Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

kayınvalidemin verdiği şeyi o anda midem bulansada (hamilelikten) yemeyince darılıyor...

yemek konusunda aşırı ısrarcı olması.....

ikiyüzlü davranması sinsi olması her istediğinin olmasını istemesi olması için gerekirse yalan söyleyip iş çevirmesi emrivaki yapmaya kalkması daha ne olsun ki

(C) hicbiri....

kayinvalidemle cok icli disli degiliz..zaten oda kimseye rahatsizlik vermek istemez!!

aynı benim kayınvalidem eksiği var fazlası yok

bencil olması .yalan söylemesi ,evlat ayrımı yapması ohoo saymakla bitmez neyseki ben başediyomm

hepsi ama konuşurken karşındakini esir alması benim sinirlerimi bozuyo...bu ben oluyorum tabi bide dediklerini anlasam boş konuştuğu için sadece kafa sallamaktan başıma ağrılar giriyo:)))

herşeyime karşmasi evede onun sözü geçmesi.

sankın ondan başka kımse temiz değil gibi davranması

olan biteni eşime anlatması eşimde ona anlatması

ve benim hiç suçum yokken suçsuz yere beni kırması anlamadan dinlemeden

15 yıldır bende ne sabır varmiş Allaha ' ım diyorum bu insanlara katlanıyorum ama yeni yeni değerimi anlamaya bşladı tbı beni kendinden nefret ettırdikten sonra.

Allah hepimizin yardımcsı olsun.

eşime hala bebekmiş gibi davranması,
sürekli eskilerde yaşaması,durmadan aynı şeyleri anlatması.
ısrarcı olması,sürekli kendi söylediğini duyması,kimseyi dinlememesi.
oğlumu,benim oğlum,benim çocuğum diye sevmesi.

parasına güvenmesine .... herşeyi kendinin bilmesine.....gelinleri çok sıkıp kızlarını serbet bırakmasına.....kızlarına kıyamamasına.....sürekli herşeyi papağan gibi tekrarlamasına .....bide aldığımız şeylere müdahale etmesine gıcık oluyorum
işin ilginç tarafı bunlara rağmen iyi geçiniyoruz

herşeye burnunu sokup,hiçbir şeye dokunmuyormuş gibi masumiyet numaralarına,
birilerinin arkasından konuşup konuşup ben dedikoduyu hiç sevmem demesine,
hakkımızdaki iyi şeyleri nazar değer diye kimseye anlatmayıp,hakkımdaki kötü şeyleri herkese ibret olsun ders alın diye anlatması..
Of daha olur olmaz bir sürü şey yaaa:umursamaz:

herşeye burnunu sokup,hiçbir şeye dokunmuyormuş gibi masumiyet numaralarına,
:
hah bu kısmı benımkınde de varbenneyaptımki
bunun dısında cok masum ayagına yatıp salya sumuk aglayarak tımsah gözyaslarıyla kendını acındırırken alttan alttan planlarını işletmesine..
sinsiliğine..esimin yanında beni sever görnüp yalnzken kale bile almamasına..
her zaman ezileni oynamayı cok iyi basarmasına..
kendini dünyanın en akıllısı sanaraktan gizli gizli bana yaptırım uygulamaya calısmasına..sacma sapan emrivakilerine..
herbişeyde benimle asık atmasına..nereye gitsek ardımızdan damlamasına..
esimin bi eli beni tutarken digerinden tutmasına..
kazık kadar kızını bebek yerine koyup tepemize cıkarmasına..
kendi kızlarına acıdıgı uzuldugu seylerı gelin diye bana reva görmesine..
beni sevmemesine ragmen konu komsuya benle hava atmasına..
ayy komple kendisine diyeyim de siz anlayın işte..
gerci eskisi kadar gıcık olmuyorm..iletişimi kesmek iyi geldi bana..zemuszemus
biraz da onlar gıcık olsun dimi ama

Kayınvalidemle mesafeliyimdir.Çokta hoşlanmam kendisinden ama bunları okuyunca akşam gidip anneciğim diye sarılasım geldi valla opuyorumnanaktan

daha fazlasi da var. bende benimki dul. beni su isteme geldi bu geldi.ben cok iyiyim.cok temizim cok güzelim.deyip kendini bir sey sanmasi. benim giydigim ceketin aynisi.,benzerini alip giymesii.ben eve ne alirsam.aynisini almaya calismasi.kendini hep yüksekten atmasi.beni ailemden kiskanmasi.devamli kendi sülalesini övmesi.cenesi cok olmasi.kocasida bu cok bilmisliginden birakip gitmis.cünkü cok efendi.kizida ayni görümcem yasi gecti hala bir koca bulamadi.bazen beni oturtup su huyunu begenmiyoruz bu huyunu,burda böyle yapcan surda söyle..yüzüme karsi.kimse katlanamz.baslarina buyruk. simdilerde fazla icli disli olmuyom.onlarla ugrasacak halim yok. ortam gerilmeye basladimi isim var diyom cikip gidiyomopuyorumnanaktan klava:

aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…