Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

:)) Yenimi evlisiniz acaba?

Ayda bir arıyorum
Oda eşimin hatrına
Benim annemleri haftada bir arar
Eşime mahcup olmayım diye ayda bir aramak zorunda hissediyorum
Mümkün olsa engellerim :))

haftada bir mutlaka olur.2 yi 3 ü bulur bazen.
ben babamla daha çok konuşurum.
o daha çok arar beni ,bende onu.
geçen konuşurken baktım kayinvalidem yanında "anne sen nasılsın dedim"
iyiyim siz konusuyorsunuzda size bakıyorum dedi.
k.babam iki üç güne sesini duymazsam özlerim kızım der.o yüzden en az haftada bir yani.
dengeyi kurmak lazım aranızdaki sevgiyle saygıyla orantılı olarak.

3 yıllık evliyim. Hemen hemen her gün arar, konuşurum. Olur da iki gün aramazsam, o arar beni. Severim eşimin ailesini.

Deli misin sen yaaaa... sık sık konuşmak mı aslında makbul olanı hiç konuşmamaktır ama ille de konuşcam diyosan bayram,kandil gibi özel gecelerle sınırla...

Hergün arıyorum :) öğleye kadar kim önce kalkarsa o arar doğrusu 4 yıllık evliliğimde bi kötü söz yada hareketini görmedim saolsun kızı gibi sever sayar oda benim için kendi annemden farksızdır

Hemen hemen hergün ara sira kirginliklarimiz olsa da annemden daha fazla ararım ve ararlar k,ped erime beraber. .biraz frekans biraz da benim kimseye küs kalamama huyumdan

Arıyordum, sonra bı ara unutmaya basladım . Esıme neden aramıyor demıs , bende o neden aramamıs dedım
Aramıyorum sımdı ısımız dusunce o benı, ben onu arıyorum
zaten sık gorusuyoruz annem degılkı dertleseyım

Haftada 1-2 aramaya calisiyorum o da 1-2 kere arar.Bazen aramayi unuttugum oluyor,annesi ogluna sitem edince esim aninda 'annemi en son ne zaman aradin' diye benimle tartisiyor[/QUOTE
Bayılıyorlar gelinlerini suçlu duruma düşürmeye

Valla evlendiğim zaman annem gibi seviyordum ama oğlunu kıskandı yakıştıramadı beni oğluna resmen kocasıymış gibi görüyordı oğlunu benden kıskanıyordu yanındayken eşim benden öylr uzak oturuyorduki annesi kıskanmasın diye ben genede görmezden geliyordum çocuğum olduktan sonra herşeyr karışmaya oğluna şikayet etmeyr başladı 2 saat oturup kalkıyorsak neden az oturuyorsunuz neden kalmıyosunuz hep bir şikayet ve memnunşyetsizlik yaklaşık 2 aydır araya mesafe koydum bu aefer eşimi arayıp acıtasyon yapıyor dolduruşa. Getiriyor umrumda değil eşim bu duruma üzülüyor ama bana birşey diyemiyor anneşsnşn bana kötülük yaptığını kabul etmiyorsa da anlaşamadığımızın farkında sanırımki bana tepki göstermiyor

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
eğer ki yüz verseydim eminim hergün arar hatta evimden çıkmazdı maalesef öyle biri çünkü belki size yanlış gelecek ama ilk zamanlar çok arıyordu bende açmıyordum sonra da duymadım işim vardı görmedim vs. diye geçiştiriyordum.Artık önemli bir durum olursa arar,yoksa ara da whatsapp tan hal hatır sorar

Ya benimki 1 aylık evliydim bana kalmaya geliyordu yüz vetdim başta sonra evimden çıkmadı şimdi mesafe kıydum kötü oldum ama banane sen en iyisini yapmışsın yüz vermeye gelmiyo bunlara

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Değişiyor ruh halime göre. Eğer özel bir sebep yoksa hal hatır sormak için genelde haftada 1 defa ararım. 2 hafta aramazsam fırçalamak için arar ya da oğlunun yanında tüm şirinliğiyle ince bilek beni hiç aramıyorsun kırılıyorum der. İçimden gelerek aradığım çok nadirdir. Bıdı bıdı etmesin diye arıyorum çoğunlukla.

Ya benimki 1 aylık evliydim bana kalmaya geliyordu yüz vetdim başta sonra evimden çıkmadı şimdi mesafe kıydum kötü oldum ama banane sen en iyisini yapmışsın yüz vermeye gelmiyo bunlara
Benim kv. nişanlıyken evin anahtarının onda da olmasını istiyordu ben tabi kıyameti kopardım ne münasebet diye düşün durum ne iken nerelere getirdim,çok emek verdim çok

7 sene boyunca hep ben aradım toplamda 5 defa falan ancak aramıştır beni.. tabi kavgalar tartışmalar terbiyesizlikler derken haftada bir 2 haftada bir derken 2 aydır ne görüşüyorum ne konuşuyorum ne de arıyorum.. ohhh mis.. oğlanı da babası arada götürüyo görüyolar.. velhasılı sık görüşmek hiç iyi bi şey değil.. mesafeli ve tatlı ilişki tadından yenmiyor :))

Benim kv. nişanlıyken evin anahtarının onda da olmasını istiyordu ben tabi kıyameti kopardım ne münasebet diye düşün durum ne iken nerelere getirdim,çok emek verdim çok
En iyisini yaptın keşke bende baştan beri suratsız soğuk gelin olsaydım da bunları yaşamasaydım. Benimki anahtar istmeedi ama 2 günde bir kalmaya geliyordu aynı muhitteyiz birde düşün yani yeni evliyken bizi tek bırakmıyordu birgün çocuk muhabbeti açıldı bende çocuk için yalnız kalmak gerekir dedim :) genede tınlamadı yüzsüz karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…