Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

şu an aramızda 1300 km var, aramam sormam o da beni aramaz sormaz lafı sözü de gelmiyo artık şükür
bende şu an seviyorum, uzaktan hatta çoookkk uzaktan sevmek sevme sayılır mı
Sayılır canım sayılır o km ler ne güzel geliyordur dile 1300 km :)

Ben severim kayınvalidemi. Görgülü, olgun, akıllı bir kadın.

İşimize, gelip gitmemize karışmaz. Zaten burada böyle konular okuyunca normal olması gereken bu kısım bile artı gibi geliyor.

Her insanın olduğu gibi onun da negatif yönleri var tabi ki. Bunun da bizim ilişkimize bir zararı yok çok şükür.

Aman maşallah.

evli değilim.
kayınvalide adayıma karşı nötrüm benle samimi de konuşur bitanemli aşkımlı ama yine de beni sevmiyor gibi..

eski kv m ööööööööö adı bile aklıma gelince cinnet geçirecek gibi oluyorumm. geçen rüyamda gördüm uyandım sesi kulaklarımdaydı gün boyu mide krampları geçirdim Allah tan eskiii.. başkaları uğraşsın kaprisleriyle egolarıyla desem de aklım hala oğlunda

Kiyamammm ne zaman ayrildiniz canım. Boşver aklın kalmasın oğlunda. Adam olsaydı da seni korusaydi annesine karşı.

bende severim kız kaynanamı iyidir valla 4 yıllık evliyim daha bir işini yapmadım yaptırmaz çayımı bile kendi koyar bana verir titizdir hep iş yapar çok iyi sır tutar ama biraz alıngan herşeyi üstüne alınıyor tek kötü yanı bu ama iyi insandır yani :)

Eğer iyiyse seviyorum
bana bulaşacak bişi yapıyor ya da söylüyorsa sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…