Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

Hafta içi ziyaretine gidiyoruz yarım saat filan o yüzden sık aramam ama gidemediysek haftada bir iki ararım bazen canım ister her gün ararım o arar öyle

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
sağolsun beni oğlunu sevdiği gibi sever :) uzaktayız o ister hergün konuşalım ama iki güne en geç üç güne bir konuşuruz..bazen o bazen ben ararım.Denge herşeyde en güzelidir :)

Benim kaynanam hergün arıyor..Hergün hergün de olmaz bıktım artık..Konusak bişey yok..Ee nasılsınız iyimisiniz oğlum kaçta kalktı işe kaçta geldi..Ee daha daha nasılsınız..Sinir oluyorum..Kendi annemle 3-4 günde bir konuşuyorum..

Ben 2 senedir aramıyorum. Ilk sene aradığıma da çok pişmanım mesafe en iyisi
Bende mıç mıç değilim, eltim herşeyine onu katar günde üç dört defa arar akşamları uğrar şirinlik abidesi. Bu biraz ilişkiye bağlı, kayınvalidem bizlere karışmaz,eşimin tarafının da aile bağları gayet güzel. Aynı şehirdeyken haftalarca aramamazlık yapacağımı sanmam zaten ben aramasam o arar nasılsın diye sorar.

Umarım hep iyi olursunuz,

Ben aynı şehirdeyim ama ne aramak ne de görüşmek içimden gelmiyor,eşimle aram bozulmasın diye mecburiyetten görüşüyom çünkü bana çok çektirdiler çok zor hayatım

Kv genelde ben aradım ılk evlendıgımız sıralar. 22 aylık evlıyım . bende haftada bır ya da ıkıgun arardım. konusmayı kısa keserdı. ben aradıgımda konusalım anne ısın mı var derdım hep ama o dakıka yazıyor dıye kapatmak ısterdı. ya da konusmak ıstemıyordu cunku dakıkalı degıl faturalı dıye her seferınde soylerdım. konusmak ıstemedıgını dusunup aramamaya basladım. artık o da arıyor benı. haftada ıkı defa anca konusuyoruz bazen bıraz daha fazla ama konusmalar 15-20 dakıka suruyor.

haftada 2-3 bazen günde 3, değişir.. genellikle o arar, bilir benim çok meşgul olduğumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…