kayınvalidesi dul olan arkadaşları bekliyorum yardımm!

janet_

Zombican'ın annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.518
0
66
İzmir
arkadaşlar kayınvalidem dul ve eşime çok düşkün, herşeyime müdahele ediyor,despot hep kendi dedigi olsun istiyor,evim ayrı olmasına ragmen kabus gibi üstümde ya

benin kayınvalidemde dul ama eşime düşkün değildir...
senede 1 falan görürüz yüzünü:82:

arkadaşlar kayınvalidem dul ve eşime çok düşkün, herşeyime müdahele ediyor,despot hep kendi dedigi olsun istiyor,evim ayrı olmasına ragmen kabus gibi üstümde ya

Böyle bir durumum yok Allah ikisin de ömrünü sağlıklı sıhatli etsin.
Ancak zor bir durum, yani dul olması değil aşırı karışması çok sıkıntı yaratan bir olaydır.
Ne tür müdehaleleri var örnek vermeniz mümkün mü?

En büyük fobilerimden biri...:17:
Heyecanla topiği takip edeceğim!!!:26:

Evet benimki dul; hayırdır dedim başlığı görünce başgöz mü edecek acaba ?:55:

Şaka bir tarafa dul olmasının çok büyük bir faktör olduğunu düşünmüyorum.

Yani kayınpederiniz hayatta olsaydı da durum farklı olmayacaktı bana kalırsa.

Benimde kayinvalidem dul, ama hayati cok seven birisi. Hep ileriye bakar.
Bizlere hic vakti yok, kadin derneklerinde aktif calisir, Kadiköy`de yapmadigi hizmet yok.
Onun icin onunla gurur duyarim hep.
Kadinlarla toplanip yardima muhtac kadinlara yardim etmekle mesgul, kendisiyle cok barisik, sen sakrak birisi.
Bence bununla kaynakli bir olay, eger bir insan kendi hayatini yönetemiyorsa baskalarina yük olurlar.
Ise yaramayan insanlar baskalarinida mutsuz etmek ister, ama kendisiyle mutlu olan, baskalarina ihtiyaci olmaz bu hayat`ta.
Onun icin onu cok seviyorum, yerim ben tontonumu...bugünde kermesi varmis ordaymis.:54:

düşünün kayınvalidemin evine gelini olarak ilk kez gidiyorum ,evde bütün arkadaşları davetli herkes benim gelmemi bekliyor başka şehir bide ben 13 saatlik yoldan gelmişim evine yorgunmuyum açmıyım sususmuyum uyucakmıyım bunları düşünmez arkadaşlarına hizmet ettirdi o yorgunlıugumla tabak getir bardak götür bulaşık yıka oldu akşam ,beni hiç nişanlımla baş başa dışarı çıkarmaz çıksak arar yemek yedinizmi arar nerde kaldınız arar teli kapatır bu saatte dışardasınız diye,neyseee bunu geçtim ben evine adım attım bizde adettir gelin eve ilk defa geliyosa ya bir bilezik takılır durumu yokda altın takılır boş çıkmasın diye,kadın önemsemedi bile beni ,ve naptı dersiniz kızıda geldi o gün,gittiler odaya kapandılar içerde misafir varken sonra bir çıktı ,takmış takıştırmış kolye küpe künye takımı alınmış hatuna odaya geldi nasıl begendinizmi dedi ama ben şoklardayım annem şokta sanki gelin o ben kayınvalideyim hayırlı olsun demekten başka bişey yapamadım

Ne yapsanız fayda etmiyor böyle insanlara. İyisi mi sorun yaşamamaya bakın. Takılmamaya, önemsememeye çalışın. Yoksa sizi kızdırmak için elinden geleni yapacaktır.
Ve asla eşinize onunla ilgili kötü konuşup da eşinizle de aranızı açmayın. Nasıl olsa yapılanları farkedecektir zamanla

ben evine gittigimde hemen kafasını bogazını sarar ayy hastayım ay ölüyorum biz dışarı çıkarız iyileşir hemen biz gelicegimiz zaman tekrar aynı pozisyona sokar kendini maksat herkes ilgilenecek kendiyle ,geçen gün aramışlar beni görümcemle çarşıya çıkmaışlar ee canım gelinligin içine giyecegin çamaşırını alcazda bedenin kaçtı senin? allah allah dedim ben acizmiyim bu kadar begenemicek kadar hem sizin ne haddinize iç çamaşırım bende uygun dille aldıgımı söyledim gerek yok almayın dedim ama yine çamaşır almışlar bana o da pazar malıdır kesin,ellerinden gelse çantamıda pazardan alcaklardı gittim en iyi magzadan seçtim bozuldular ana kız tuhaflar

bir kaç defa eşime annen ablan böyle yapıyor bak haz etmiyorum bu davranışlardan dedigim zaman bana tek dedigi şey sen ailemi istemiyorsun ,kendi kendime dedimki şikayet ettigin kişiye bak!sonra aklımı başım atopladım artık bişey demiyorum allah islah etsin ikisinide diyorum benden uzak olsun allah yakın

OFF DUL KAYNANAYLA UĞRAŞMAK ZOR AMA ALLAHTAN benimkilerin arası soğuk.
öyle vıcıklaşma falan yok yani..

ama yinede karışamktangeri kalmıyor...:39:

oglumdan ayrılcam tek napcam ben diye aglıyo vahlıyo ramazanı yalnız tutcam diyo evlenince balayına gidene kadar kendinde yiyip içeçekmişiz emir verdi validesultan

Benim kayınvalidem dul olmamasına rağmen aynen senin anlattığın gibi..Birde üstelik bizde kayınpeder de öyle....Ya varya bi arkadaşın dediği gibi hiç bişi bekleme,beklediğin sürece üzülürsün...Benim tarafımından test edip onaylanmıştır...Benimkilerin söylediği şeyleri 40 göbek yabancı söylemezdi,bende madem öyle dedim,benim için onlar artık 40 göbek yabancı...:68:

allah yardımcın olsun,işin çokkkkkkkk zorrrrrr
herşeye hazırlıklı ol önünde zor yıllar olucak

benim rahmetli kaynanamda duldu eşime çok düşkündü eşimde annesine tabii:31:
bana pek karışmazdı ama sürekli beraber olalım isterdi bu sebepten yeni evliyken sık sık gittik oraya sonra ben daha az gitmeye başladım ama bundan da şikayetçi oldu gelmiyorsun gitmiyorsun diye :97:
seninki eğer herşeye müdahale ediyorsa işin daha zor umarım eşin çok anneci değildir :40:

ben bu kadına nasıl davranıcagımı inanın bilemiyorum bilmekte cidden istemiyorum ya

Back
X