Sizin çocuğunuz var mıydı merak ettimDaha önce de söylemiştim.
Günde bir kaç defa ararım hem kendi annemi hem kayınvalidemi.
Çok sever sayarım.
İyi olduklarını duyunca mutlu oluyorum ben.
Doğumdan sonra daha farklı oluyor herşey emin olHafta içi ziyaretine gidiyoruz yarım saat filan o yüzden sık aramam ama gidemediysek haftada bir iki ararım bazen canım ister her gün ararım o arar öyle
Nasıl farklı oluyor daha mı sık görüşüyorsun daha mı azDoğumdan sonra daha farklı oluyor herşey emin ol
sağolsun beni oğlunu sevdiği gibi sever :) uzaktayız o ister hergün konuşalım ama iki güne en geç üç güne bir konuşuruz..bazen o bazen ben ararım.Denge herşeyde en güzelidir :)Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Yarim saat oturma nasil oluyor yav biz gittikmi bes alti saat daraliyorumHafta içi ziyaretine gidiyoruz yarım saat filan o yüzden sık aramam ama gidemediysek haftada bir iki ararım bazen canım ister her gün ararım o arar öyle
Bende mıç mıç değilim, eltim herşeyine onu katar günde üç dört defa arar akşamları uğrar şirinlik abidesi. Bu biraz ilişkiye bağlı, kayınvalidem bizlere karışmaz,eşimin tarafının da aile bağları gayet güzel. Aynı şehirdeyken haftalarca aramamazlık yapacağımı sanmam zaten ben aramasam o arar nasılsın diye sorar.Ben 2 senedir aramıyorum. Ilk sene aradığıma da çok pişmanım mesafe en iyisi
Doğumdan sonra kayınvalideler kayınbabalar insanı bebek konusunda bıktırdıkları için insan gittikçe uzaklaşıyor görüşmeyi bırak aramak dahi istemiyorNasıl farklı oluyor daha mı sık görüşüyorsun daha mı az
He valla yarım saat gördüm kaçtımYarim saat oturma nasil oluyor yav biz gittikmi bes alti saat daraliyorum
çok şanslısın eşin en diyor bu duruma?En son 2 sene once aramıstım
Hıc gorusmem
Umarım hep iyi olursunuz,Bende mıç mıç değilim, eltim herşeyine onu katar günde üç dört defa arar akşamları uğrar şirinlik abidesi. Bu biraz ilişkiye bağlı, kayınvalidem bizlere karışmaz,eşimin tarafının da aile bağları gayet güzel. Aynı şehirdeyken haftalarca aramamazlık yapacağımı sanmam zaten ben aramasam o arar nasılsın diye sorar.
Yok bizim çocuğumuz.Sizin çocuğunuz var mıydı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?