Aranızdaki muhabbete bağlıArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
iste boylelerini keseceksin ya..bu isler icinden gelmeli oyle degil mi? yani formalite icabi ariosan zaten ne kiymeti kaliyor dimi? ay nefret ediyorum boyle eslerden.Haftada 1-2 aramaya calisiyorum o da 1-2 kere arar.Bazen aramayi unuttugum oluyor,annesi ogluna sitem edince esim aninda 'annemi en son ne zaman aradin' diye benimle tartisiyor
Ben de nefret ediyorum bu huyundan. Zaten böyle yapmasalar içimden gelerek arayacagim ama zorla olmuyoriste boylelerini keseceksin ya..bu isler icinden gelmeli oyle degil mi? yani formalite icabi ariosan zaten ne kiymeti kaliyor dimi? ay nefret ediyorum boyle eslerden.
o ararsa arar arada ben hiç aramamArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
3 yıllık evlyimArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?