Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?

Anlasiyorsaniz, frekanslar uyuyorsa, uymasa bile saygiden hormetten, gorusulmeli. Annemden biliyorum, iki ay once dugunu olan gelinimizle sik sik yazisiyorlar konusuyorlar, annem okadar mutlu oluyorki, anlatamam.
Hep diyorum bu KK'da, yine diyorum, esinizle uzun vaadede mutlu olmak istiyosaniz, ailesiyle iyi gecineceksiniz.

Haftada 1-2 aramaya calisiyorum o da 1-2 kere arar.Bazen aramayi unuttugum oluyor,annesi ogluna sitem edince esim aninda 'annemi en son ne zaman aradin' diye benimle tartisiyor
iste boylelerini keseceksin ya..bu isler icinden gelmeli oyle degil mi? yani formalite icabi ariosan zaten ne kiymeti kaliyor dimi? ay nefret ediyorum boyle eslerden.

İcimden geldiği zaman arıyorum. O da genelde torununu ozleyince veya hasta filansa durumunu merak edince arar ya da bir haber verecekse arar.

Baslarda sık aramıyorum diye sitem ediyordu sonra ne kadar meşgul olduğumu gördü artık birsey demiyor. :) Gerci suan ogluma baktiklari icin son 8 aydır haftanin 3 günü beraber yaşıyoruz. İlerde nasıl olur bakalim. Ben konusmaktan cok yazmayi seviyorum isin aslı.

iste boylelerini keseceksin ya..bu isler icinden gelmeli oyle degil mi? yani formalite icabi ariosan zaten ne kiymeti kaliyor dimi? ay nefret ediyorum boyle eslerden.
Ben de nefret ediyorum bu huyundan. Zaten böyle yapmasalar içimden gelerek arayacagim ama zorla olmuyor

Bes yildir ben hic aranmadim ben canim isterse ararim oda cok nadir zaten hafta da bir on gunde bir goruyom kendisini haz etmem kendisinden pek.

Haftada bir kaç kez arar gider geliriz.Bu iletisimle alakalı sanırım..Aramız iyidir ondan sık sık konuşuruz.

ben pek aramam genelde o arar ama çok sık değil haftada bir , iki taş çatlasa üç

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
3 yıllık evlyim
ilk evlendiğimde haftada bir iki kere ben arardım , anne diye büyüğüm diye.
böyle bir sene geçti; anne arada sen de ara dedim ,
hiç aramadı , eşimi de beni de hiç aramadı

artık son iki yıldır da ben hiç aramıyorum, o da aramıyor
denge boyle kurulu:)
bayram seyran arar kaparım

Eski kayınvalidem tam bir pislikti, 2 gün aramasam oğluna şikayet ederdi, ne kadar yoğun çalıştığım umrunda bile değildi. Sürekli kavga ederdik bu yüzden.

Şimdiki eşim melek. O sebeple 2-3 günde bir arıyordum annesini. Severim de aslında özünde iyi bir kadın. Ama beni beğenmiyor, oğluna layık bulmuyor. Belki oğlunun ilk evliliği olduğundandır diyorum bazen. çooooookkkk bilmiş, soyları taaaaaa saraya dayanıyormuş. Hep onlar görgülü hep onlar bilgili... Ağzımı açsam ne biliyorsun ki gibi imalar yapıyor. 2 üniversite mezunu, mühendis 2 anadili kendi dilim gibi konuşan bir kadınım. Yabancı şirkette iyi pozisyonla çalışıyorum ve her ay yurtdışı seyahatlerim olur.... Ailemde okumuş üniversite mezunu görgülü insanlar. Yani anlayamıyorum bu tavrını...
Benim de canıma tak etti bu küçümsemeleri, kocamı seviyorum, o zaman en güzeli mesafeli davranıp sadece oğluyla konuşurken selam söylemek. Zaten ayda bir iki haftada bir görüşüyoruz. Tek aradığım zamanlar artık oğlunun yurtdışında olduğu zamanlar. O da beni o zamanlar arıyor zaten sadece (eşim de 2-3 haftada bir yurtdışına çıkıyor) konuşmalar resmî, sanırım o da sezdi durumu ama fırsatını bulduğunda gol atmaya devam ediyor
Ne gerek var anlamıyorum buna. Gerçekten çabaladım, bir önceki evliliğimde küçüktüm ama bunda gerçekten çabaladım. Demek ki olmayınca olmuyormuş.
Sanırım eşimde durumu farketti ki asla sormaz araya girmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…