Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
K.v. torun sevgisini anlatabilmek için mi bu cümleyi kurdu?Benim annemde kayınvalidem de annem diye seviyor . Ikisinide sorun etmiyordum ki kayınvalidem bana sen ölseydinde çocuk bana kalsaydı diyene kadar . Şimdi değil annem demesi kuzum dese batıyor .
Doğumum sezaryenle oldu gece acil ameliyata alındım , hamileliğimde sıkıntılı geçmişti , sezaryen olduğum gecenin sabahına kadar annem kaldı gündüz kayınvalidem anneme sen git ben kalayım dedi , eşimin hatırına kabul ettim o günün akşamında daha hastanedeyken söyledi hemde . Beni savunan diğer hastayada saydırdı bir şeyler .Ciddi olamazsın. Gerçekten bunu dedi mi?
Eşim tek çocuk , eşimin babaannesinin söylediği kadarıyla ben hamile kaldıktan sonra kayınpederime tüp bebek yapalım demiş ama o istememiş , babanne bana seni kıskanıyor diye söylemişti hatta .çok meraklıysa yapaydı bi tane...
O nasil sey yaa yuzune birlik boyle mi soyledi terbiyesize bak.. Sen ne dedin?
Doğumum sezaryenle oldu gece acil ameliyata alındım , hamileliğimde sıkıntılı geçmişti , sezaryen olduğum gecenin sabahına kadar annem kaldı gündüz kayınvalidem anneme sen git ben kalayım dedi , eşimin hatırına kabul ettim o günün akşamında daha hastanedeyken söyledi hemde . Beni savunan diğer hastayada saydırdı bir şeyler .
Eşim tek çocuk , eşimin babaannesinin söylediği kadarıyla ben hamile kaldıktan sonra kayınpederime tüp bebek yapalım demiş ama o istememiş , babanne bana seni kıskanıyor diye söylemişti hatta .
Bende senin için aynı şeyi diliyorum dedim
oyyy çok fenaa.Doğumum sezaryenle oldu gece acil ameliyata alındım , hamileliğimde sıkıntılı geçmişti , sezaryen olduğum gecenin sabahına kadar annem kaldı gündüz kayınvalidem anneme sen git ben kalayım dedi , eşimin hatırına kabul ettim o günün akşamında daha hastanedeyken söyledi hemde . Beni savunan diğer hastayada saydırdı bir şeyler .
Eşim tek çocuk , eşimin babaannesinin söylediği kadarıyla ben hamile kaldıktan sonra kayınpederime tüp bebek yapalım demiş ama o istememiş , babanne bana seni kıskanıyor diye söylemişti hatta .
Bende senin için aynı şeyi diliyorum dedim
Merhaba bayanlar.Kayinvalidenizin bebeginize annecim veya annem diye hitap etmesi sizi rahatsiz eder mi? Benim kayinvalidem bebegime gel annecim,aglama annecim,annecim annecim annecim...surekli annecim,annem diye hitap ediyor.bebegimin anne ve babayi ogrenecegi zamanda boyle bir kavram karmasasi yaratmasi beni rahatsiz ediyor.siz olsaniz ne dusunursunuz?
Canım önce zoruma gidiyordu taki annemin yeğenlerimi annem diye sevdiğini görene kadar ozaman dedi adı kaynana olduğu için bizde ayıp yapıyoruz kendi annemiz yapınca normal kaynana yapınca kötü ben kayınvalideme gözümü kırpmadan oğlumu emanet ederim ama anneme edemiyorum çocuğu çok bunaltıyor bunalmıyorBen de görümcemin bebeğine annem diyorum, benim görümce dilimi anlamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?