Kayinvalidesini seven 1000 gelin ve gelin adayı arıyoruz :)

Kvmi çok severim birbirimizin her işine koştuğumuz gibi yürüyüşe beraber çıkarız alışveriş yaparız beraber
Bensiz bi yere gitse bise görse benim için alır
İsim olsa şuraya git bana şunu getir desem kalkar gider ne bilim çocuğuma bakar okula götürür getirir... fazla mı iyi ne

Ben severim kayınvalidemi...
Daha doğrusu o beni çok sever.
Ben de ilgimi alakamı eksik etmem...
Çok şükür.

O kolay canım ben gerçekten eslerimiz içinde olsa sevelim istiyorum. Herkes sevsin kayın vazifesini. Ama esiylede arası kotuyse tabi sevmesine gerek yok hatta o aileye katlanmasinada gerek yok.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Ha kayınvalideler de oğlumuz için gelinimizi sevelim deselerdi o zaman anlamı olurdu tabi ki.
Eşimiz için sevmeyi bilemem de eşimiz için saygı göstermeliyizi savunurum ben.

ne kadar çok çoğaldı bdv ye konu açayım tanıtayım kendimi kıskansınlar ne bu ya öff

hava atmak için baka yere uğrayın
Havayla ne alakasi var sekerim. Insanlar hep dertlerini mi paylasacak. Biraz da sevgilerini paylassinlar.. Gerci bende kv ye gram sevgi yok ama olanlari gorunce de imreniyorum sadece.

Bende severim,zaman zaman beni gerecek laf yada hareketleri olsada,özünde fesat yada kotu kalpli olmadığını bildiğim için hemen iyi yönlerini düşünüp unutmaya çalışıyorum diyelim :) ama gerçekten severim.

Hava atmak yada başka bisey değil bu arkadaşlar. Hep şikayetçi olmak kayınvalidesi cekistirecek konuları olsun yanı. Ben kendim için istemiyorum sevmenizi. Sevmediğini dede hep siz uzuliyorsunuz kaynananın umrundami?

Sevecektim, sevmeyi istedim bayagi da taviz verdim 2 yıl sabrettim ama olmuyorsa olmuyor. Napalım. Kafasına zumzuh atıp "sev beni" diyecek halim yok ya...

Ben varımmm, biz kayınvalidemle çok iyi anlaşırız (maşallah diyeyim), 3 yıl bitti evliliğimizde, ne nişanlılık zamanı ne evliliğimde hiç sorun yaşamadık, hatta hani yok nişanda şunu yapmadılar, yok düğünde bunu almadılar falan diye konular açılıyor ya bizimkiler ben ısrarla istemiyorum dediğim şeyleri bile aldılar (takı seti, vs.vs) derdim yokmuş gibi bunu dert edinirdim :) işin şakası tabi ki
Kayınvalidem, kayınpederim, görümcem hepsini severim inşallah böyle de devam eder

Hava atmak yada başka bisey değil bu arkadaşlar. Hep şikayetçi olmak kayınvalidesi cekistirecek konuları olsun yanı. Ben kendim için istemiyorum sevmenizi. Sevmediğini dede hep siz uzuliyorsunuz kaynananın umrundami?
Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir konu açmışsınız. Zira sevmemek hatta nefret etmek bizim karakterimizi de gösteriyor olabilir. Ben genel olarak açılan konulara baktığımda, yazan kişinin duygu kontrolünün olmadığını fark ediyorum. Karşımızdaki insanın iyi niyetinden eminsek, bizde onlar için fedakarlık yapıp hayatımızdan taviz verebiliriz diye düşünüyorum veeee
Bende kayınvalidemi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…