Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

EvliliğiminN ilk başlarında çok çektirdi ama şuanda çok iyiyiz çok şükür kızlarından ayrı tutmaz bir isteği olsun kızı varsa hemen ona söyler bana zahmet ettirmek istemez ağzından duasını eksik etmez elhamdulillah ( bende gelinliğimi bilip onlara kusur etmemeye dikkat ediyorum kendi aileme nasılsam onlarada o derece eşit davranmaya özen gösteriyorum ) ... Kötülüğe iyilikle cevap verdim her daim çok şükür rabbimde hiç geri çevirmedi

ne kadar çok çoğaldı bdv ye konu açayım tanıtayım kendimi kıskansınlar ne bu ya öff

hava atmak için baka yere uğrayın

Nötrüm.harika bir oğul yetiştirdiği için sever gibi oluyorum ama düşüncesizlikleri gelince aklıma nötr olmaya devam ediyorum.eşimin ailesi,sülalesi hatta tüm köyü düşüncesizdir:))

Kayınvalidesini sevmeyen 1000 kişi deseniz çoktan başarıya ulaşmıştınız.
Kayınvalidemden nefret ediyorum da diyemem seviyorum da diyemem.
Benden uzak olsun yeter

Ne mutlu sana canım. Çok sukur Rabbim herkesin yuvasına ağız tadı versin

suratsız kadın aman allah korusun simdiki aklım olsa esim icin bile olsa evlenmez o kadını bayramda seyranda görmezdimi nemrut kadın

Kayınvalidesini sevmeyen 1000 kişi deseniz çoktan başarıya ulaşmıştınız.
Kayınvalidemden nefret ediyorum da diyemem seviyorum da diyemem.
Benden uzak olsun yeter
O kolay canım ben gerçekten eslerimiz içinde olsa sevelim istiyorum. Herkes sevsin kayın vazifesini. Ama esiylede arası kotuyse tabi sevmesine gerek yok hatta o aileye katlanmasinada gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…