Kayinvalidenizin bebeginize annecim demesi sizi rahatsiz eder mi?

Kaynanamla aramdaki muhabbete bagli bu durum. Aramiz iyiyse sorun yok ama sevmiyorsam gicik olurdum buyuk ihtimal

bebeğiniz küçük olduğu için kestiremedim tam yanlış mı olur doğrumu ama benim 5 yaşında bir yeğenim var bazen benimde 'annecim' diye ağzımdan kaçıyor, öyle sevdiğim oluyor onu. Şimdi burayı okuyunca kaldım öyle ya umarım yengem alınmıyodur

Oğlum doğduğunda kayınvalidemle aynı evde yaşıyorduk. Bebek ağladığında mutfaktan içeriye geliyorum annem diye seslenirdi Emzirecekti sanki. O zamanlar sinir olurdum ama şimdi söylediğinde hiç batmıyor.

hayır rahatsız etmezdi.. benim annem de çocuklarıma annem diyor, k.validem de annem diyor, ben de biricik yeğenimi annem diye seviyorum hatta sokaktaki kedilere yemek verirken "annem yerim seni" diyorum.. özetle kadınların çocukları sevme şeklidir annem demeleri.. ben bu yüzden babaannesine anne diyen çocuk görmedim.. bırakın içlerinden geldikleri gibi sevsinler yahu..

Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
K.v. torun sevgisini anlatabilmek için mi bu cümleyi kurdu?

Ben de yeğenlerimi hep annem diye seviyorum. Ablam ya da yengem kızıyor mudur acaba? Çok sevince çıkıveriyor işte, fazla takılmayın.

Ciddi olamazsın. Gerçekten bunu dedi mi?
Doğumum sezaryenle oldu gece acil ameliyata alındım , hamileliğimde sıkıntılı geçmişti , sezaryen olduğum gecenin sabahına kadar annem kaldı gündüz kayınvalidem anneme sen git ben kalayım dedi , eşimin hatırına kabul ettim o günün akşamında daha hastanedeyken söyledi hemde . Beni savunan diğer hastayada saydırdı bir şeyler .

çok meraklıysa yapaydı bi tane...
Eşim tek çocuk , eşimin babaannesinin söylediği kadarıyla ben hamile kaldıktan sonra kayınpederime tüp bebek yapalım demiş ama o istememiş , babanne bana seni kıskanıyor diye söylemişti hatta .

O nasil sey yaa yuzune birlik boyle mi soyledi terbiyesize bak.. Sen ne dedin?

Bende senin için aynı şeyi diliyorum dedim

Çok iyi demişsin, çok sinir bozucu, avluya bile sokulmaz o.

oyyy çok fenaa.
hastalıklı bir şahsiyet...

Eder.. benim annem annannesinin gulu diye seviyorsa o da yerini bilecek. Zaten bisey diyemez de.

İstemem. Herkesin annesi bi tane

Ben zaten kayinvalidemden cok hazetmem o yuzden annem diye de sevmesine musade etmem gerekirse uyaririm. Annem degil babaannem deyiversin. Hic benide bosuna gerip zorla laf istemesin :)

Kötü niyetle söylüyor gibi gözükmüyor kv niz. Yani size nispeten falan. O yüzden sinirlenmenize gerek yok. Hatta mutlu bile olabilirsiniz

Ben de hala anlamamışımdır bebeklere, çocuklara neden anneciğim, babacığım vs. diye hitap ederler onları isimleri yok mu? Ya da çocuk sizin anneniz mi, babanız mı, halanız mı? Hep ilginç gelmiştir. Benim kv Öyle seslenseydi kızıma eğer "anne, kızım senin annen mi de öyle diyorsun" derdim ..

Ben de görümcemin bebeğine annem diyorum, benim görümce dilimi anlamıyor :)
Canım önce zoruma gidiyordu taki annemin yeğenlerimi annem diye sevdiğini görene kadar ozaman dedi adı kaynana olduğu için bizde ayıp yapıyoruz kendi annemiz yapınca normal kaynana yapınca kötü ben kayınvalideme gözümü kırpmadan oğlumu emanet ederim ama anneme edemiyorum çocuğu çok bunaltıyor bunalmıyor

Amaan ortada zaten anne kim babaanne kim..Demekki çok seviyor torununu.Öyle hitap etsin çok takılmayın.Tabi kaynananızdan pek hoşlanmıyorsanız çok gözünüze batar bu durum ama mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…