Nazar etme nolur kaynanani sev seninde olur tatlım :) şaka bir yana Allah yardımcı olsun bazı kayinvalideler gerçekten çok fena.Yok kız kıskandım seni
Değişken bi iliskiniz var yaniEğer iyiyse seviyorum
bana bulaşacak bişi yapıyor ya da söylüyorsa sevmiyorum
Kiyamammm ne zaman ayrildiniz canım. Boşver aklın kalmasın oğlunda. Adam olsaydı da seni korusaydi annesine karşı.
AminNazar etme nolur kaynanani sev seninde olur tatlım :) şaka bir yana Allah yardımcı olsun bazı kayinvalideler gerçekten çok fena.
Kiyamam yaa nasip değilmiş demekki. Böyle annesinin lafina bakanlar nasıl mutlu olacaklar bilmem3 ay oldu nişan atılalı, iftara etti ayırdı bizi, demediğim şeyleri demişim gibi anlattı
Ne mutlu sana canım. Çok sukur Rabbim herkesin yuvasına ağız tadı versinEvliliğiminN ilk başlarında çok çektirdi ama şuanda çok iyiyiz çok şükür kızlarından ayrı tutmaz bir isteği olsun kızı varsa hemen ona söyler bana zahmet ettirmek istemez ağzından duasını eksik etmez elhamdulillah ( bende gelinliğimi bilip onlara kusur etmemeye dikkat ediyorum kendi aileme nasılsam onlarada o derece eşit davranmaya özen gösteriyorum ) ... Kötülüğe iyilikle cevap verdim her daim çok şükür rabbimde hiç geri çevirmedi☝
suratsız kadın aman allah korusun simdiki aklım olsa esim icin bile olsa evlenmez o kadını bayramda seyranda görmezdimi nemrut kadınBen kaynanami seviyorum diyen veya sevmeyen, kaynanasınin efsane olduğunu dusunenler buraya bekliyoruz :) ilk gelin ben olayım. Kayın validemi seviyorum etkiye sütlüye karışmaz. Fazla titizdir ama her gülün dikeni olur :).
Ekliyorum... Kayinvalidemizi sevelim diye bi kampanya başlatalım. Zorda olsa gelinlerimiz mutlu olsun. Taş atana gül misali :)
Bu arada bir derdim vara açtım çünkü başka bi yer bulamadım. Bizim derdimiz de kayinvalidemizi sevmek olsun :)
Ne mutlu sana canım. Çok sukur Rabbim herkesin yuvasına ağız tadı versin
O kolay canım ben gerçekten eslerimiz içinde olsa sevelim istiyorum. Herkes sevsin kayın vazifesini. Ama esiylede arası kotuyse tabi sevmesine gerek yok hatta o aileye katlanmasinada gerek yok.Kayınvalidesini sevmeyen 1000 kişi deseniz çoktan başarıya ulaşmıştınız.
Kayınvalidemden nefret ediyorum da diyemem seviyorum da diyemem.
Benden uzak olsun yeter
Kiyamam yaa nasip değilmiş demekki. Böyle annesinin lafina bakanlar nasıl mutlu olacaklar bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?