- Konu Sahibi hayalmhayal
kızlar yardım napıcağımı bilmiyorum 1 yıldır evliyim kayınvalidem ile aynı evde oturuyoruz ve ben bundan çok rahatsız oluyorum artık evlenmeden önce herşey farklıydı iyi davranmalar sıcak olmalar fakat şimdi sanki bir kuma.ilk başta hatayı yaptım aynı evde oturmayı kabul ederek.lütfen yardım edin arkdşlr psikolojim çok bozuldu eşim önceleri anlıyordu şim hiç anlamıyor hep anneci herşeyi bend bekliyor kayınvalidem hep kendi istediği olsun benim dediğim olcak diyen bir tip herşeye karışıyor burnunu sokuyor eşimle 1 yıldır doğrudüzgün hiç başbaşa kalabadık.ve ben bu yüzden eşimle çok tartıştım beni hiç anlamıyor ben bişeyler anlatınca hep annesini haklı buluyor yalnız tek başına bizden başka kimsesi yok diyor sanki yaşlı bir kadın genç benden sağlam.çok bunaldım eşimle knştm çok kararsız bir kere ayrı ev dediyse belki 100 kere beraber oturalım demesi yokmu beni deli ediyor.eşimde beni anlamıyor artık kayınvalidemi hergün her dk görmekten bıktım çekilcek biri değil dayanamıyorum napıyım kızlar sizce beklemelimiym yada eşimle knşup boşanmayı bile düşünüyorum.kendi ailem bulunduğum şehirde değil onlardan uzakta bir garip kuşup yalnızım çok yalnız lütfen yardım