın bi benzeri vardı kayınvalidemde zaten ona benzer aldık birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…