Yani svesin öyle ne var bunda,biraz duygusal yaklaşıyorsunuz bence.
Torunudur yıkamak da hakkıdır yıkamak yok dese bana gelinim ben bozulur çocuğu bırakırdım.
kayınvalidem,kayınpederim ve babamın ortak söyledikleri şey torun daha çok seviliyor oldu.ciddi söylüyorum bunu.bencede büyük konuşmayın konuşmayalımkaydirigubbakcemile5
haklısınız onunda torunu belki ama insan ehrşeyiyle kendisi ilgilenmek ister bebeğinin...
benim bugün bebeğim olsa elden ele düşmekten bana gelmez bile...
bide k.validem kendi istekleri konusunda çok ısrarcıdır naparsanız yapın bildiğinden şaşmaz...
büyük konuşmayım ama sevmek dışında ben gelinime bırakırdım heralde bebeğin herşeyini... yerimseniben
Saruboceq'e katiliyorum. Cok fazla buyutiuyorsun.
elma yalatmasinda, veya ne bileyim azicik serbet vermesinde bir sakinca yok.
ilk cocugunuz oldugu icin cok pimpirikleniyorsunuz. ama sunu da bilin ki ne kadar pimpiriklenirseniz o kadar cocugunuz hasta vs olur.
Benim de ilk cocugum ama anneme soruyorum oncelikle. terleyince sirtina bez koyma alismasin. vucudu kendi kendine teri emmeyi ve hasta olmamayi ogrensin dedi. gercekten disarida tum cocuklar atletli tshirtli pantolonlu iken eda o havalarda bile tek citcitli badi ile dolasiyordu. masallah hic de hasta olmadi.
cocugun mikroba da ihtiyaci var. bunu unutma ve rahat ol biraz. mikropla tanisacak ki vucudu bagisiklik kazansin. yoksa ilerde cok hasta olur benden soylemesi.
Saruboceq'e katiliyorum. Cok fazla buyutiuyorsun.
elma yalatmasinda, veya ne bileyim azicik serbet vermesinde bir sakinca yok.
ilk cocugunuz oldugu icin cok pimpirikleniyorsunuz. ama sunu da bilin ki ne kadar pimpiriklenirseniz o kadar cocugunuz hasta vs olur.
Benim de ilk cocugum ama anneme soruyorum oncelikle. terleyince sirtina bez koyma alismasin. vucudu kendi kendine teri emmeyi ve hasta olmamayi ogrensin dedi. gercekten disarida tum cocuklar atletli tshirtli pantolonlu iken eda o havalarda bile tek citcitli badi ile dolasiyordu. masallah hic de hasta olmadi.
cocugun mikroba da ihtiyaci var. bunu unutma ve rahat ol biraz. mikropla tanisacak ki vucudu bagisiklik kazansin. yoksa ilerde cok hasta olur benden soylemesi.
hiçkimsede burnundan kıl aldırmıyor, bulmuşsunuz çocğğunuza bakacak kadın ne güzel işte, o zaman bakıcı bulun ona baktırın
Bebeğim 3 aylık şuan.ve 1 ay sonra işe başlıcam ve çocuğuma kayınvalidem bakıcak.aileden biri bakıcağı için huzurluyum.ama kayınvalidem çok alıngan bebeğim konusunda söyledğim şeylerde alınganlık yapıyor hemen suratı değişiyor vs.işimiz zor onunla.daha başka neler neler.uyucağı sırada uykusunu dağıtmak,gürültülü iş yapmak.birde benim yapma dediğim şeyleri yapabilecek kapasitede.örneğin yeni uyandığı bir zaman,karnını doyurduktan sonra uyumak isteyen kızıma.uyumasın ama daha yeni uyandı deyen bir insan.neymiş sevecekmiş onu.aranızda böyle durumlar yaşayan varmı.paylaşalım lütfen.bende akıl almış olurum sizden.
ben oğlumu tuzlamamıştım hiç.k.validem de tuzlamamıştı.anneme sordum o nasıl oluyor diye amann bi çimdik atarsın banyo suyuna al sana tuzlama demişti:)))tabii hurafe olduğu için hiçbirimiz ciddiye almadık.oğlum da misler gibi kokar:)
bence bu kadar kafanıza takmayın.torun sevgisi gerçekten çok çok farklı oluyor onlar için.
sizde keyfinize bakın bu arada kendinize eşinize evinize vakit ayırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?