• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesi ile aynı evde oturanlar:( çok daraldım

hayalmhayal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
5
0
6
35
İstanbul
kızlar yardım napıcağımı bilmiyorum 1 yıldır evliyim kayınvalidem ile aynı evde oturuyoruz ve ben bundan çok rahatsız oluyorum artık evlenmeden önce herşey farklıydı iyi davranmalar sıcak olmalar fakat şimdi sanki bir kuma.ilk başta hatayı yaptım aynı evde oturmayı kabul ederek.lütfen yardım edin arkdşlr psikolojim çok bozuldu eşim önceleri anlıyordu şim hiç anlamıyor hep anneci herşeyi bend bekliyor kayınvalidem hep kendi istediği olsun benim dediğim olcak diyen bir tip herşeye karışıyor burnunu sokuyor eşimle 1 yıldır doğrudüzgün hiç başbaşa kalabadık.ve ben bu yüzden eşimle çok tartıştım beni hiç anlamıyor ben bişeyler anlatınca hep annesini haklı buluyor yalnız tek başına bizden başka kimsesi yok diyor sanki yaşlı bir kadın genç benden sağlam.çok bunaldım eşimle knştm çok kararsız bir kere ayrı ev dediyse belki 100 kere beraber oturalım demesi yokmu beni deli ediyor.eşimde beni anlamıyor artık kayınvalidemi hergün her dk görmekten bıktım çekilcek biri değil dayanamıyorum napıyım kızlar sizce beklemelimiym yada eşimle knşup boşanmayı bile düşünüyorum.kendi ailem bulunduğum şehirde değil onlardan uzakta bir garip kuşup yalnızım çok yalnız lütfen yardım

Eşini ikna etmekten baska caren yok, eger bosanmayı dusunuyorsan blof yapmayi dene yinede annem diyorsa ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Başka yok yok malesef :(

bende aynı fikirdeyim 1 yıl çekilmiyor diğer seneleri düşünemiyorum offf off
eşime blöf yaptım önceleri anlıyordu fakat öyle bir annesi varki duygu sömürüsü demogojiyaparak oğlunun beynini yıkıyo anne babsı ayrı bakmuş büyütmüş birde görümce var sinsi yılan hergün bizdelerdi hergün evliliğml anlıyamdm onlrn yüzünden sanki kocamla değilde onlarla evlendm.napıcağmı bilmiyorum psikiyatri çok iyi olur bu durumda çekimiyor eşim anneaine düşkün senide istiyorum seviyorum diyor sevmekle olmuyorki kardeşim bi çaba fedakarlık yokkkkkkkkk

Ya çok zordur aynı evi paylaşmak,insan yeri geliyor kendi annesiyle ters düşüp tartışıyor,değilki kayınvalidesiyle tartışmasın.
Eşinizle konusun diycem,ama zaten sizi dinlemiyormuş.
Size tavsiyem bu sorunların içinde kesinlikle hamile kalmayın.

bende aynı fikirdeyim 1 yıl çekilmiyor diğer seneleri düşünemiyorum offf off
eşime blöf yaptım önceleri anlıyordu fakat öyle bir annesi varki duygu sömürüsü demogojiyaparak oğlunun beynini yıkıyo anne babsı ayrı bakmuş büyütmüş birde görümce var sinsi yılan hergün bizdelerdi hergün evliliğml anlıyamdm onlrn yüzünden sanki kocamla değilde onlarla evlendm.napıcağmı bilmiyorum psikiyatri çok iyi olur bu durumda çekimiyor eşim anneaine düşkün senide istiyorum seviyorum diyor sevmekle olmuyorki kardeşim bi çaba fedakarlık yokkkkkkkkk

Valla ne diyim Allah yardimcin olsun nelerden rahatsizsin anlat rahatlarsin hemde yorumlarla yonlendirilebilirsin

Konularima bakarsan bende ne b..k yiyecegimi sasirdim cocugun yoksa ertele ve umarim calisiyosundur

aynı fikirdeyim anne olmayı çok istiyorum ama çocuğum zarar görmesin diye düşünemiyorum ilersini göremiyorum eşimle konuşmayı düşünüyorum tekrar kabul etmetmezse seviyorum ama mutlu olmadıktan evinde huzurun olmadıktan sonra çok iyi anladımki sevmek fedakarlık yapmak hep kadın çaba sarfetsin fayda etmiyor kafasızlığıma yanıyorum nasıl böyle bir hataya düştüğüm için
nasıl ikna edebilirim benim gibi bu kaderi paylaşıp kocalarını ikna eden arkadaşjlar çözüm nasıl

yahu niye kabul ediyorsunuz zaten bunu anlamıyorum ev evin üstüne olucaksa kendi evinizde oturun niye evleniyorsunuz :ssz: işiniz zor kocanızla konuşun çok istiyorsa anasıyla otursun ömür boyu :51:

tek başınasıysa bırakmakta dopru olmaz bide erkeklerin anası çok kıymetlidir karıyı bırakır anayı bırakmaz hiç tartışmaya girme huyuna giderek kabul ettir. bence tek çare altlı üstlü bi evde oturmak dubleks gibi imkanınız varsa

Al bavulunu çek git memleketine..
Eşin ayrı ev açana kadar da dönme!
Gençsindir muhakkak yazık etme gençliğine..
Giden bir yıl olsun, gerisini kurtarmaya bak..

Diyorumki hadi ılımlı olayım,bi düzgün cevap vereyim ama yok arkadaş böyle konu gördümmü kızıyorum işte
yahu kendi kendine kabul etmişsin,kocanı bile ikna edemiyorsunki biz nasıl yardım edelim.
Baştan ne diye kabul edilir ki bu durum,ben hiç anlayamıyorum bunu,evlilik kendine ait bir evin eşin ve kendine ait karar ve sorumluluklarının olduğu bir kurumdur,bırak evi senin kendine ait bir kocan bile yok anlattığın kadarıyla ,eşin senden biraz olsun çekinmeli ve korkmalı ,o gözdağını zamanında vermeliydin ,adam biliyo şimdi senin zayıf olduğunu kabul etmiyor haliyle.vallahi ne denir bilemedim,ayıl bayıl,delir filan ,psikolojin bozuk numarası filan yap ,belki blöfünü yer kocan.

ayni evde yasammayi kabul etmissiniz
ne bekliyordunuz cok merak ettim
ayrica hep söylerim
evlenip eslerine anne babasinin evine getiren erkeklere saygi duymuyorum

kızlar yardım napıcağımı bilmiyorum 1 yıldır evliyim kayınvalidem ile aynı evde oturuyoruz ve ben bundan çok rahatsız oluyorum artık evlenmeden önce herşey farklıydı iyi davranmalar sıcak olmalar fakat şimdi sanki bir kuma.ilk başta hatayı yaptım aynı evde oturmayı kabul ederek.lütfen yardım edin arkdşlr psikolojim çok bozuldu eşim önceleri anlıyordu şim hiç anlamıyor hep anneci herşeyi bend bekliyor kayınvalidem hep kendi istediği olsun benim dediğim olcak diyen bir tip herşeye karışıyor burnunu sokuyor eşimle 1 yıldır doğrudüzgün hiç başbaşa kalabadık.ve ben bu yüzden eşimle çok tartıştım beni hiç anlamıyor ben bişeyler anlatınca hep annesini haklı buluyor yalnız tek başına bizden başka kimsesi yok diyor sanki yaşlı bir kadın genç benden sağlam.çok bunaldım eşimle knştm çok kararsız bir kere ayrı ev dediyse belki 100 kere beraber oturalım demesi yokmu beni deli ediyor.eşimde beni anlamıyor artık kayınvalidemi hergün her dk görmekten bıktım çekilcek biri değil dayanamıyorum napıyım kızlar sizce beklemelimiym yada eşimle knşup boşanmayı bile düşünüyorum.kendi ailem bulunduğum şehirde değil onlardan uzakta bir garip kuşup yalnızım çok yalnız lütfen yardım

ne yapm et eşini acilen ikna edip ayrı eve çıkın yoksa zamanla bu problemler sizi birbirinizden soğutucaktır.

canım büyük bir hata ile evlenmişsin...kv melek gibi de olsa ev ev üztüne ol-maz.
iki ucu pis deynek işin zor...ya kalıp sinir hastası olacaksın yada eşine diretip ayrı eve çıkacaksın...

kabul ettirmekten başka çaren yok ama nasıl bilmiyorum valla
kv oturdugunuz evde kalsın siz yan daireye falan taşının
yada bir kat aşagı falan
gün içinde görüşürsünüz gene ama
sonuçta akşamda özel hayatınız olur:34:

Diyorumki hadi ılımlı olayım,bi düzgün cevap vereyim ama yok arkadaş böyle konu gördümmü kızıyorum işte
yahu kendi kendine kabul etmişsin,kocanı bile ikna edemiyorsunki biz nasıl yardım edelim.
Baştan ne diye kabul edilir ki bu durum,ben hiç anlayamıyorum bunu,evlilik kendine ait bir evin eşin ve kendine ait karar ve sorumluluklarının olduğu bir kurumdur,bırak evi senin kendine ait bir kocan bile yok anlattığın kadarıyla ,eşin senden biraz olsun çekinmeli ve korkmalı ,o gözdağını zamanında vermeliydin ,adam biliyo şimdi senin zayıf olduğunu kabul etmiyor haliyle.vallahi ne denir bilemedim,ayıl bayıl,delir filan ,psikolojin bozuk numarası filan yap ,belki blöfünü yer kocan.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım ben 2 yıl oturdum. ayrı eve çıkana kadar akla karayı seçtim. en son eşime dedim ki bu sene okulum bitiyo (üni okuyodum) ister bi ev tutup mutlu mesut otururuz istersende ben gidicem sen annenlerle otur dedim.ve blöf deil gerçekti sonra ayrı eve çıktık. allahım kimseyi eşailesiyle oturtmasın.senide isteyenleri de rabbim kurtarsın. banada tekrar eynı şeyleri yaşatmasın rabbim. (amin)
bazı arkadaşlar kızmış nie beraber oturmayı kabul ettin falan demiş ama inanın insanın bi gafil anına denk geliyo. yoksa kimse gibi bende diğer arkadaşlarda istemezdi kv ile oturmayı falan. herkes kendi evinin kapısını bilsin. aile çok önemli yol gösterecek birileri olmalı. bide insan çok sevince bazı şeyleri çok düşünemiyoo.

Hele ki kv yalnız kalacaksa kabul etme olasılığı yok gibi bişey.
Moralini bozmak için değil, bügün yarın diye oyalamasın sizi onun için söyleyim dedim.
Bir bakmışsın zaman geçmiş, bebek olmuş, kv yaşlanmaya başlamış iş o zaman herşey için çok geç olur.
Baştan kabul ettiğin için pek söylenecek birşey yok.
Eşin ikna olmuyorsa diğer seçeneği düşünmek lazım.
Hayat başkasına adanmak için çok kısa. :31:

Back
X