Kayınvalidenize bir hediye alsanız, kullanmadığını görseniz ne yaparsınız?

Demekki kayınvalidemin zevkini bilememişim, bir dahakine daha hediye alırken onunda fikrini alırım diye düşünürüm.
Aldığım hediyeyi kullanmamış olması beni üzmez. Canı sağolsun.

canım az çok bilirsin zevkini giyim tarzını karşındakinin demi, sonuçta hediye adı üstünde sorulmaz ki sana ne hediye alim ne istiyosun diye.

Biz gecen sene kayinvalideme kahve takimi hediye ettik.
Gittimizde yanimizda kullandi, ama sunuda söyledi.
"Ben pek begenmedim, rengi ic acici degil"
Bende dedim ki "Iyi begenmediysen geri alirim" alicak degilim tabiki, ama verilen bi hediye icin öyle denilirmi?
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz, düsündüm ya o yetmezmi.
Kendisi bana kullandi vasolari, cirkin masa örtüsü hediye eder ben tesekkür ederim bukadar ama hic yüzüne vurmadim cirkin almissin, sen bana eski esyani getirmiszin diye.
Bende nekadar dertliymisim bee

bende nişanlıyken bi çanta almıştım özel yerlerde kullanıcam dedi hala kullanıcak bide geçen sene kahve takımı almıştım hala kutusunda duruyo kırılırmış ondan çıkarmıyo

olabilir kullanmiyabilir yani
bende çoğu zaman kayinvaldemin bana aldığı hediyeleri teşekkür eder kabul ediyor sonrada dolabın bi köşesinde unutu veriyorum çünkü tarzıma uymayan şeyleri sıf hatır olsun diyede kullanacak değilim
sağolsun düşünmüş almış ama beğenmediysem yapacak bişey yok
aynı şekilde onun için geçerli zevklerimiz uymuyorsa ona hediye diye aldığım bişeyi zorlan kullanmasını bekliyemem

arkadaş doğru söylüyo bendek.validemin bana aldığı hediyeleri pek beğenmem
zevkime uymaz ama yine tesekkür eder mutlu olsun diye beğendim deyip koyarım bi kenara aynı şey onun içinde böyle olabilir ben zaten özel günlerde hediye alırım
kaliteli ve zevkli şeyler almya çalısırım ister beğensin ister beğenmesin kendi bilir
ben üstüme düseni yaptıktan sonra pek umrumda olmaz

Bende eski sözlümün annesıne cok alırdım hedıye,kendını anneme alıyosam mutlaka onada alırdım,hatta bazen sırf ona alırdım.bazısını gıyer bazısını gıymezdı,çoğunu gıymezdıya neyse...

sonra sözlüme sordum bıgun annen şunu nıye gıymıyo dıye,sandıga kaldırdı dedı :1shok: ıyı dedım,gıymesın.sonra soğudum ama hedıye almaktan.

şimdiki kayınvalıdemeyse hedıye aldım,olmamış,gıttık değiştirdik,daha görmedım ustunde,uzagız bıraz.ama eğer kullanmazsada cok takmam,ama zırp pırtta hedıye almam.onlarda bana etek almışlardı,bende begenmedım,ama onlara gıttgımde mecbur gıyınıcem,hatırları olsun. gamyoncuiremsu

canım 4 yıldır ne aldıysam ne evinde ne endinde görmedim bide bana ufakta olsa hediye almanı istiyorum der kendi ama kullanmadıgını görünce asla ve asla bi daha almıcam yaklasan anneler gününde dahil
aaa napalım ama hak etmeyene kusurabakmasın ben belki yanlıs düşünüyorum ama benim fikrim bu

ben olsam pek önemsemem
bende bana alınan hediyeleri pek kullanmam neden derseniz çok değer veriririm
bozulmasından eskimesinden korkarım..
belki o da öyle düşünmüştür...takılcak bir mevzu değil bence..
belki beğenmemişte olabilir ne bilim zevkleriniz uyuşmamış olabilir..
sevgiyle kalın

hehehehe dertlendiriyolar insanı bacım ya

ben hediyemi almışım .ister kullansın ister kullanmasın.
kafamı birde o tür şeylere hiç yoramam valla

tersini dusun. sana begenmedigin birsey hediye etse, sen de gitmek istemeyebilirsin. ya da gercekten yaslilar boyle herseyi daha guzel bir gune saklayip oncekini iyice eskitip giymek isterler.

ama ben olsam sorardim anne begenmedin mi, begenecegini dusunmustum ama begenmedi isen baskasi ile degistirelim diye.

ben kayinvalideme bir keere bir terlik aldim. begenmedi degistirdi, sonra geri degistirdi terligin parasinin ustune para verip ayakkabi aldi kendine. guzelce giydi, sevindim acikcasi. ayakkabisi olmus oldu.

bir keresinde de anneler gununde esarp aldim onu da degistirdi. kafama takmadim. begendigini taksin. ya da benzeri vardi bilemem ki. ama degistirse de o esarbi ben hediye etmis oldum bence.

onun aldigi gomlegi de ben giymedim:) cunku ne rengi ne tarzi bana uygun degildi. bir kez kirilmasin diye giydim o kadar.

Canim yanlis anlama ama belki canta kayinvalidene gore degildir.
Mesela annenize bir hediye aldiginizda o kullanmasa ozaman da bukadar buyuturmuydunuz olayi.
Ki onlarin zevkleri farkli bizim zevklerimiz farkli ozellikle senden geldigi icin kullanmamazlik yaptigini zannetmiyorum.

Daha önce aldığım hediyeleri hep bana geri vermek istedi sen kendine birşeyler al diye.
Benim ihtiyacım yokki

bende kayınvalideme anneler gününde bi esarp bir seferindede ayakkabı aldım ne yalan diyim esarbı takıp takmadıgının farkında bile degilim bunu sen aldın dese onu bile hatırlamıyorum ama ayakkabıları hiç giymedi heee benim umrumda mı hiçte umrumda değil canı isterse saygı duyarım hiçte zoruma gitmez zevkler ve renkler farklıdır hosuna gitmediyse üzülmem ben görevimi yaptım mı yaptım benden çıkar..

amaaan canım takıldığın şeye bak. sen düşünüp almışsın, kullanıp kullanmamak da ona kalmış.

benim kayınvalidem mesela çok kokoştur, ben de aksine çok sade. ne ben onun aldıklarını kullandım, ne de o benim.. sonra şöyle bir anlaşma yaptık (ama hiç konuşmadan kendiliğinden gelişti olaylar) ben özel günlerde neye ihtiyacı olduğunu soruyorum söylüyor, o bana birşey alacağı zaman ya birlikte alışverişe çıkıyoruz ya da o ben ona anlatıyorum o gidip alıyor. bu samimiyettir. kendi annemle böyleyim ben, kayınvalideme de aynı şekilde davranıyorum bu şekilde alan memnun satan memnun. zevkler farklı olunca yapacak başka birşey gelmiyor aklıma...

Ben hediyemi veririrm, kullanıp kullanmamak kendi bileceği mesele...Zevkleriniz uyuşmamış olabilir.Takma hiç kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…