işe başlayalı 1 ay oldu.çok şükür alıştık çalışma programıma.kızım ve ben birbirimizi özlüyoruz tabi.ama akşamları güzel vakit geçiriyoruz.o mutlu bende mutluyum.
Kayınvalidemi yazsam sayfalar yetmez.çocuğum ve eşim için susuyorum.yoksa çoktan ağzımı açmıştım.anlatayım size..
Içimi boşaltmam lazım,anlatacak kimsem yok.susa susa şiştim.dinliyorum onu ama ben gene kendi bildiğimi okuyorum o ayrı tabi...kızımın ellerini silicez bir gün ıslak mendil çıkardım işimiz acele hemen silelim diye...kayınvaldem... Aaaaaaaaa ben silmem onla kızımın elini diyor bana.ben bir güzel sildim tabi.gitti arkamdan bezle tekrar sildi. Benim yaptığım bişeyin üstüne çok yapar böyle...bezini söyle bağla,bezlerini bence böyle diz..bunu böyle koy bence..lavaboya o tabağı akşamdan mı koydun..bek böcek yapar ama..makinaya böyle at.tersini çevir kısa programda yıka(bugüne kadar ben bilmiyorum çünkü nasıl yıakanır çamaşır)
kullandığım deterjan markasını söylemiştim ona daha önceden...gecen gün diyor bana kızıma yeni bri deterjan buldum çok güzel...adı ne..benimkinin aynı...öyle tutma...bezini gevşak bağlamışsın..çocuğun bulunduğu ortam çok temiz olmalı...her hafta bir kadın şart temizliğe bu eve...lafta söylüyon madem öyle çağır sen öde parasını bakalım..herkezin temizlik tarzı kendine özeldir.ben 1 kere silerim sen 2 silersin.ben pnceredn başalrım sen yerden..diymi ama.ben pismiyim yani..kendi ev düzenini bana oturmaya çalışıyor...kendi evimde iş yaparken ama bunu böyle yapmıyım kayınvalidem şöyle der,aman bunu buraya koymayaım laf söyler bir hal aldım.her adımımda onu düşünür oldum.kendi evmimde yabancı oldum.o söyleyince iyi,ben söyledğimde hemen alınır hemen.suratı asılır.herşeye karışıyor herşeye..
işe başlayalı 1 ay oldu.çok şükür alıştık çalışma programıma.kızım ve ben birbirimizi özlüyoruz tabi.ama akşamları güzel vakit geçiriyoruz.o mutlu bende mutluyum.
Kayınvalidemi yazsam sayfalar yetmez.çocuğum ve eşim için susuyorum.yoksa çoktan ağzımı açmıştım.anlatayım size..
Içimi boşaltmam lazım,anlatacak kimsem yok.susa susa şiştim.dinliyorum onu ama ben gene kendi bildiğimi okuyorum o ayrı tabi...kızımın ellerini silicez bir gün ıslak mendil çıkardım işimiz acele hemen silelim diye...kayınvaldem... Aaaaaaaaa ben silmem onla kızımın elini diyor bana.ben bir güzel sildim tabi.gitti arkamdan bezle tekrar sildi. Benim yaptığım bişeyin üstüne çok yapar böyle...bezini söyle bağla,bezlerini bence böyle diz..bunu böyle koy bence..lavaboya o tabağı akşamdan mı koydun..bek böcek yapar ama..makinaya böyle at.tersini çevir kısa programda yıka(bugüne kadar ben bilmiyorum çünkü nasıl yıakanır çamaşır)
kullandığım deterjan markasını söylemiştim ona daha önceden...gecen gün diyor bana kızıma yeni bri deterjan buldum çok güzel...adı ne..benimkinin aynı...öyle tutma...bezini gevşak bağlamışsın..çocuğun bulunduğu ortam çok temiz olmalı...her hafta bir kadın şart temizliğe bu eve...lafta söylüyon madem öyle çağır sen öde parasını bakalım..herkezin temizlik tarzı kendine özeldir.ben 1 kere silerim sen 2 silersin.ben pnceredn başalrım sen yerden..diymi ama.ben pismiyim yani..kendi ev düzenini bana oturmaya çalışıyor...kendi evimde iş yaparken ama bunu böyle yapmıyım kayınvalidem şöyle der,aman bunu buraya koymayaım laf söyler bir hal aldım.her adımımda onu düşünür oldum.kendi evmimde yabancı oldum.o söyleyince iyi,ben söyledğimde hemen alınır hemen.suratı asılır.herşeye karışıyor herşeye..
benim kayınvalidemde çok iyi bir insan,beni sever.bişeyler yapmaya çalışır.ama çok bilmiştir,herşeyi kendisinin en iyi yaptığını düşünür ve herkezin onun mantığında olmasını ister.örneğin kapı komşumun kapısının önünde terlikleri var,apt içinde onu giyip komşuya yada bana geldiği oluyor ama sende 3-4 kere diyelim.evet bende hoşlanmam kapı önünde terlikten toz olur,böcek olur vs.kayınvalidem benim evimde bakıyor kızıma.tutturdu söyleyelim ona bize gelirken o terliklerle girmesin evde bebek var.evet haklı bende tasvip etmiyorum ama,nasıl söylenir a dostlar.herkez olgunluklukla karşılamaz ki.
lavoba kenarına tabak koyarım,gelir gecedenmi koydum sabahtanmı bak böcek yapar,evde bebek var.böyle hep biz düşünemiyoruz da,o söyleyince anlıyoruz gibi davranıyor.ben sana ne düşündüğümü he zaman anlatacak değilim ki.
benım eşim yabancı,doğumdan önce kaynanam benım için anneydı,anne! bırbırımıze aşıktık,telefonla sesını duydugumda ağlamaktan konuşamazdım,doğum için türkiye ye geldi,doğum olana kadar yıne hersey cok ıyı,hastane de bile kayınvalıdem olduguna kımse ınanmadı,ya kaynana dedıgın aglar mı diye cok sasırdılar(,benım için aglıyordu),dünyanın parasını ödedi,doğum için mesela,bende benım annem dıyordum baska bırsey demıyordum,,kızlar ne zaman eve geldık,herşey herşey degıstı,cocougu emzırmek ıcın bıle kucagıma alamıyorum,esım yanımdayken verıyor emzırmek ıcın,o gıdınce kokuna alısmasın dıye kucagımdan alıyor,delı gıbı bebege su ıcırıyor,1 cay bardagı,yalvarıyorum,olmaz yapma dıye dınlemıyor,sezaryanlıyım bırde,hıc yatmadan kalktım,hemen toparladım kendımı,ama bebege bakamıyorum,1 kamyon dolusu esyayla geldı nerdeyse 30 yıllık bırıktırılen bebek esyası,modası gecmıs,naylon türü hepsıde,ses cıkarmıyorum,kendı gıydırıyor,severken de halasına benzıyor dıyor baska bırsey demıyor,esım annesıne benzıyor desede,katıyen dıyor,asla benzemıyor,aynı halasına benzıyor,tam 14 gunluktu bır kıyamet koptu ınanılmaz,bebegı sıkıca kundak yapıyor,mumya gıbı sarıyor bebek sadece kafasını kımıldatabılıyor,uyanmasam nerdeyse bogulacaktı,sapkanın ön tarafı arkaya,arka tarafıda ön tarafa gecmıs,ip boynunu ıyıce sıkmıs,yuzunu sapkanın arka tarafı tamamen kapattıgı ıcın bebgın yuzu ortulmus bır halde buldum,daha dogrusu uyandım,esıme soyledım,ama annesı anlamak ıstemıyor,cunku o 30 yıldır bırıktırdıklerının işe yaradıgını gormek ıstıyor,
KIZLAR EN SONUNDA ANLAŞILDIKI ANNESI BEBEGIMI YANINDA GOTURMEK ISTIYOR,ANNE SÜTÜ VERMEK ISTEMEMESI,DURMDAN BEBEGE SU ICIRMESI,ESIM YANIMDAYKEN BASKA,TURLU HALLERI,EN SONUNDA BEN SANA ASLANLAR GIBI,AKCA PAKCA EVLAT VERDIM,SENDE BANA BNU VER DIYINCE,HEPMIZIN NUTKU DURDU,,,EVE GELENE GIDENE YALVARMAYA KADAR DÖKTÜ İŞİ EN SONUNDA KORKUNC BIR KAVGA CIKARTARAK CEKTI GITTI,,,,,,,,
sımdı kızım 4 yasında,bır sekılde herkes bırbırının yuzune bakıyor,ama ben şeytanı görmüşten beter hale gelıyorum,allahtan burda yaşamıyor,,AMA ŞİMDİ SADECE ACIYORUM ONA,,,BUNLARI PLANLAYAN ,YAPAN YAŞLI BAŞLI BIR KADINA ACIMAKTAN BASKA NE HİSSEDEBILIRIM KI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?