- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
Yaşasaydı severdim eminim tanışamadım
O kolay canım ben gerçekten eslerimiz içinde olsa sevelim istiyorum. Herkes sevsin kayın vazifesini. Ama esiylede arası kotuyse tabi sevmesine gerek yok hatta o aileye katlanmasinada gerek yok.
bencee 'ne mutlu sana'.. hani derler ya en iyi kaynana ölü kaynanadır diye:))
Havayla ne alakasi var sekerim. Insanlar hep dertlerini mi paylasacak. Biraz da sevgilerini paylassinlar.. Gerci bende kv ye gram sevgi yok ama olanlari gorunce de imreniyorum sadece.ne kadar çok çoğaldı bdv ye konu açayım tanıtayım kendimi kıskansınlar ne bu ya öff
hava atmak için baka yere uğrayın
Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir konu açmışsınız. Zira sevmemek hatta nefret etmek bizim karakterimizi de gösteriyor olabilir. Ben genel olarak açılan konulara baktığımda, yazan kişinin duygu kontrolünün olmadığını fark ediyorum. Karşımızdaki insanın iyi niyetinden eminsek, bizde onlar için fedakarlık yapıp hayatımızdan taviz verebiliriz diye düşünüyorum veeeeHava atmak yada başka bisey değil bu arkadaşlar. Hep şikayetçi olmak kayınvalidesi cekistirecek konuları olsun yanı. Ben kendim için istemiyorum sevmenizi. Sevmediğini dede hep siz uzuliyorsunuz kaynananın umrundami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?