Kayınvalidesi ile mesafeli ve seviyeli ilişkisi olan hanımlar, vakit ayırırsanız memnun olurum ?

Benim olayımda aynı benim eşimde beni asla korumaz onun yüzünden
Benim eşimde senin eşin aynısı canım.annelerinin ağzinin içine bakiyolar büyülenmiş gibi.annesi ne dese kanıyo hemen.bizde şans yok

Benim olayımda aynı benim eşimde beni asla korumaz onun yüzünden

Benim eşimde senin eşin aynısı canım.annelerinin ağzinin içine bakiyolar büyülenmiş gibi.annesi ne dese kanıyo hemen.bizde şans yok

Günün birinde anlarlar umarım, yeni bir ev olduklarını. Evlilik kaderdir, yapacak bişey yok dua etmekten başka.

Canım benim eşim de anneci ancak ben eşimin egosuna oynuyorum. :)
amma korkuyorsun annenden diyorum, aman annen kızmasın vs. diyorum. senin ailen artık benim farkında mısın diye sürekli konusuyorum. ve özellikle o yanımdayken annesini arıyorum falan filan. biraz taktik geliştirmemiz lazım maalesef. :)

Bunları bende yapıyorum fakat aslan burcu bir kocanın egosuna oynamak kendine sıkmak gibi. Annesi de kendisi de egosu ve gururu için yaşarlar. O yüzden savaşmam gereken kişi sayısı yeri geliyor2 oluyor. Bigün çok iyi ise bi anda kötüleşebiliyor ilişki, denge yok.

Elin iyisi yok malesef, ben işim düşmedikçe aramayı düşünmüyorum bu yeni kurduğumuz ilişkide. Benim için bişey ifade etmiyorlar çünkü, komşum bile onca olaydan sonra benim için daha değerlidir.

Aynı beni anlatmışsın sanki kendi hissettiklerimi yaşadiklarimi okudum.o cümleleri kurduğum anda eşim kavga eder.sen bana ne demek istiyosun diye bi başlar akşama kadar bağirir.bu taktikler benimkinde asla işe yaramiyor.hemen çirkefe bağliyor

Cpcugunuz neden ameliyat oluyor? Cok gecmis olsun boyle bir gündemde kv kp falan tırıvırı bence. Esinizde size destek ee konusmamalari daha iyi bile bence

Mesafe mesafe mesafe
Kesinlikle geri dönmeyin
Sizinki akraba binasını da geçmiş yurt olayına dönmüş kaynana da despot yurt müdürü

merak etmeyin siz saygısızlık yapmıyorsunuz
Ama size direkt hakaret etmedikçe cevap vermeyin, sinir olduğunuz şeyleri belli etmeyin ki o da damarınıza basmasın oraya gittiğiniz de aşırı mutlu olun onu takmadıgınız mesajını verir bu ona rağmen çok mutlu olduğunuzu belli edin yani...
Merhametli olmayın içinizdeki merhameti şevkati sadece kendi çocuğunuza saklayın...
Strateji yapmayın cevap hazırlamayın arada aaa haklısın falan deyin...

Dua okuyun ve yüzüne üfleyin ara ara :))
Bu gerçekten onemlı...
kendinize de çok dua edin :))

Allah mutluluk sağlık sıhhat versin
Amin

O eve asla dönme.
Bence kv ile basbasa da kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…