Kayinvalidenizle araniz nasil

Bizim aramız baya iyi benim kv çok iyi niyetli bilmiyorum bende kucuk evlendıgım ıcın onu anne yerıne koydum o da benı kızı gıbı sever asla kırmaz ıs guc beklemez kıskanclık yapmaz kızına ne alırsa bana da alır uyusam ustumu orter hiç bı kalp kırıklıgımız olmadı bugune kadar
high level nazar is loading :KK53: yarınki başlık kv me bişey oldu :confused:

kayınvalidem cok tez canlı herşeye müdahele eden birisi ama anlaşıyoruz seviyorum 2 yıl oldu anne kız gibiyiz çok şükür 😄

Bu mesafe mi sizce? Maşallah insaflıymışsınız kv ye karşı.
öyle deme bacım, kv aralarına yatmak istemiyorsa mesafeli sayılıyor demek ki :confused: gerçi bu arkadaş öyle bir durumda bile " haftada sadece 2 kez bizimle yatmasına izin veriyoruz , mesafeyi koruyoruz " diyebilir gibi geldi bana :rolleyes:

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Ben iyi geçinirim. Çünkü herkes sınırını bilir. Sınırıma müdahale edecek olursa da seti çekerim anlar orda durur.

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Kayınvalidem ile aram çok iyi
Ama ariyor muyum telefonda mi konuşuyorum hayır
Çünkü telefonda konuşmayı sevmem aramam sormam

Çok nadiren telefonda konuşuruz.

Çok iyi anlaşırız
Bı yanlış tavır ve tutumu hiç olmadı aksine hep övgü ödüllendirme ile karsilastim

En azından şimdilik böyle ☺️

Nisanliyken aramızda bir nevi güç savaşı vardı. Herşeye karışıyordu. Eşime açık ve net bu şekilde devam ederse nişanı bozacagimi soyledim. Hiç geri adım da atmadım . en başta hiç taviz vermeyince zamanla kendisine cekiduzen verdi. Şuan pamuk gibi. Nazar değmesin. Her gün muhakkak arar. Bir iki kez onların memleketine taşınmamız icin yol yapmaya çalıştılar. Bende madem öyle benim memleketime gidelim dedim. Eşime en başta söyledim ne benim ne senin ailenle aynı yerde yaşamı az diye. O da sağolsun huzuru bozacak şeyler yapmadi

Aramızda şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı.Çok mıç mıç da değiliz.İyiyiz şükür beni sevdiğini hissettiriyor.Arada patavatsız ama napalım o da öyle bir insan😂

Biz çok iyiyiz.. Arada takışıyoruz ama olur o kadar olur 😊 geçiyor hemen...hiç küsmedik bu zamana kadar hiç kavga da etmedik..

Olay su nisanliyken bize geldiğinde falan kızardı annem yani kaynanam bi sacini bi ac hava alsin falan diye 😂 nisan zamani deli etti beni acil bir günlük falan diye bakti kabul etmedim kızdm demedi düğünde falanda artk 😂
var mi daha boyle cahillikler ya :kızgın: bir gunluk ac vs.. o gun gunah yazilmiyor sanki.. ne olacaksa sadece o gun acinca.. kapali begenmis begenen.. nisan dugun gunu acilacaksin.. sacmaligin daniskasi.

2.5 senedir evliyim evlendikten 1 ay sonra konuşmayı kestim bi dönem düzelir gibi olduk şimdi tamamen koptuk. Nefret ediyorum kendisinden. Aynı apartmandayız bir de:KK14:

Back
X